Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Честитоо. 😊
Пак да кажа - чуден период, чу-ден!

# 661
Честито fifana! Hug
Нека тази бременност ти е успешна и лека този път до финала Heart

Rave, много се забавлявах, много готино видео 😃😃

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 11:27 от ggirl

# 662
Честито, Fifiana Heart Eyes Лека бременност и до финал ❤

# 663
Fifiana, честито! Лека бременност и до финал! Simple Smile

# 664
Честито ❤ Лека бременност и до термин ☺

# 665
Fifiana, честито. Безпроблемна и успешна бременност ти пожелавам.
Баба Марта се оказа доста благосклона към групата ни Hug

# 666
  • София
Fifiana,честито Simple Smile ! Сигурна съм,че имаш куп стиснати палчета да прегърнеш вързопчето любов накрая .

# 667
Fifiana, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая Flowers Four Leaf Clover

# 668
  • София
Честито, Fifiana и този път до финал ! Flowers Four Leaf Clover

# 669
Fifiana, честито! Пожелавам ти лека и спокойна бременност!

# 670
Fifiana, честито и безпроблемно до термин! Animal Bee

# 671
Браво, Fifiana! Почивай си, пази се, хапвай изварка и така тихо и кротко до термин този път, искрено ти пожелавам!

# 672
Fifiana , Честито и да е успешна бременността ти до финал !!! Недей само да си мислиш лошото, напротив опитай се да си спокойна на макс , знам колко е трудно, но смятам, че темата ще те разведрява Simple Smile

Рейвчето хубаво каза да се вадят още положителни тестове, че няма търпение да пуска новата тема, от сега си представям колко много положителни тестове ще има в нея !
Арвенче - аз питах за тестовете, тъкмо вчера си купих Clear ovu и то на много добра цена -8.69 , замислих се за 2 опаковки, но реших да не прекалявам.

Благодаря момичета за препоръките и разясненията за БТ - решила съм и нея да меря. Не знам термометърът ми подходящ ли е, но ще пробвам с него, ако не стане, ще купя друг ! УНИКАЛНИ СТЕ ! Purple Heart

В тази връзка аз дето мрънкам, че нямам симптоми на Ц, който трябва да дойде днес, а Fifiana няма симптоми на Б, да взема и аз да направя един тест утре.. Макар, че предните пъти си усещах , че има нещо..

# 673
Fifiana, честито и от мен! ❤
Тази пролет взе все повече да ми харесва!

# 674
  • София/Севлиево
Fifana,честито!Лека бременност и пухкаф финал ❤️
 Това е темата с главно Т ,последвано от истински тестовалеж с плюсчета.В началото ѝ пожелах да е последната под карантина,но явно няма да е.Обаче нека и следващата е такава хубава и пълна с добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт