Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 494
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Така е за БТ, меря от ноември и вече съм спец на тълкуването. Освен това бих препоръчала за документиране графика в babyplan.ru, след два месеца прилежно въвеждане на данни познаваше вече на 99,9% кога е и кога да чакам М. Тестове за О си правя допълнително за ориентир, а и нали съм си купила 50, да не залежават. При мен както писах последните 2 месеца нямаше положителен тест за О, все слабоположителни бяха, но според графиката всичко е било ОК. Установих, че при мен явно много бързо и за кратко скача ЛХ, и мога да изпусна с тестовете пика. Този цикъл скочи от едва забележим втора черта, която трябваше да търся с лупа, до две хубави черти на другия ден.
Днес се събудих от страшно силни болки, явно О е настъпила. До 35тата година и аз не усещах нищо, но сега вече са толкова нетърпими, че трябва да вземам обезболяващи.
Чери, честит нов член на фамилията, и дано да дава път за следващите.
Кантарион, вземам и аз с удоволствие от памперсите Grinning
Успешен ден и късмет на всички!

# 646
Аз в предишната тема успяхд а погледна няколко страници и видях някои имена,които са се похвалили и тук на главната страница видях,но тази тема не успявам да погледна.Ще ме извинявате.Не залягайте,важно е да Ви уцеля с памперс хах.Ще сядам като мога.А вие полягвайте повече,ако ме разбирате Stuck Out Tongue хах.След тази карантина трябва да има много сполучливи гушкания.Успех!

# 647
О аз направо ще си кажа на ММ, на приятелките ми (най-близките) и на вас. Всички други, родители прочее ще научават след като е сигурно. Възхищавам се на издържалите!!!
Имена също имаме отдавна Лора и Даниел. Почти съм сигурна обаче, че в крайна сметка ще са други имената. Бащите ни се казват с еднакво име и щеше да е готино да кръстим на тях и става и за момче и за момиче, но моя не заслужава (за разлика от неговия, ама съвпадение какво да се прави).
Невърче, страхотни имена.
Чери честит племенник! Да сте живи и здрави всичките и да се радвате един на друг!
Край реших да меря и аз БТ. Дайте съвети какъв термометър и как.
Мерси Анимор за пожеланието. За обърната матка трябва кучешката да е последна, или след да лежиш по корем с дигнато малко дупе. Може да пробвате и така и така щом не е ясно обърната ли е, не е ли.
Рейв, най-хубавия списък евър.
Хващам по един памперс във всяка ръка Grinning

# 648
Одри дъщеря ми е Лора Hug логично за мен- най прекрасното име! Но при вас това с бащите е много практично. Ние не сме кръщавали на никого, аз не съм фен на тази традиция.
За БТ ти трябва специален термометър с 2 единици след десетичната запетая. 36,78 примерно. Препоръчах на Локото (нея я запалих) моят, но уви е изчерпан. Обаче тя оправна намери си, и на другия ден й го доставиха. Питай я!
Иначе и аз съм с обърната матка и двата пъти забременявам от обикновенна поза, по гръб, нищо пикантно Grinning , и без след това да залежавам повече от 2-3минути.

# 649
Ето моя термометър, дигитален, с 2 единици след запетаята и гъвкав връх:
Скрит текст:

Меря всеки ден, ректално, в 5.20. Пищи след 30 секунди, но не много силно, ММ не го чува, но аз държа още 3 минути след сигнала. Гадно ми е и през уикенда да се будя по това време, но през какво ли не минаваме в желанието си за деца. Моят термометър поръчах от ибей, в последствие го видях в нашата аптека на доста по-изгодна цена, та питайте първо в аптека.

# 650
Здравейте, момичета! Аз пак се включвам, но с нещо по-различно. Споменах, че мъжът ми е англичанин. В момента го уча на български език. Използваме специален учебник, но и помагала за 3-ти и 4-ти клас. Много ми е мило да ги чета и да му давам задачи от там. Знам, че някой ден ще ги използваме отново и с радост ще си ги запазя. Аз всъщност имам право и да преподавам в училище, но избрах да се развивам в друга сфера. От малкия опит, който имам в миналото  мога да кажа, че ми беше много приятно да работя с деца. Пожелавам ви прекрасен уикенд!

# 651
Леле не мога да повярвам! А трябваше да изчета 254 коментара преди да пиша. Ив каква беше тази първоаприлска шега какво беше това чудо. Седях и се пулех срещу тела. Определено ме шашна. Много се радвам за теб! Лека бременност и пухкаво бебче!
Мери честита радост и на теб!
Рейв определено доста бебеносна тема!
Аз си Ви чета, но засега няма с какво да се похваля. Не чакам след 9 дни.
Дано има още много плюсчета, определено ми оправихте сивия скучен ден! Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover

# 652
Аз днес доста почетох за БТ, но доста сложно ми звучи, чак предизвикателно. През седмицата ставам в 5:30ч за работа, а уикенда гледам да наваксам със съня, но може би като margolotta ще съм и аз. Нямам термометър за сега, обмислям го сериозно да се   захвана ли и с това Confused
Иии срам не срам, ще питам... Disappointed не е ли дискомфортно?

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 18:13 от LittleCattley

# 653
Хич не ти е срамен въпроса, и аз си го задавах, хаха Joy Нека да кажем, че тънкия силиконов връх на термометъра помага. Определено има и по-приятни начини на събуждане, но ако трябваше да избирам между инжекции с хормони за стимулация и мерене на БТ, определено ще избера 100 пъти второто. Имах психологическа травма от дете с едни свещички, но я преодолях. Сложно е, да, на първо четене, но се свиква, а и като дойде рутината се чуди човек защо не е почнал по-рано. Колкото и да е неприятно ректалното мерене, го препоръчвам пред другите 2 варианта, много по-точно е.

# 654
Здравейте, прекрасни момичета Simple Smile Преди няколко дена попаднах на вашата темичка. Толкова много ме впечатлихте с позитивизма и подкрепата си, че нямаше как да не се включа да ви поздравя всичките за отношението Simple Smile Заредихте ме със страхотни емоции Simple Smile
Честито на всички с две чертички Simple Smile Лека бременност ви пожелавам и пухкави бебенца Simple Smile
Ние също ще подновяваме опитите от този месец Simple Smile
А на останалите момичета искам да кажа, че имам много силно усещане, че тази карантина ще донесе още доста бебета Simple Smile Simple Smile 👶🏻

# 655
Здравейте и от мен,

Dreamer Heart, съжалявам за резултата.. кураж Heart
Mrs. Cherry, честито бебче в семейството! Живи и здрави да сте всички! И скоро и при вас да кацне щъркелчето Heart

За тестовете.. аз толкова много клипчета и идеи изгледах за малчо.. имах толкова много идеи (например, чорапчета в торбичка, или пък мъничко боди с надпис I love Daddy Heart и т.н), НО в действителност беше доста по - различно. Взех си на шега един тест, защото ми закъсняваше, а нито аз, нито ММ очаквахме да е станало, защото точно след морето бях болна с 38 Т, а бях чела, че е противопоказно .. Бях в банята като правех теста, а той беше на Престо, с чертичка дето веднага се появява.. В момента, в който я видях, аз изпищях "БРМЕННА СЪМММ!!Тестът е положителен!". ММ се надигна от леглото и отговори "Да, бе...НЕ се шегувай с мен за такива неща Grinning " Трябваше му доста време да повярва, че съм бременна (+още 4 теста и преглед при АГ Grinning )

Вторият и неуспешен път, бях подготвила специална снимка. Тати гушнал малчо + мама = 4 Simple Smile Беше много мило, нооо..
Сега не си го представям никак, но като видя втората чертичка може и да ми дойде вдъхновението Simple Smile Напоследък много ми харесва тази идея със слушалките и познаването на думите по устните, това ми е най - любимото:

Скрит текст:
Днес бях до аптеката и си накупих тестове за бременност. Освен SureCheck си взех и най - обикновени лентчки .. но никога не съм ги ползвала. Някоя от вас да се е тествала с такива? Знаете ли също с каква чувствителност са, че на опаковката не пише? Благодаря ви предварително! Heart

Стана много дълго, но сега намерих малко време да наваксам Nature High Brightness

# 656
  • София
И малко смях за лека нощ:

https://youtu.be/6VaEcsSRC_g 

Joy

# 657
  • Варна
Рейвче с глас се смях!!! Много яко 😁
Не помня кой питаше за тестовете за О. Аз съм най-доволна от Лейди тест и от Клиър Ову.
За ендометриозата бих потърсила още мнения. Тя не се вижда на ехограф, може да се види само, ако има киста на яйчника, т. нар. "шоколадова киста", пускат се допълнителни изследвания, туморни маркери. Така на изуст не може да се говори за ендометриоза. Много жени има, които си забременяват с нея, така че никакво отчаяние!

# 658
rave, мерси за готиното видео! Много е симпатично, за добро настроение в неделния ден Blush

# 659
Момичетаааа, моят тест за б. излезе +.  Доста неочаквано предвид липсата на каквито и да е симптоми, освен закъснението от 3 дни.
Вдъхновена от коментарите в темата напоследък, опаковах и подарих теста на ММ  + панделка. Зарадвах го, но като цяло не бързаме с радването предвид предишния кофти развой на б. в 8 седмица.
Стискам ви палци на всички и пожелавам мнооооого късмет! Темата определно е късметлийска! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт