Баба Марта бързала, две чертички вързала ! ~бебеправене 371~

• 29 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
На мен пък ми харесва да виждам положителните тестове Heart но подкрепям за повече инфо около броя и честотата на опитите , за да се ориентираме по -добре. То верно, че едно с едно няма еднакво, но все пак, знае ли човек Innocent

# 721
Леле леле.... тази тема избухна!!! Честито на всички момичета видели двете чертички! Пожелавам ви пухкави бебета на финал! ❤
Добре дошли и на всички нови момичета!
Като гледам докато дойде време да възобновим опитите ще се представям на ново 😆 Нито едно познато име да не остане(освен за да ни се хвалите!) Мисля,че стана година откакто пиша тук. Радвате ме много! Вчера имах рожден ден-станах на 29.Преди време си бях пожелала  на 30 да съм с две деца 😊 Едното лежи до мен,другото е в мислите ми. Стискам палци на всички НЕчакащи,да ни затрупате с още положителни тестове! ❤

# 722
Фифи и Теди , честио , момичета Heart Стискам палци да се похвалите със сърчица о да ни наръсите хубаво с прашеч . Вярвам , че прашецът точно от тази тема ще е вълшебен .
Мери и Марги , спокойно и това ще мине . Дръжте ни в течение какво се случва с близките ви . Баща ми е в Италия в момента , на негов колега му откриха коронавирус преди месец. Всички са контактували с него , но няма други заразени , така че не е задължително да е най-лошото . Прегръдки Hug

# 723
Виждайки колко нови момичета се включват, се реших и аз да "излязя изпод завесите" и да се включа пак. Бях опитала да пиша лятото, малко след като започнахме опитите, но нещо не се чувствах ок психически и реших да се отдръпна. Но последния месец толкова положителна енергия блика от вас, че не се сдържах, та надявам се да приемете още една опитваща се Blush

Малко да разкажа за нашия път - започнахме опити преди 9 месеца, като някои месеци се налагаше да се пазим. Случваха ми се най-различни неща - съмнения за луф, задържани фоликули, полипи. Правих някакви изследвания, но ги занесох на друг лекар, който не ги погледна и директно каза - рано е за такива неща. Та така че не знам дали имаме проблем и къде е. Чакам си лелята след 2 дни :/

На забременелите момичета - честито и до финал Heart

# 724
Благодаря за подкрепата , момичета 🙏
Дай Боже всички да сме здрави !

Добре дошли на новите момичета и да не се задържат дълго 🤞

# 725
Теди, честито и на теб. Вече започнах да пропускам честитките несъзнателно, много, много се радвам на всяка една. Лека и спокойна бременност ти желая!

Орхидейче, честит рожден ден на патеричка. Наборче си ми 💕
Аз също си мечтая да стана мама на 30 (за първи път) и дай Боже всичко да е наред, ще съм мама на 30 и 2 месеца, пък за второ, каквото дойде. Simple Smile
Поправям се: По-малка си Grinning. Не, че не мога да смятам, просто ми се иска и аз да съм 91, ама съм 90.
Тези дни си мислех много за спокойствието при бебеправенето, стига да няма някакви сериозни проблеми у двойката. Сестра ми като роди и като зърнах най-прекрасното човече в моя живот, всичко отиде на заден план. И преди съм го споделяла с вас. Малкият се роди на 12.02, а аз съм забременяла от акт на 19.02, мисля. Днес се шегувахме със сестра ми, че малкият се е помолил за компания, за да не му е скучно, и то взе, че стана Grinning

На новите момичета, че кажа само „добре дошли”, без да се задържате много, но и да се задържите, ще видите, че тук е много хубаво и няма да искате да си отидете, като мен Grinning

Мери, дано всичко е наред с баща ти. Предполагам под какъв стрес си в момента.
Без да искам да пренасям моя страх от короната, аз много се страхувам за моето грозденце (такъв би трябвало да е размерът в момента Grinning) и не съм ходила на обществото място, освен на преглед. Всичко върши ММ, а аз постоянно му мрънкам, че нещо не е купил...Че краставиците не са хубави, къде е гледал и т.н. хаха. Изнервям се вече, ама каквото - такова. Ще се справим.

# 726
  • София
Орхидейче Честит рожден ден, пожелавам ти най-скорошно забременяване, че може и с близнета, тя да преизпълниш плана си Simple Smile
re-bornпази се, важно е Simple Smile ТМ ще се справи с всичко, все пак на теб се пада най - важната задача Hug
Dahlia добре дошла отново
ggirlмисля на всички най-любимо ни е да виждаме положителни тестчета, това което Aни подчерта съгласна съм с iviedи предвид че някои се връщат след дълго отсъствие за да споделят радостните вести или не са пишели редовно е хубаво като има повече инфо за новите никове или за припомняне. Други пишат много редовно и подробно и наистина няма може би смисъл да се повтарят както Меги:)
Прекрасен пролетен ден е навън-пожелавам още много пролетни и бебеносни трепети, новини, тестчета, радости! Heart

# 727
Благодаря ти Анимор за пожеланието! Но първо да възобновим опитите. Аз за това и не се включвам често,просто сте ми на сърцето чакам да ви видя двете чертички.
Борнче ❤ За една година няма да правим проблем,почти сме наборки💋😉

# 728
  • София/Севлиево
Теди честито! Страхотен тест.И аз съм за две(на Диди познах за близнаците Wink ).
Добре дошли мили нови момичета!Пожелавам ви успех!
За разликата между децата-винаги съм искала да е 6-7 години,но така като върви ще е минимум 12 години и половина...Ама каквото, такова.Важното е да се получи.Засега за себе си съм поставила граница 40,ако дотогава не стане ще си помисля дали да продължа (честно казано дори през 3-та стимулация не искам да минавам и влагам всичките си надежди в единственият ми перфектен замразен ембрион,или пък по някакво истинско чудо да ми се случи естествено забременяване)...

# 729
  • София
Момичета да се отчета - днес ми бе време за тест- 12ти ден след предполагаемата О. И 1ви ден закъснение  - както обикновено колкото и да му зверя и да го въртя е отрицателен... Confused година и 7 месеца вече.
Отупвам си сега посърналите леко  надежди и настроение и се подготвям за новия месец, новата тема и нова борба...

# 730
Orhideeqq, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, нека скоро видиш прекрасните две чертички 😊❤️

Отново благодаря на останалите момичета за милите думии ❤️

Притеснява ме че почна да юе наболява ниско долу все, пих едно но шпа но не минава, нещо да ме посъветвате?

Елислава, ох малко се притеснявамм, но каквото е писано, да са живи и здрави е най-важното! 😊

# 731
Antonelly - Така е. Май се ослушвам защото миналия път беше лудница и всички бяха много притеснени заради вируса и имаше една нервност във въздуха, но пък трябва да видя как са нещата.

ЧРД Орхидея ! 29 е прекрасна възраст. Наслади й се с пълни сили, пък и скоро като се появи бебе,  още по-добре! Cake

Анимор, съжалявам за теста. Затова пък така ще можеш да избухнеш в следващата тема с една дебела втора черта, което също не е за изпускане!

# 732
Animor, ще си позволя да ти напиша нещичко, което имам запаметено в телефона си и си го чета винаги като се чувствам разочарована...
Запомни! Бог никога не закъснява, затова не го карай да бърза. Той най-добре знае какво ти трябва и кога да ти го даде. Затова не се притеснявай и му се довери! Вместо да изпадаш в паника, просто се успокой и се усмихни!

Едва ли точно това ще ти помогне, но ще се радвам ако поне малко вдигна духа ти. Всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover Продължаваме напред и никакво отказване Simple Smile

# 733
  • София
Animor, ще си позволя да ти напиша нещичко, което имам запаметено в телефона си и си го чета винаги като се чувствам разочарована...
Запомни! Бог никога не закъснява, затова не го карай да бърза. Той най-добре знае какво ти трябва и кога да ти го даде. Затова не се притеснявай и му се довери! Вместо да изпадаш в паника, просто се успокой и се усмихни!

Едва ли точно това ще ти помогне, но ще се радвам ако поне малко вдигна духа ти. Всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover Продължаваме напред и никакво отказване Simple Smile
Благодаря LittleCattleyоценявам, позволявам си да си го запиша и е моя телефон и в тефтера, в който събирам неща, които ми харесват... Затова обичам тази група заедно сме в щастливите и тъжните дни и си даваме сили една на друга... Благодаря

# 734
Леле какво се случва. Това наистина е чудо. Честито Fifi и Теди!!! Лека бременност до финал!
Момичета като Ви гледам ми се иска да направя и аз един тест вече.
Иначе съм за идеята на Ани за повече информация относно щастието Ви мили бременелки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт