Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
Какви са мненията за епидуралната анестезия по време на раждане?
Какви са промените в закона за майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия по време на раждане?
Форумът съдържа различни мнения от майки относно епидуралната анестезия по време на раждане. Някои споделят положителен опит, като предпочитат да не изпитват болка от контракциите, докато други изразяват опасения относно потенциално удължаване на раждането. Въпреки това има и майки, които са избрали да не използват епидурална анестезия и са имали по-бързо раждане. Важно е всяка бъдеща майка да се консултира с лекаря си и да вземе решение, което отговаря на нейните нужди и предпочитания.
-
Какви са промените в закона за майчинството?
Форумът обсъжда промени в закона, които засягат майчинството. Според участниците от 1 януари 2007 г. майките с деца под 9 месеца ще получават 90% от заплатата си до навършване на детето на 9 месеца. Тази информация е важна за бъдещите майки, които се интересуват от правните промени, които ги засягат.
-
Какви са мненията за финансовата подкрепа по време на бременност и майчинство?
-
Кои са най-добрите марки за биберони и шишета?
Весело изкарване довечера!

Вече ми се изясни положението.

.освен това съм и на преглед да видим бебчо дали е порастнал че нещо тоя корем изобщо не ще да ми расте или поне аз така си мисля и вече взех да се притеснявам.

Освен на шишенцата на какви други марки сте се спряли за другите неща?Аз още не съм преценила какво да копувам за бебка 

Харесала съм дотса нещица и като мине и тази седмица се почва - супееер 
Та килограмите ми от един месец са същите и незнам да се радвам или не + 6 кг. Поне казват, че бебо е наред ,дано, дано
Тази нощ беше кошмарно. А като седна, все едно сядам на бебо на главата
Болии, а остават още два месеца, през които ще натежава и още ще притиска...
много са добри (въпреки че четчица въобще не трябва за Началото, ако има бебешка кел има едни много добри силоконови гребенчета на Чико които вършат страхотна работа). Термометър - аз имам за ухо, супер удобно нещо, но за по - големи дечица, в началото колкото и да е неприятно най - точно се мери Т в дупето 

За капак лекарката ми каза, че съм щяла да родя слонче, щото последния месец съм качила много килограми. Че в този ред на мисли да ви питам - как може да се качат 5 кг. за 1 седмица????? Не могат нали?! Мерих се като се върнах от море и бях в норма, а като отидох на лекар - 5 кг отгоре.... Явно задържам повече вода.