🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 714
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • тук и там
Гледах в сайта че има рецепта и от Кристина,на някакъв здравословен хляб.Явно е фен на здравословното хранене и тя,и сигурно умее безглутенови и прочие десерти и печива.По скоро по тази линия е била одобрена за участие.

# 466
Много искам да опитам черното сирене.

# 467
Брей, викам си Силвена сега ще спретне някой безглутенов козунак с мама, модерен прочит на някоя рецепта от детството й, пък то 😂... Не че е лошо, де, но не беше мастър, може би заради рекламата на мастъркард и участието на ученичките са решили да заложат на по-лесна рецепта. Не вярвам възможностите на шеф Роу да са чак толкова ограничени. Кристина няма сякаш потенциал за развитие, уместно беше да напусне на този етап на съзнанието. Черните чинии бяха наистина зловещи и готически, все едно на семейство Адамс вечерята. Трудна задача си беше, но се справиха чат пат добре предвид условията 😀.

# 468
Шеф Роу е качила в инстаграм рецептата за десерта, който показа във вторник. За тези, които нямат профил, но се интересуват, снимките са в скрит текст.
Скрит текст:

# 469
  • тук и там
С удоволствие бих опитала тортата.На мен ми изглежда вкусна.Но  твърде много продукти се използват..
Общо взето -бих предпочела торта с обичайни придукти,не веганска- но за хората изповядващи този начин на живот и хранене-сигурно би била страхотна.Но само за тях..Blush

# 470
На мен тортата ми се стори чук. С удоволствие ще си я хапна цялата.
Ям гречка от първите си съзнателни спомени, много години преди да стане модерна. Този блат е много вкусен - казвам го от личен опит. Мразя сметани и яйчни кремове. Така че напълно приветсвам този тип готвене /Особено за десерти./
Мен ме дразни, че Роу е кон с капаци, някой като й предложи нещо веганско и припада и не забелязва детайлите.

# 471
  • Варна
В тая торта има кило ядки, сигурно цената ще е към 100 лв.

# 472
  • Ню Йорк
Съвсем в реда на нещата си беше да отпадне тази Кристина.

# 473
Тортата изглежда много вкусна, но освен скъпа, е пълна и с индийско кашу към което имам зверска алергия. А така апетитно изглежда.

# 474
Бих опитала тортата, но не бих я правила у дома. Себестойността ѝ е - майко мила.

# 475
Тая торта - златна. И във всеки блат едно и също - "кИшу", разбирай кашу и кленов сироп плюс какаово ли беше, кокосово ли беше масло. Три - четири блата от едни и същи съставки, само подправките(овкусителите)различни, ама и те горе-долу едни и същи. Торта - чудо, едно и също в няколко блата с различни цветове. Чудо, чудо невиждано и баш за Мастър клас. ЧеСно!!!
И майка и на Роу, за какъв чеп беше там.
Ооо, ааа, аз от майка всичко знам. Майкооо, разбъркай това, не пипай онова, знаеш не обичам да повтарям в моЙта куФня. Майкооо, така ли, не така, ами онака. Майко, майко, и направи майка си за резил, като показа колко е ненужна майка и в нейната кухня. Все повече ми пада Роу в очите и в куФнята. Как викаше шеф Петров - "Както ми се издигна в кухнята, така ми падна в.. банята." Joy

# 476
  • тук и там
Роу щеше да се разплаче,когато представи майка си.Поканила я е от уважение,благодарност и обич.Аз и не очаквах да готви жената..Тя самата каза,че майка и  е вдъхновила за последващата кариера в готвенето , на Михалчев-баба му и т.н. Все от някъд е започнал този интерес към храната и приготвянето и. По никакъв начин не ме подразни Роу точно в този епизод.Тортата и тя изглежда интересна,пък и за веган торта си беше супер.Повечето веган-меган сладкиши и торти не изглеждат много добре , трудно се постига вид при тях,а на Роу тортата освен че изглеждаше добре,на мен ми изглежда и да беше вкусна.Както казах-с удоволствие бих я опитала,въпреки че не съм фен на това течение в храненето.

# 477
Да, бе, щеше да се разплаче. Вярно е.
Хората като цяло обичат майките си. Но в отношението и към нея, не си пролича. Набързо я изкомандори и туй-то. Сигурна съм, че обича майка си, но как и пролича характера, не е истина просто. За момент показа истинското си лице, което в този сезон излиза все по наяве. Командорка, без уважение към хората, както и в частност към най близките и обичните и.
Работата стана: "Вижте тоз молив!!!" Храаас, счупих го!!! А това беше любимия ми молив! Сещайте се, че сте ми никакви!!!
Аууу, уплашихме се!!! От една дубайска готвачка! Сериозно!!! Sunglasses

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 16:55 от Джаста Праста

# 478
# 479
Севда с нейната кахърна физиономия, гола, но по маска
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт