🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 702
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Куин защо имаше златна престилка ?? Те няма основани знания

# 511
  • София
MasterChef - Епизод 12
 Сезон 6 (14.04.2020)

# 512
Без да искам прочетох кой си е тръгнал, така че влязох да ви прочета поне. Не съжалявам, че е Линда. Утре ще гледам новия епизод, когато има линк.
Гледам първите епизоди и тъкмо свърших кастингите. Ами, пак се възмутих на златната престилка на Линда. Безглутенова торта Гараш - абсолютен смях. Все едно да похвалиш вегетарианска картофена супа, наблягайки на това, че е вегетарианска.
Осъзнах, че още в началото съм симпатизирала на Добата, Димитър и Мартин, а съм сметнала участието на Кристина с нейните мъфинчета за нелепо. Теодора още от кастинга ме дразни.
Аз докато пиша, Mari_Mar пусна епизода. Благодаря!

# 513
Куин защо имаше златна престилка ?? Те няма основани знания
Защото на кастинга няма как да се разбере имат ли, нямат ли такива познания. Явяват се с нещо оттренирано, в което са сигурни и впечатляват журито Simple Smile А и с тези златни престилки, явно всеки шеф имаше право на една и самолично да реши на кого да я даде. Михалчев я даде на Куин, защото излезе с азиатска кухня. Силвена пък избра участник с безглутено предложение, Токев - класическа рецепта. Той май е най-универсалният готвач от тримата.
Безглутеновите на Силвена и двете отпаднаха вече. Кристина и Линда.
Куин май повече се прави, че не знае и не може, а всъщност се справя доста добре във всяка задача.
Чакам с нетърпение да качите снимките от тази вечер. Смайли май правеше обзора с тях. Много искам да видя основното на синия отбор с черната леща, която ми се стори бяла в купчето? Или греша? А също и втората чиния на Петя с ньоките. Кое бяха ньоките, кое месото, аз ли недовидях нещо, но ми приличаше на оранжева омешана каша.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 00:33 от птица

# 514
  • Майничка
Линда ми беше симпатична, но отпадна с основание. Ред е на Куин, Петя и младежа с тениската "Дюнер кебаб", Ивайло май беше. Все едно в каква последователност.
Неда ме разсмя със затворената куртизанка. Дразни малко как завлачва, като говори, но иначе щрака бързо.
Добата постъпи умно, свали нестабилен играч и качи също толкова нестабилен. Според мен, стратегията му беше да елиминира Петя.

# 515
На мен Линда ми беше приятна , много исках Петя да отпадне, тя ми е най-неприятна.
Хареса ми Краси , в налалото не го харесах заради историята му, натоварват ме такива разкази и мислих , че ще изявява като жертва, но определено има талант да готви, скромен е и не влиза скандали, така че на рози етап стискам палци на него, Добата и Димитър.

# 516
Май Петя се е застарила от злоба и се опитва да замаже положението с Фотошоп 😂

# 517
Последвах някои от участниците в Инстаграм.
Петя изглежда, че готви доста и различни неща, но никак не ми е приятна. Освен, че постоянно мрънка за нещо, си ми изглежда злобна по природа и това е. Няма шанс да ми стане симпатичен такъв човек.
Кристина както обикновено си кифлее.
Анна прави някакви много интересни бонбони. Не знам дали са вкусни, но са красиви.

Иначе относно вчера...ето например Добата ми е пълната противоположност на Петя. Малко е недодялан, но добра душа. Интересно беше изтълкуван метода му с ези-тура. Мъжете го одобриха масово, а кучките от отбора му започнаха да лаят.

Линда логично си отпадна, но според мен се държа достойно. Без мрънкане и без драми, и без излишни полемики с шефовете.

Тази Теодора и тя е крайно неприятен типаж. За нейна противоположност считам Неда. Леко объркана, но пък добронамерена.
Куин ми е скрита лимонка. Уж все не знае нещо как се прави, както пастата вчера, а накрая по някакво чудо успява, че даже и задминава останалите.

Много се радвам за Краси. Работи съвестно, чевръсто и с фантазия и резултатите са блестящи.

Митака показа много добро чувство за екипност. Браво на момчето!

Моят безспорен любимец засега си остава Ивайло. Не че е най-великият кулинар, но...просто ми е слабост.

# 518
  • София-Младост

Alba rosa
Сподели IG профилите им, моля. Видях този на Петя, много хубаво изглежда на предишните си снимки. В предаването, дали заради осветление, малко по-тежък грим и изкуствените мигли...има нещо дето не ми допада. Тя ли беше тази, която преди кастинга каза, че предпочита да готви, вместо да прави секс с годеника си?

# 519
  • Пловдив
И аз като цяло съм за Добата, Ивайло и Димитър. Красимир също ми допада, обаче за съжаление при него наркотиците цялостно са оказали влияние. Абе, като цяло мъжете са по-готини тоя сезон. Доволна съм, че Линда си тръгна - чисто визуално ми беше отблъскваща + гадния акцент и "вегановите" неща съвсем ми ставаше непоносима. Не че имам против как говорят като цяло чужденци български, Рори ми беше много сладък, просто конкретно тя ме дразни.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 09:15 от Козирогче

# 520
Включвам се малко късно, но снощи сестра ми ме светна, че стар мой познат участва и ще го гледам заради него. Признавам си, че не знам какви са настроенията и съм гледала само снощния епизод. Връщъм се да почета 😊

# 521
# 522
Според мен Линда има познания и умения, просто не е подходящ участник в състезания - всеки епизод повтаря,  че не яде глутен. Явно в живота това й дава някакво съчувствие, но в състезание ... Тя и Севда не ядеше месо, но явно го готвеше добре.
Краси се очертава да ми стане фаворит и като поведение, и като отношение към храната. Обаче очаквам Файчето или Димитър да го избутат.
Надявам се Неда, Добата и Ивайло да останат по-дълго - много готина и непретенциозна атмосфера внасят, експериментират си и са интелигентни. Не като пренатегнатите Петя, Виолина и Теодора.

# 523
  • София
На Красимир миналото не ме интересува, достойно е, че се е осъзнал и е решил да направи нещо за семейството си. Не се набива на очи, ами си действа. Пожелавам му успех, защото е един от участниците, които имат нужда от наградата.

# 524

Alba rosa
Сподели IG профилите им, моля. Видях този на Петя, много хубаво изглежда на предишните си снимки. В предаването, дали заради осветление, малко по-тежък грим и изкуствените мигли...има нещо дето не ми допада. Тя ли беше тази, която преди кастинга каза, че предпочита да готви, вместо да прави секс с годеника си?
От тук не мога да дам директни линкове, но ето така им се изписват имената:

eleni_aleksandrova
lindapetkova
mrs_bulgaria_europe_2018
violina.marinovaa
petya.foodblog
tonchev.dimitar
neda_sokolovska

Опс, изпреварили са ме.

ARIA, кой е твоят познат?

Общи условия

Активация на акаунт