🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 706
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Красимир все повече ми харесва. Идва му отвътре някак да готви.

# 496
  • Пловдив
Красимир все повече ми харесва. Идва му отвътре някак да готви.
Да, с голямА лекота се справя, а и е доста креативен, браво! Оф, май Добата е пътник, хич не искам да си отидв, много ми харесва, а и днес показа достойнство. Стискам му палци!

# 497
  • Варна
За сега най-неприятна ми е безглутенката. Да си ходи.

# 498
Браво на Краси. Справя се много добре.
За сега той и Митко са ми Фаворити.
За сега.

# 499
  • София

Ужасна е. По-ужасна и от Петя.

# 500
  • Пловдив
Бре, даже Роу се цупи. Пху, горката.

# 501
Ох, добре, че Линда си тръгна. Не е лоша жената, но просто не е за там.
Тази вечер Роу се държа добре струва ми се.

# 502
  • Варна
Познах. Най-накрая. Не може да хабиш времето на хора, които наистина готвят. Амин.

# 503
  • Варна
А добре! Когато опита от чинията на Линда, десет пъти и повтори името:."Линда, Линда, Линда....
голямо назидаване

# 504
  • тук и там
Мен Линда не ме дразнеше.Добър и благ човек изглежда,симпатична,но беше ясно още от самото начало че няма качества за МШ.Общо взето си приготвя нейните неща-безглутенови и здравословни и това е.Краси ме изненадва с всеки нов епизод.Браво не него! Общо взето Петя,Виолина ,Силвия и  Файчето са ми най-малко симпатични за момента.Безразлични са ми Мартин,Куйн,та дори и Елени(тук щях да сложа  Краси вместо Елени,но явно добре готви).. Останалите все са ми приятни,макар и различни.Неда , Ивайло  и Димитър са един типаж,Добата съвсем  друг-но са симпатяги всички  за мен,приятно ми е да ги гледам

# 505
  • Перник
Струва ми се, че попадането на Линда там е леко недоразумение, пропуснала съм появата й, а това, че й е връчена златна престилка направо ме изумява. Като не ядеш глутен, значи ли че трябва да отпишеш толкова важна част от кулинарията и всеки път да викаш аз това не го мога, щото не го ям? Готви си вкъщи тогава...
Красимир е доста способен и скромен в същото време, а не като някои с високо вдигната кофа, добро впечатление ми направи.

# 506
  • Пловдив
Много ми хареса идеята за какаово тесто за паста. Интересно ми е какъв е вкусът. Дано качат рецепта на страницата, за да пробвам, че не обичам да експериментирам.
Чудесна организация в червения отбор. Радвам се, че спечелиха.

# 507
Неда ми хареса как се измъкна от фала си Simple Smile Не, че успя да ги заблуди, но беше сладко.
Правилно си тръгна Линда. Нямаше достатъчно подготовка и умения за Мастършеф.
За Добата се радвам, че остана. Нямаше да е справедливо, ако той си беше тръгнал. Вярно, не беше капитан на ниво, на пък не всеки става за началник. А и с всичките тези женища в отбора не е никак лесно Wink
Всъщност, Петя трябваше да си тръгне - хем провали отбора с нейните миди и леща, хем много знае, хем с пастата се издъни. Но пък на последната задача успя да се спаси, че и куп похвали отнесе.
Елени пък все нещо мрънка. Все недоволна, не й дали да се изяви, мрън-мрън, мрънла.
Красимир започва да ми харесва. Взе да набира скорост. Успех му желая, бива го в кухнята, а и добър човек изглежда!

# 508
Не е за МШ Линда, но чак пък ужасна, не виждам с какво.
Тази Петя много противна бе.

# 509
  • София
Определено ми харесва Краси, той си ми е фаворит. Момчето добре се представя, вярно, не е нахакан и даже сам се учудва на себе си, че може, ми.. може, добре се справя и ще бъда доволна ако отиде и на финал. Линда не е "мой" човек, не я харесах от самото начало, с тези веган и вегански продукти ме загуби, може би съм в грешка, но като чуя "веган" и ми се отщява всичко.

Общи условия

Активация на акаунт