🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 106
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За съжаление Кръг затвори.

Наистина ли, окончателно или само докато трае ИП? Преди няколко седмици поръчвах храна за вкъщи от тях.

# 586
Скъпи приятели, гости и колеги, малкото ни бистро на Шейново 4А затваря врати. Все пак Кръг остава, защото Кръг сте всички вие! На всички колеги, с които сме си помагали в трудните моменти, благодарим! На всички наши гости и приятели, които ни харесаха още от първия ден, повярваха в нас и ни подкрепяха до последния, наслаждаваха се на смелите ни експерименти и ни се довериха, благодарим! На всички, които не ни харесаха, вие сте част от причините да се стараем да държим летвата високо и да се опитваме винаги да надскачаме възможностите си, благодарим! На всички хора, които работиха неуморно рамо до рамо с нас, благодарим! Няма да ви отбелязваме по отделно, тъй като сте толкова много, просто останете заедно, нека Кръг общност да продължи, да остане.
 Направили сме ви и едно мило, аматьорско видео, за да споделим с вас някои от моментите, които имаме запечатани. 
Благодарим ви, че бяхме заедно!
До нови срещи!

От 3.04 е..

# 587
  • Майничка
Аз съм правила навремето сърмички с пъстърва, бяла риба, печурки и морковче (бяха остатъци тип "обери хладилник", които не стигаха за четирима). Супер станаха, все едно сърми с пилешко и гъби.

# 588
  • София

MasterChef - Епизод 13
 Сезон 6 (21.04.2020)

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 01:02 от Mari_Mar

# 589
Оф, Теодора баш мастършефка се изкара.  Че Неда е на магия там , и аз мисля така ама и Теодора врътна един чийзкейк и айде нослето в небето.

# 590
Започнах да свиквам с всички, да харесвам почти всички, но Теодора просто не мога. За повечето мога да кажа нещо, което намирам като плюс, освен за нея и за Файчето вече.
Даже и Неда почва да ме радва. Постоянно получава някакви сигнали. Мартин и той. Не блестят в кухнята, но някак са ми симпатични. Ивайло и той все по - симпатичен ми става. Любимци засега държат позициите Краси, Димитър и Добата.

# 591
Краси и Ивайло са ми интересни като готвачи, даже най-интересните от всички. Радвам се, че вчера попаднаха в тройката. Общо и тримата с Теодора показаха неща, които ми изглеждаха вкусни, затова не мога да преценя кой точно заслужаваше най-много заветния имунитет и се доверявам на журито.
Предпочитам  да гледам и мастърклас от гост на предаването, отколкото от членовете на журито. Вчерашният ми хареса.
Стрес тестът също беше добре измислен с тези интересни комбинации от продукти. Съжалявам, че Неда не успя да се справи, нейната идея ми хареса и ми се щеше да имаха повече от половин час. Съжалявам, че и Файчето не успя да довърши неговото произведение, то беше другото интересно. Мартин ми е симпатичен, но вече за трети или четвърти път виждам едно и също ястие в чинията му - парчета риба, които дори и по един и същи начин подрежда. Петя разочарова - след буйната радост от продуктите, които ѝ се паднаха, направи едно голямо нищо. Жалко, че отново не показаха чиниите на всички, може би имаше още интересни предложения.

# 592
  • София
А показаха ли крайните чинии на Неда (йе разбрах защо казва сладкиш на солено ястие) и Димитър? Исках да видя какво са направили всички. Интересни бяха и трите предизвикателства вчера

# 593
И мен много ме е яд, че не показват крайните чинии на всички. От това, което ни показаха вчера, изглеждаше, че нито Неда нито Файчето са готови със задачата. Едва ли са им били празни чиниите, но ако храната е била несготвена, не знам какво да мисля.

И Силвена пак с нейните физиономии Confounded

# 594
  • София
Тази година все по-често показват как журито обикаля участниците след като е приключило готвенето, опитват храната и след това от подиума обявяват имената на тези, чиито чинии "ще опитат". След което съответните участници се появяват с идеално презентирани недокоснати чинии.
Как става това?

Много ме радва Краси. Много и искрено му пожелавам успех, защото ми дава надежда и вяра, че ако някой някога на младини е кривнал от правия път - може да промени живота си. Само трябва да го поиска силно и да се постарае. Изглежда ми добро момче. Наистина се радвам, че получава шанс.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 14:57 от Vivi

# 595
Мисля, че участниците правят по две чинии. От едната опитват още след самото готвене, докато храната е топла и могат да си направят съответните оценки за качествата, а втората е " официалната", която " опитват" след цялото чистене и бърсане на плотове и привеждане на кухнята в приличен вид- т. е. след няколко часа. Предполагам, де.
И аз стискам палци за Краси.
Теди не ме дразни, а напротив. Прилича ми на някого, и не мога да се сетя на кого.

# 596
  • Мюнхен
Теди не ме дразни, а напротив. Прилича ми на някого, и не мога да се сетя на кого.

На Цветелина от сезон 2 на МастърШеф, ама онази беше още по-голям шемет, още си спомням какви наденици беше направила без машина за пълнене, на ръка, само с някаква точилка.
Скрит текст:

# 597
  • София
Не мисля, че правят две чинии, пробват от заготовките, сосове, пюрета, крем, само по някой от компонентите.

# 598
Може, само предположих.
В този ред на мисли- на отборните битки дали приготвят и чиния за шефовете, или само за гостите?

Да, точно на Цветелина прилича, благодаря!:)

# 599
На мен в Теодора ме дразни дикцията и.

Общи условия

Активация на акаунт