🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 093
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Идеята на Неда с дробчетата ми звучи интересно, щеше да ми е любопитно какво ще да стане при повече време.
Нормално Теодора да дразни, особено при това изказване за Неда. Но пък все си мисля, че нарочно бутат такива момент, да има "драма".
Ивайло все повече ми харесва. Въобще той, Неда, Добчето,Краси и Файчето ми се очертават като хора, които обичат да си хапват, обичат да експериментират и въобще им е кеф да готвят. Останалите са ми малко дървени, внимават в рецептите, взират се в техническата част и са пренатегнати.
Димитър ми е много сив засега, много сигурно го кара. Много сериозна заявка даде с молекулярната кухня на кастинга и очаквах космически и смели неща от него.

Довечера мисля да го пробвам тоя маслен мус от мастър класа.

# 601
  • Испания
Кутията на МШ

Интересна задача и интересни протеини в склада.

Михалчев: "Петте минути започват да текат... Текат."

Красимир има много добри идеи и не гледа само "да отбие номера".

Не харесвам Теодора заради непрекъснатата демонстрация на високомерие.

Успях "да хвана" няколко чинии, преди да знам кои точно ще избере журито.

Скрит текст:
  Петя

Много апетитно изглежда. Дояде ми се.

Виолина

Елени

Файчето

Димитър /не съм много сигурна/

Добата

Краси 

Стахотна чиния!

Теодора

Трите най-добри чинии

На Краси 

Скрит текст:

Толкова се стара да прави пера от бял шоколад! Жалко, че не успя да ги сложи. Въпреки това чинията е чудесна.

На Ивайло 

Много интересна идея, чиния и презентация. Браво на Ивайло!

Колко са скромни и двамата за разлика от антипатичната Теодора.

На Теодора 

Изключително се радвам за Краси. Напълно заслужена победа.

# 602
  • софия
Този сезон нещо ме позагубиха, по-голямата част от чиниите не ги показват.

# 603
  • Испания
MasterClass с шеф Мартин Николов

Като се зъбеше Теодора на тези от балкона, не знам защо продължиха да ѝ помагат.

Теодора

Ивайло

Честита победа и на Ивайло!

Стрес тест

С черен дроб и какао готвят 👉 Неда, Добромир, Елени
С миди и ябълка готвят👉 Куин, Петя, Виолина
С пъстърва и кисело зеле готвят👉Николай, Димитър, Мартин

Мартин как мислеше само да залее киселото зеле вместо да го готви!

Теодора: "Неда е пишман готвач, но не ми е мастършефка в никакъв случай".

На нея не ѝ била... Претенции до Бога, а не може дори да говори правилно.

Трите най-лоши чинии.

Скрит текст:
Повдига ми се от физиономиите на Силвена.

Мартин 

Петя 

Добата 

Димитър съвсем се изгуби. Колко епизода минаха вече и той сякаш не е там.

До следващата седмица вече забравям кой какво е правил.

# 604
  • Mediterraneo
Абсолютно, вече забравям какво е станало, кой какво е направил и как се е представил. Безинтересно ми е направо. Особено с успоредното гледане на  испанския формат!

# 605
Малко оффтопик. Севда от МШ 2 е в предаването "Смени жената" по бТВ. Simple Smile

# 606
Малко оффтопик. Севда от МШ 2 е в предаването "Смени жената" по бТВ. Simple Smile
Това е старо предаване

# 607
Мартин ми беше симпатичен, но с неговата вечна позагорена риба и скучни постни чинии май е време да си ходи.
На Петя творението беше ужасно.
Добата беше докарал много старовремска ресторантска порционна чинийка с "от всичко" в нея Wink
В първата задача също имаше доста слаби представяния.  
За Мастъркласа - сякаш не беше чак толкова сложно вчера. Поне в сравнение с Михалчевите класове. При внимателно следене на урока и записване на стъпките не би трябвало да им е проблем.
Теодора в случая с подсказването я разбирам. Те й пречеха по-скоро, отколкото помагаха.
Доволна съм, че Ивайло спечели. Според мен той е един от малкото интелигентни участници там. Върви малко на скокове - днес добре, утре лошо, но ми е приятен за гледане и слушане. Спокоен е, уравновесен, толерантен човек с чувство за хумор и самоирония. Амбициозен е, но без изхвърляния, приема нормално неуспехи и критики, няма залитане за победа на всяка цена. Поне засега. Симпатичен ми е.

# 608
Съгласна съм с птица за Мартин и Ивайло. Аз и на Добата симпатизирам именно заради това, че има самоирония. Краси продължава да ме радва, как бърза като готви, не се помайва и не охка и пъшка от недоволство, като някои. Орео сферата ми се видя мноооого вкусна, с този течен център 👩‍🍳👌
Стрес теста - манджа с грозде 😁 и то за половин час... Наистина трудно, но пък зрелищно. Честно казано, Петя може и да има умения, но наистина излъчва някаква злоба, как ръгаше консервата с кокосово мляко и псуваше, викам да си ходи, напряга ме като я гледам.

# 609
А аз се надявам да пуснат рецептата за сферата. Много съм впечатлена, страхотна идея. И сега ако я и публикуват, направо ще си умра от кеф.

Много хубаво натриха мутрата на Петя. И това нейно изказване "Не съм аз!". Е, ти си, моето момиче, ти си. Ама не си перфектна, никога не си била, а си чисто и просто злобен човек.

# 610
  • Враца
Най-голям дразнител ми е Петя - въздух под налягане.

Виолина (зубарката на класа) и тя се хили като пача през цялото време.

Подкрепям Димитър, Добата и Красимир.
Хресвам и Ивайло.

# 611
  • София
С удоволствие бих опитала на Краси десерта, чак ми се дояде.
Петя всеки път като види миди, и твърди, че знае супер рецепти. И с морският нокът се изложи и с обикновените черни миди. Толкова ли няма реална самооценка, че не може да приготвя миди?

# 612
Момичета къде мога да гледам сезона с Божана?

# 613
  • Враца
Току що, четох че Неда е бременна и сега е разбрала, от както е в МШ.

# 614
Симпатична ми е Неда и се радвам за нея. Чета редовно темата, въпреки че не смогвам да пиша. Но то и сякаш няма много за писане този сезон - по един епизод на седмица, не дават всички чинии и участници - изобщо не съм доволна, но да не спамя с мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт