🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 084
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Честито на Неда, хубава новина! Simple Smile

Толково недостатъчно е веднъж в седмицата, че вече всички са ми симпатични Smiley

# 616
  • Испания
Чудесна новина! Леко бременеене на Неда!

# 617
Този епизод ми беше много скучен. Единствените неща, които ми направиха впечатление са странното украшение за глава на Неда, Петя, която за пореден път не показа това, което е (не я знам вече какво е тя в чиния) и пресилената реакция на шеф Роу към чинията на Мартин.
Да е жива и здрава Неда и лека бременност!

# 618
  • Sunshine state
И аз ви чета, но нямам какво особено да добавя - казали сте всичко. Риба и кисело зеле се съчетават чудесно дори. Поне на мен ми харесва. 👌

# 619
От Петя какво очаквате? Само като ѝ видите снимките в ИГ. Тя там няма една реална снимка. Как го прави ,не знам, но на всяка е поне с 10-15 кг по- слаба от това, което в в предаването.

# 620
  • София
На половината снимки на Петя в Инстаграм никога не бих предположила, че това е тя. Явно е качила килограми и промяната в прическата оказват влияние. На новата снимка има филтри, но пак си прилича, така че не е само до филтри.

# 621
  • София
А тя ли каза на кастингите, че предпочитала да готви, отколкото да прави секс с годеника си?

# 622
А тя ли каза на кастингите, че предпочитала да готви, отколкото да прави секс с годеника си?
Май точното изказване беше, че предпочита да яде, отколкото да прави секс.
Моят годеник реагира много интересно на това твърдение. И сега ме напушва смях, сещайки се. Joy

# 623
  • Майничка
SatisfiedОх, вярно че имаше такъв момент - надумквали се и само пъшкали на дивана.Satisfied

# 624
Ейй голяма тъпня този сезон. А така ги хвалехме на кастинга... Ама то си трябва и сценаристи.. Или с каквито там разполагат.
Веднъж не ги извадиха от тая кухня..
(сори за спама)

# 625
Това за изваждането от кухнята не вярвам да е до сценаристи, а до бюджет.

# 626
  • Mediterraneo
До бюджет е със сигурност. Испанците обикалят страната, грандиозни неща правят, грандиозни!

# 627
На мен предишните излизания на нашенските от студиото ми бяха много скучни и меко казано излишни. Може в чуждите формати да е интересно, но на нашите не им се получава.

# 628
  • София
На мен ми харесват и сега изпитанията от кутиите и мастър класовете като цяло, единствено отборните са за много малко хора. Не държа да излизат, но 10 порции са малко, представям си 50 и да ги видим тогава. В американското и по 100 порции правят.
Сценарият не е лош сега, но много от участниците са слаби и режисьорската/монтажистка куца, не показват всички чинии и участници.
Шоуто пострада и че го дават един път седмично, но си го чакам с удоволствие всяка седмица. Любимо ми е!

# 629
  • Испания
Скрит текст:
На мен ми харесват и сега изпитанията от кутиите и мастър класовете като цяло, единствено отборните са за много малко хора. Не държа да излизат, но 10 порции са малко, представям си 50 и да ги видим тогава.
В американското и по 100 порции правят.
Скрит текст:
Сценарият не е лош сега, но много от участниците са слаби и режисьорската/монтажистка куца, не показват всички чинии и участници.
Шоуто пострада и че го дават един път седмично, но си го чакам с удоволствие всяка седмица. Любимо ми е!

В Испания и над 200 порции е трябвало да правят. Хубаво е, когато излизат. Готвят на страхотни места. Освен това /писала съм го някога/ ги обличат с еднакви дрехи с логото на МШ и имената им. Но у нас бюджетът е мизерен, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт