🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
А помни ли някой през първия сезон как се излъчваха епизодите? Не бяха ли 4 пъти седмично?

# 631
  • Пловдив
Мисля, че бяха в понеделник, вторник и сряда по 60 минути.

# 632
Някой писа за испанския МШ, че е повече от 3 часа. В момента гледам украинския - и там е така. Веднъж на седмица, но 3 часа и половина без рекламите. Всяка седмица си тръгва по един участник. Много по лесно се следи по този начин, според мен.

# 633
Извинявам се за offtopic-а, но някоя от вас знае ли къде мoга да изгледам от 1 до 3 сезон на Мастършеф? Търсих къде ли не, дори по торентите, и никъде ги няма. DisappointedDisappointed

# 634
  • Пловдив
Всичко опира до пари. За малък пазар като нашия спонсорите не дават суми, сравними с тези, които се дават в Испания, Украйна, а за САЩ изобщо да не говорим.

# 635
  • София
Не е само до пари, примерно в американския често като готвят за много хора готвят по-евтини неща, които стават и в големи количества, меса, картофи, пюрета, зеленчуци. Не съм гледала всички сезони, но въпросът е, че може и да не е много скъпо. При нас е обратното, готвят с много по-скъпи продукти, някои дори лулсозни, но за малко хора.

# 636
А тя ли каза на кастингите, че предпочитала да готви, отколкото да прави секс с годеника си?
Май точното изказване беше, че предпочита да яде, отколкото да прави секс.
Моят годеник реагира много интересно на това твърдение. И сега ме напушва смях, сещайки се. Joy
Колко трябва да си ненормален да го кажеш това.Толкова принизяващо за мъжа и е това,че нямам думи да го опиша и като го гледах тогава и сега,като си припомних наново.

# 637
  • тук и там
Опита се да е по-оригинална Петя...Често удоволствието  от храната е сравнявано със това от секса..Шеф Роу редовно прави аналогии по темата-със "потентните храни"",нищо възбуждащо няма в чинията ти "..и прочие коментари..Сега,ясно че малко хора биха го коментирали -но наистина след обилно хранене,предпочиташ да полегнеш от колкото да правиш  фитнес или гимнастика  от каквото и да било естество..
Аз по-дълго мога да изкарам без секс от колкото без шоколад..Sweat Smile.Може едно блокче да хапна,ама не пропускам и ден..Пробвала съм,не мога да изкарам и три дни без него..(шоколада)..Blush.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 10:18 от Kaisia

# 638
  • Sunshine state
Всичко опира до пари. За малък пазар като нашия спонсорите не дават суми, сравними с тези, които се дават в Испания, Украйна, а за САЩ изобщо да не говорим.
Определено не е до пари тогава, защото в Украйна са по-зле и от нас.
Нашите гледат с трици маймуни да ловят. Значи не стига, че махнаха един от двата(!) епизода седмично, ами е и двойно и отгоре по-кратък от тяхните. 🙄🤦 А има мегдан да ги направят по-дълги, да показват повече готвене, някои участници не знаем дори какво правят, защото не ги показват. То вече няма смисъл и от брифингите, поради които го спряха .
Иначе и на мен не ми бяха интересни епизодите навън, та не ми липсват особено. Съгласна съм, че трябва да им дават по повече порции да приготвят, да ги видим тогава, не да ми се подмотват с 12 мижави чинии. 😂

# 639
  • София
Това, че махнаха единия епизод няма общо с тях, бтв сами решиха какви промени да направят в програмата.

# 640
Мисля, че не БТВ, а продуцентите на риалитито, същите които спряха и сериала Съни Бийч.

# 641
  • Sunshine state
Няма значение кой е решил да спре един от двата епизода, то е направо нагло, но това вече го дъвкахме.

# 642
В украинския МШ шефовете всъщност ентусиазирано рецитират рекламите на равни интервали Simple Smile.
Представете си шеф Токев да се "изтъпани" посред предаването и да нахвали Ариел... Simple Smile.

# 643
Няма значение кой е решил да спре един от двата епизода, то е направо нагло, но това вече го дъвкахме.

Бяха обявили, че е заради Извънредното положение. Сигурно са се надявали да ни облъчват постоянно с брифингите. А за Съни Бийч вероятно е и заради сезона - едва ли имат сметка рекламодателите да плащат реклами, а да няма сезон..

# 644
  • In The Middle Of Nowhere
 По тази логика с един епизод на седмица кога мислите, че ще е финала?

Общи условия

Активация на акаунт