🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 064
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
До началото на следващият Joy

# 646
  • Майничка
Нали шеф Роу е блокирана в Дубай, та явно няма как да снимат патардията около финала и точат времето, белким се размине.

# 647
  • Пловдив
Нали шеф Роу е блокирана в Дубай, та явно няма как да снимат патардията около финала и точат времето, белким се размине.
Финалът е заснет на 29.02.
Не знам за кой път го пиша.

# 648
Според мен е възможно да са разредили епизодите и заради затруднения с монтажа. Ако работят с намалено работно време или в намален състав, съвсем резонно е да не успяват да се вмъкнат в предишния график.

# 649
  • гр.София
Гледах едно интервю със Силвена Роу не помня за кое предаване. Тя беше в Дубай в изолация и каза, че са приключили със снимките на Мастър шеф

# 650
  • Майничка
Разбрах, че финалът е заснет, но непосредствено след него обикновено има гостувания в телевизиите и подобни мероприятия, реклами и т.н., които има смисъл само ако се яхне вълната.

# 651
  • Пловдив
Това става и с конферентна връзка, както правят с голяма част от събеседниците в другите им предавания.
Програмните директори разбъркаха яко нещата, поне за мен доста несполучливо.

# 652
  • София
Това става и с конферентна връзка, както правят с голяма част от събеседниците в другите им предавания.
Програмните директори разбъркаха яко нещата, поне за мен доста несполучливо.
И моето мнение е такова.

# 653
  • София
Гледате ли? Теодора уж всички купички можеше да познае, какво стана 😃

# 654
  • София
Теодора ми е все по антипатична. Не разбрах, тя ли посъветва Елени за рибата? Не че това оправдава Ивайло, но се опитвам да си обясня защо се смени с нея.

# 655
Ами те накрая останаха по-трудно разпознаващите се храни. Не ми харесва тази възможност да свалят долу хора, на които не им е мястото там.

# 656
  • Пловдив
На Митака чинията е превъзходна, браво! Никак не се слива момчето, направо си изпъква. Притеснява ме Добата. Май май нищо не наорави, а и не използва никаква супер храна. Ще ме е яд 😥

# 657
  • Mediterraneo
Добчо е пътник, за жалост.

# 658
Леле, дано не си тръгне Добата, Теодора също.

# 659
  • in Wonderland
Забравих за епизода днес 😒
Петя защо не готви, не беше ли тя на пангАра от минАлата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт