Къде в Пловдив??? - 85

• 36 320
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте.
Купих нов лаптоп, но няма операционна система. Може ли препоръки за човек или сервиз, някъде, където мога да се доверя и ще му сложат оригинален продукт?

# 721
В ХМ на главната при връщане на дрехи 3 за 2 пари ще върнат ли?

# 722
Здравейте.
Купих нов лаптоп, но няма операционна система. Може ли препоръки за човек или сервиз, някъде, където мога да се доверя и ще му сложат оригинален продукт?
Всеки може да сложи оригинална операционна система. Важното е ключът, който ви инсталират, да не изтече след 3-6-9... месеца. Същото е и за останалия софтуер.

# 723
Така де, не знам точно как се казва Simple Smile
Именно за това търся проверен човек.

# 724
  • No Line On The Horizon
Ком Компютър на Руски, преди моста на Герджика. Имат сервиз и срещу входа на ВХВП

# 725
  • Близко съм
Здравейте дами, да ви попитам бихте ли ми препоръчали фризьорка, която да е добра внимателна и разбираща от работата си, защото имам сериозен проблем с косата си алопеция и не мога да ида къде да е , моята фризьоорка няма да работи вече и сега не знам къде да ходя,а вече 7 месеца не съм подстригвана, нещо в кичука например?!

# 726
  • Пловдив
Момичета, много благодаря 🌸🌸🌸 и скоро ще ги посетя 😊

# 727
Търся добър дерматолог в Пловдив? Няма значение дали е на частно или по ЗК.

# 728
  • Пловдив
Оптодент на сайта имат освен Богомил и Оазиса в Кючука. Но аз имам опит само с този на Полиграфия.

# 729
Дами, може ли насоки за магазина за дунапрен на Коматевско шосе. Единственото, което съм запомнила е, че е след Еврохоспитал.

# 730
  • до най-прекрасния мъж
Дами, може ли насоки за магазина за дунапрен на Коматевско шосе. Единственото, което съм запомнила е, че е след Еврохоспитал.
Караш по Коматевско шосе и следиш отдясно сладкарница Попимони. Вляво е склада, има табела на матраци Нани отпред. Откъм улицата е шоу рум на матраци, отзад е склада за дунапрен.  Като се спуснеш вдясно от шоу рума, ще видиш входа за склада.
Като по-големи ориентири- минаваш Филкаб, Ромпетрол, светофара след тях и вече си почти там. Еврохоспитал е доста по-надолу, посока самото Коматево. Даже магазина на Попов е по-надолу.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 13:04 от blue.angel

# 731
Много ти благодаря. Съвсем ме бяха заблудили. Heart

# 732
Здравейте, утре имам интервю в Tiande. Адресът, който ми дадоха е Мария Луиза 42. Гледах го на картата, на си е далеч от централна гара пеша. Знаете ли какво мога да хвана оттам и на коя спирка да сляза?

# 733
Здравейте, утре имам интервю в Tiande. Адресът, който ми дадоха е Мария Луиза 42. Гледах го на картата, на си е далеч от централна гара пеша. Знаете ли какво мога да хвана оттам и на коя спирка да сляза?
Много е далеч. Ако искаш с градски транспорт, от централна гара се качваш на 7, 20 или 26 до Тримонциум или спирката преди Тунела. От там ти остава една спирка разстояние, максимално 10 минути ходене.

Ако отидеш с такси и не попаднеш в задръстване заради час пик, ще ти излезе към 3 лв. В никакъв случай не вземай от копърките на спирката пред гарата. Извикай по телефона на 6165, 6665, 6142...

# 734
В ХМ на главната при връщане на дрехи 3 за 2 пари ще върнат ли?

Да, с касовия бон, имаш 30 дни за връщане.
Може и в друг магазин да върнеш, не задължително в този, от който е покупката.

Общи условия

Активация на акаунт