Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 153
  • 962
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.
Да попитам при секцио, ако всичко си протече нормално, кога ви носят бебчето да си седи при вас?

Благодаря.

# 211
Здравейте.
Да попитам при секцио, ако всичко си протече нормално, кога ви носят бебчето да си седи при вас?

Благодаря.
На следващия ден, когато ви преместят в стаите на 5 етаж.

# 212
Здравейте.

Благодаря.

Благодаря.
Примерно:
приемат ме на 03.05
секцио на 04.05
Местене (и събиране с беб)  на 05.05 ?
Правилно ли разбирам?

# 213
Точно така Simple Smile

# 214
Здравейте.

Благодаря.

Благодаря.
Примерно:
приемат ме на 03.05
секцио на 04.05
Местене (и събиране с беб)  на 05.05 ?
Правилно ли разбирам?
Точно така.Като още след секциото в същия ден ни носеха бебетата да ги гушнем за по няколко минутки.

# 215
  • София
А защо се прави така всъщност?

# 216
  • София
Предполагам за да се възстанови майката след секциото... и аз нямам обяснение. Не знам защо изведнъж и в Токуда започнаха да отделят така.

А ако заявиш, че не искаш на бебето да се дава АМ, какво става - водят ти го през 2-3часа?

# 217
  • София
След секциото си с катетър, пуска те упойката на етапи, треперене, котракции и тнт. Повярвайте ми, в никакъв случай не сте склонни да се грижите за бебе.
Да, да ви го донесат за гушкане е ок, но да има някой с вас дори ако трябва да се придържа.
Целия ден и ноща преминават в болки, системи, обезболяване и тнт за да може майката на другата сутрин да стане, да се изкъпе/измие, да хапне и да се раздвижи.

Понякога раздвижване се прави ако операцията е била много рано сутрин, то се прави вечерта.

Аз лично дори на следващия ден с първото дете не можех да се грижа за нея, носеха ми я само да я кърмя, просто нито можех да стана сама, нито да я вдигна. (Не беше в токуда). Целия ден се упражнявах да ставам, беше кошмар. На следващия ден вече си беше при мен.

Доста хора са много по-добре от мен, но на същия ден не знам кой ще успее.

# 218
Здравейте,мамчета!На 27 .04 .20г родих моята принцеса!
На 3ти етаж раждаш .На следващия ден те местят на 5ти етаж ,като можеш да избираш между единична стая и двойна стая.На 5тия етаж всеки ден носят по 1л вода,превръзки дават,гащи еднократни всеки ден,свещички за обезболяване.
В деня на раждането ти носят бебето два пъти.
Като те качат на 5ти етаж бебето може да е при теб постоянно или само през деня,всеки сам преценя.
Всичко е на ниво.
Успех на всички!!!

# 219
Един не много важен въпрос от мен - има ли WiFi на 3 и 5 етаж, който може да се ползва? Мисля да си взема таблета, поне първата вечер да позяпам някой сериал, докато чакам за секцио на др ден.. Та да знам - да си го заредя оттук или там ще мога да ползвам wifi ThinkingIphone

# 220
  • Sofia
Има wi fi 😄и аз бях с таблет и гледах сериали- бебето спи по цял ден и реално трябва време да минава някак си

# 221
Има wi fi 😄и аз бях с таблет и гледах сериали- бебето спи по цял ден и реално трябва време да минава някак си

Благодаря!
Колебаех се дали да го вземам, но щом е така - мятам го в куфара Innocent

# 222
Здравейте! Искам да попитам за пакетите за Женска консултация- платените. Доволни ли сте от пакетите? От всичли лекари ли си избираш? Чака ли се? Богданова може ли да си избера да ги води?

# 223
  • София
Изберете лекар. Вижте се с него и обсъдете с него пакетите.
Не съм чела за някой тук да ги ползва Simple Smile

# 224
Изберете лекар. Вижте се с него и обсъдете с него пакетите.
Не съм чела за някой тук да ги ползва Simple Smile

Много благодаря! Значи момичетата си плащат прегледите и изследванията отделно, а се записват по Здравна каса другаде? Мен ми се иска да е на едно място. Само феталните да направя другаде.

А колко струва в момента раждането?

Общи условия

Активация на акаунт