Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 81 007
  • 962
  •   1
Отговори
# 675
Аз затова предпочитам частен кабинет. Не чакам, няма блъсканица, не влизат 65 акушерки да мъмрят за нещо, може спокойно да си поговорим.

# 676
  • София
Не знаех, че Колева има частен кабинет. Може ли повече данни, че в Гугъл нищо не намирам?

# 677
Пациент ли си й? Ако да, направо нея питай.
Няма рецепционист, часове през нея се записват. Преглежда 1 път седмично.

# 678
Здравейте,
Решила съм да раждам е Токуда, като до сега не съм се следила там. Някой може ли да сподели, колко му е струвало следенето до раждане при смяна на АГ. В момента съм в 35 г.с. и ще се видя с д-р Атанасова следващата седмица. За раждането ми се изясни, но не и за следенето... Благодаря!

# 679
Здравейте,

Имам няколко въпросчета към мамите, които са раждали секцио в Токуда Simple Smile
Сложиха ли ви бебето на гърдите в операционната?
Колко време след операцията  ви донесоха бебето? Носеха ли ви го за засукване докато бяхте в интензивното?
Има ли майки които са били радвижени по-рано от 24 часа след операцията?
Мерси предварително Flowers Bouquet

# 680
  • София
Здравейте,
Решила съм да раждам е Токуда, като до сега не съм се следила там. Някой може ли да сподели, колко му е струвало следенето до раждане при смяна на АГ. В момента съм в 35 г.с. и ще се видя с д-р Атанасова следващата седмица. За раждането ми се изясни, но не и за следенето... Благодаря!

Какво следене, момиче, ти ще родиш всеки момент Laughing Завидно спокойствие имат някои мами, евала. Да си запишеш час при лекаря, при когото смяташ да раждаш, чак в 36та г.с,си е смело, имайки предвид, че 10 % от жените раждат преди тази седмица.

На втората мацка, да, сложиха ми ги на гърдите, не съм била в интензивно въобще, директно в стаята ме заведоха. Раздвижиха ме и двата пъти 8 часа след секциото, какви ти 24 часа, така се получават сраствания, от късни раздвижвания.

# 681
Елпида, върни страниците назад има много писано по въпросите ти.

# 682
Аз да питам всички ли, които се следят там плащат ехограф +консултация?
Защото ходя в частния кабинет на докторката ми, но за пръв път ми взимат пари за консултация към ехографа.

# 683
Здравейте,

Какво следене, момиче, ти ще родиш всеки момент Laughing Завидно спокойствие имат някои мами, евала. Да си запишеш час при лекаря, при когото смяташ да раждаш, чак в 36та г.с,си е смело, имайки предвид, че 10 % от жените раждат преди тази седмица.

На втората мацка, да, сложиха ми ги на гърдите, не съм била в интензивно въобще, директно в стаята ме заведоха. Раздвижиха ме и двата пъти 8 часа след секциото, какви ти 24 часа, така се получават сраствания, от късни раздвижвания.
Много се смях, като четох отговора ви. Grinning Работата е там, че до сега се следях в друг град, но в 31 г.с. се оказа, че има проблем с бебето. Има стомашна сянка или точно стеноза на деудеума. Имайки предвид, че ще се наложи да се направи операция на бебето до 24 след раждане в Пирогов, решихме да се доверим на д-р Масларска, да подготви детето за операцията. Затова се налага и сега да сменя града, лекаря и в общи линии всичко.

# 684
Избрали сте най-доброто място за грижа за бебето! Стискам палци всичко да е наред!!

# 685
И най-добрата АГ - д-р Атанасова!:)
Стискаме палци, всичко ще мине добре!

Здравейте,

Много се смях, като четох отговора ви. Grinning Работата е там, че до сега се следях в друг град, но в 31 г.с. се оказа, че има проблем с бебето. Има стомашна сянка или точно стеноза на деудеума. Имайки предвид, че ще се наложи да се направи операция на бебето до 24 след раждане в Пирогов, решихме да се доверим на д-р Масларска, да подготви детето за операцията. Затова се налага и сега да сменя града, лекаря и в общи линии всичко.

# 686
Здравейте,

Аз също смених доктора в 36г.с. Следях се в Щерев, но смених с Токуда.
При мен бебето е седалищно + още няколко предпоставки има за секцио ( първо раждане) и в Щерев имам избор да родя “естествено” при положение, че следващата докторка е на мнение че съм за секцио или срещу 3500лв да родя по желание секцио.  Консултирах се с двама други доктори и те потвърдиха категорично за секцио ( Има само двама док.който биха се съгласили за седалищно раждане, но в оптимална позиция - единия е др.Киров в Света София и др.Цонев от Варна).
Много мами ходят и раждат без избор на екип и без да познават доктора, така че незнам защо се учудвате.

# 687
Ddnce, аз не съм се следила в Токуда, но раждах там. Платих един първоначален преглед при АГ, която ме изражда, после всяка седмица на тонове. Тоновете са по 25 лв, прегледа при моята е 75 + ако се правят допълнително процедури или изследвания. Можете да звъннете на аг регистратурата и да попитате за цените. Мисля, че са различни за различните лекари.
И аз отидох в 36гс за първи път, както се плашех, че ще родя преждевременно,  така родих на термин.
Желая успех и всичко с бебенце да е наред Heart

Здравейте,

# 688
Marta, много благодаря за изчерпателната информация! А при първият преглед, носи ли направление за смяна на АГ?

# 689
Не е по темата, но четейки поста на Петра, се сетих, че четох безумни неща за Щерев. Всички, които се следяли там трябвало да минат на преглед през някаква докторица, дето коляла и бесела и само тя решавала как ще се ражда. Ако тя каже естествено, а жената иска секцио - 4 бона. И масово има отказали се да раждат там и се местят по другите болници. Някакъв странен абсурд само, за да си вдигнат % на естествените раждания...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 19:01 от the doors

Общи условия

Активация на акаунт