Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 81 007
  • 962
  •   1
Отговори
# 660
И аз знам, че тръгне ли раждане - викат твоя лекар. Ако не си пациент на болницата, но отиваш да раждаш - избор на екип ти се явява дежурния, който реално ще те изроди. Ако твоя лекар го няма (отпуск, извън София и т.н.) - той си е избрал заместник, а на вас ви е казал, че около термина ви го няма и ще го замества д-р Х.
Тон бонбон, изказването ти звучи доста остро на фона на факта, че много жени тук сме раждали там и не сме срещнали подобно отношение. Би ли дала по-конкретна информация какво се е случило по време на твоя престой, за да не седи мнението ти така неподплатено с никаква информация.

# 661
Идват и изпълняват поет ангажимент.

Това кой ти го каза?

Ами където ходя по каса на ЖК, д-р Джерова, но тя не работи в Токуда. Обсъждахме избора на болница и сравняваше Майчин дом и Токуда и обясняваше, че “избор на екип” в частна и в държавна болница са различни неща. Аз не можех да дам мнение, защото действително двете ми близки, които раждаха в Токуда в крайна сметка не бяха с избрания от тях лекар, но имаше други обстоятелства там - болничен и отпуска.

Благодаря за отзивите! Аз ще попитам и д-р Атанасова в понеделник, надявам се,  но исках да чуя и реален опит.

# 662
Докторката като не работи в болницата да не дава такива категорични мнения, защото информацията й е грешна.

На моят лекар се обаждаха дори при "фалшивите" тревоги за раждане, да му кажат че ми текат водите, но няма разкритие и тн.

# 663
  • София
Тон бонбон или каквото е там е някакъв трол. Тя не беше доволна още от първия преглед за установяване на бременност, после пък не беше доволна от проследяването на бременността, абе месеци мрънкане. Ако е била толкова недоволна, защо е останала изобщо да се следи там, че и да роди. Не обръщайте внимание на такива мрънкалници, те по принцип не са доволни от живота.

# 664
Естествено, че е трол. Регистрирала се е само, за да оплюе в темата. Отделно не е писала във форума другаде (което подсказва, че целенасочено е направена регистрация).
  Оплаква се, че не могла да запише час за биохимичен скрининг, при положение, че доколкото помня това все още се прави в клинична лаб. и за него час не се записва.
  И второ феталната морфология по мое време не беше задължително изследване (сега също не е задължително доколкото съм информирана), та ми е странно миличка защо се оплакваш видиш ли как на колежката ти й дали листче кога са феталните морфологии, пък на теб не са.
Постовете ти са арогантни.

# 665
Brayda,
Днес на женската консултация АГ ми каза, че т.нар. избор на екип в Токуда бил формалност и не можело да се разчита на него. Ако нецелиш лекаря, който си избрал на смяна ок, но не поемали ангажимент да дойдат по всяко време и да те чакат колкото е нужно. Изненада ме с това твърдение. Тези от вас, които са раждали нормално може ли да споделите как са се случили при вас нещата? Лекарят ви беше ли поел ангажимент да присъства и успя ли да го изпълни?
Двата пъти раждах извън смяната на моята АГ, като вторият път тя беше след нощна аз отидох в 7.30 сутринта и родих в 19.05 вечерта стоя цял ден, първият път също. Това не е вярно, нали целият смисъл да се следиш при даден лекар е да раждаш с него и да се познавате максимално добре.

# 666
Тон тон или както и да е... Съжалявам, но това което говорите са небивалици. Като човек работещ в болницата просто няма как да повярвам, че са се държали така "служителките".... Излагате се! Болници в София колкото искате, да бяхте отишла другаде Wink

# 667
Здравйте!
В момента се следя в Надежда, но твърде много неща започнаха да се разминават с очакванията ми и обмислям последния триместър да се преместя и съответно да родя в Токуда. Надявам се да можете да ми помогнете със следните въпроси Simple Smile

Прочетох последните 2 теми и останах с впечатлението, че масово се стига до секцио? Не държа на естествено раждане на всяка цена, но не искам и излишно секцио..

Относно записването за ЖК останах с впечатление, че за Атанасова, Апостолова, Богданова и Нашар има най-много положителни отзиви. Основно търся доктор, който обяснява и няма против въпросите, нищо специално.. но явно не се намира лесно.. За записване се обаждам на регистрстура, но не стана ясно, че трябва на самия преглед докторът да се съгласи да ме приеме за следене. Какво става, ако избраният доктор няма възможност? Трябва да ходя при още няколко и да плащам 80лв за първи преглед ли? Не ми изглежда нормално,  още повече, че нямам време тъй като съм 6ти месец, а явно се запазва за месец напред.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 668
  • където ми е най-добре
Тон тон или както и да е... Съжалявам, но това което говорите са небивалици. Като човек работещ в болницата просто няма как да повярвам, че са се държали така "служителките".... Излагате се! Болници в София колкото искате, да бяхте отишла другаде Wink
От служител до служител разлика голяма (говоря за цялата болница). И оплакване съм писала от “служители” на болницата поради много лошо отношение и обидни квалификации преди 2 години. Раждането ми там е било преди 5 год. и не тая топли чувства към неонатологията, но към АГ отделението забележка нямам.

# 669
Zvezdichka, не знам защо си останала с такова впечатление за масовото секцио. Аз ще раждам при д-р Богданова, нормално. Не е ставало дума за секцио. За лекарката само суперлативи мога да кажа. Специално тя преглежда и в Оскар клиник. Може да си запишеш третата ФМ при нея и ако ти допадне, направо да се уговорите. Не мисля, че ще ти откаже. Ако очакваш обаче на всеки преглед да ти отговаря на много въпроси, по-скоро няма да стане. Натовареността й не го позволява. Същевременно така проследява бременността, че да си спокойна

# 670
Благодаря за информацията, Амелин Simple Smile Нямам предвид много въпроси, просто някои основни притеснения, които възникват, тъй като ми е са пръв път. Записах се при Нашар, искрено се надявам отношението да е по-добро отколкото в Надежда.

Zvezdichka, не знам защо си останала с такова впечатление за масовото секцио. Аз ще раждам при д-р Богданова, нормално. Не е ставало дума за секцио. За лекарката само суперлативи мога да кажа. Специално тя преглежда и в Оскар клиник. Може да си запишеш третата ФМ при нея и ако ти допадне, направо да се уговорите. Не мисля, че ще ти откаже. Ако очакваш обаче на всеки преглед да ти отговаря на много въпроси, по-скоро няма да стане. Натовареността й не го позволява. Същевременно така проследява бременността, че да си спокойна

# 671
Аз бих ти препоръчала Колева, в частния кабинет. Има предостатъчно време и спокойствие да зададеш всичките си въпроси по няколко пъти.

# 672
И аз съм при Колева. Обръща внимание, но последния път беше прибързана. Ще ходя и в нейния кабинет Simple Smile иначе като специалист мисля, че е добра.

# 673
  • София
Две съседки родиха тази година при Нашар - естествено.
Много са доволни.

# 674
  • София
За д-р Нашар мога пиша хвалебствия до утре сутринта Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт