Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 81 023
  • 962
  •   1
Отговори
# 690
Не е по темата, но четейки поста на Петра, се сетих, че четох безумни неща за Щерев. Всички, които се следяли там трябвало да минат на преглед през някаква докторица, дето коляла и бесела и само тя решавала как ще се ражда. Ако тя каже естествено, а жената иска секцио - 4 бона. И масово има отказали се да раждат там и се местят по другите болници. Някакъв странен абсурд само, за да си вдигнат % на естествените раждания...

Това е причината, защо смених Щерев. Следях се там от началото при доктор Милчева ( тя е страхотна) според нея съм за секцио заради положението на бебчо, но всички мами, които са за секцио минават на консултация с доктор Григорова, която определя как ще раждаш. Според същата докторка повечето мами са за нормално раждане, въпреки че следящия е на друго мнение.
Аз ходих на консултация В СВ.София при Зебрите и в Токуда при доктор Атанасова и на двете места мнението е ако бебо не се обърне секцио( аз много исках нормално раждане ).
Избрах Токуда и доктор Атанасова.

# 691
  • София
Това за д-р Григорова е ново за мен. На всички мои приятелки препоръчваше секцио. Беше им втори оператор.

# 692
Препоръчвала е секцио, когато е била следящ гинеколог и е вземала пари за това. Сега явно й плащат за друго 😃

# 693
Някой пускал ли е Цито в токуда ? Пуснах миналата седмица , казаха че след 2 седмици ще е готов резултата но в система им не ми излиза като опция че съм ги пуснала . Само микробиологията излиза и други изследвания !

# 694
  • София
Някой пускал ли е Цито в токуда ? Пуснах миналата седмица , казаха че след 2 седмици ще е готов резултата но в система им не ми излиза като опция че съм ги пуснала . Само микробиологията излиза и други изследвания !

Само по телефона и лично ще Ни дадат информация.

# 695
  • София
Трябва да се обадите в кабинета, на регистратурата или да отидете на място. Цитонамазката не излиза онлайн.

# 696
благодаря ви разбрах Simple Smile зачудих се просто дали не е станал проблем и да не са го пуснали пък да съм го платила .
благодаря Simple Smile

# 697
Много моля някой, който се следи при АГ по здравната каса, да ми каже колко плаща за платените прегледи /ехограф? Само 55лв, или и консултация? Защото в сайта им пише, че само 55лв..

# 698
Бях на преглед при д-р Атанасова в понеделник. Обстоен преглед с ехограф. Платих 50 лв.

# 699
Да де, 50лв е, обърках се с тези 55лв. Това ми беше мисълта - че не се доплаща консултация както в частните им кабинети. И то аз съм по касата, просто за платените прегледи не ми беше ясно какво се включва и плаща.

# 700
Бях на преглед при д-р Атанасова в понеделник. Обстоен преглед с ехограф. Платих 50 лв.

Здравейте! Колко дни по-рано сте запазили дата за прегледа? В кой ден д-р Атанасова прави платени прегледи, тъй като в първия пост от темата не я видях в графика?

# 701
Д-р Атанасова преглежда в Токуда в понеделник следобед. Случвало ми се е да ми дадат час за след две седмици, случвало ми се е покрай летните отпуски да мога да запазя час чак за след пет седмици. Преглежда още и в МЦ Афродита. Там е май малко по-лесно с часовете, но е с различен график всеки месец.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 13:45 от Avanambo

# 702
Може ли да ми кажете каква е цената на PCR за SARS Cov 2 в Токуда?

# 703
Може ли да ми кажете каква е цената на PCR за SARS Cov 2 в Токуда?
Клинична лаборатория: 02/403 4196

На този телефон ще Ви отговорят най-точно Simple Smile

# 704
Чухме се десетина дни по рано.

Здравейте! Колко дни по-рано сте запазили дата за прегледа? В кой ден д-р Атанасова прави платени прегледи, тъй като в първия пост от темата не я видях в графика?

Общи условия

Активация на акаунт