Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 181
  • 962
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Всички нощници бяха еднакви като раждах (август 2019) - с копчета отпред, дълъг ръкав, памучни, чисти. На дължина ми стигаха под коляното, но аз съм ниска.
На мен лично постоянно ми беше студено, нищо че навън беше 40 градуса. Носех си халат и чорапи и си ги ползвах.
Дрешките от комплекта са същите като тези, с които обличат бебетата в болницата. По спомен имаше боди с къс ръкав, ромпър (пижама), чорапи, плътна пелена и май и шапка и ръкавички. Качествени са, не се разкривяват от пране и аз си ги ползвах доста.

# 121
  • Sofia
Сега като подарък има хубава чанта- за бебешки принадлежности, голяма е и наистина много удобна. Пълна е с дрешки на Токуда, памперси и много мостри на мустела, хип, лансинох и т.н.

# 122
Никъде не видях нощници "прегърни ме". Късички са и доста широки. В момента има 2 вида: такива който "би трябвало" да имат копченца отпред и такива с два прореза отпред, които са още по не приятни и къси. Халати не съм видяла да са дали на никой. Дават обаеп мн ого сладък комплект за изписване, като подарък, ако си нямате предвидени дрешки

На всички ли дават този комплект за изписване?

Да, доколкото видях. Подаряват една лилава чанта с комплект памперси, мустела козметика, стикер за кола, крем за зърна и торбички за кърма lansinoh и комплектче боди, ромпър, шапка, ръкавички, чорапи, памучно одеалце. Много са сладки, бели с лилаво-зелени коали(щампа) и името на болницата.

# 123
Здравейте, искам да попитам понеже изчетох темата, но не открих информация при избор на екип и конкретен АГ специалист, цената от 2700лв. за раждане променя ли се? Също така дали някой има наблюдения за естествено раждане при д-р Весела Маркова ?

# 124
  • София
В токуда няма опция раждане без избор на екип. Всеки избира екип.
Ако човек не се е следял при някой, а отиде да роди на термин (примерно), избира екипа на смяна.
Тоест цената си включва избор на екип Simple Smile

За другия въпрос не мога да помогна, късмет Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 10:09 от Brayda

# 125
Здравейте, искам да попитам понеже изчетох темата, но не открих информация при избор на екип и конкретен АГ специалист, цената от 2700лв. за раждане променя ли се? Също така дали някой има наблюдения за естествено раждане при д-р Весела Маркова ?

Относно избора мисля че е 900 лв. и също мисля че все ще го извъртят така, че си избрал екип. Попитах конкретно това на ден на отворени врати, тогава беше на смяна д-р Апостолова и тя каза “може да не си избереш и да родиш при този който в момента е на смяна, но кой не би си избрал”. Относно д-р Маркова, аз също се следя при нея и вече съм в 38ма сед. когато я попитах как стоят нещата при естествено раждане, тя каза:”ами как, просто ми звъниш и аз идвам”. Демек все ще те накарат да избереш екип, аз поне така го тълкувам. А за самата Маркова никога не съм чела мнение и аз с интерес очаквам някой да сподели.

# 126
Няма вариант да не се плати избор на екип - ако родиш при тези от смяната също се води, че си ги избрал.

# 127
  • София
Дори и да не искаш да звъннеш на доктора си като почне раждането, екипа на смяна ще те изроди и ще си платиш пак сумата за раждането която е една и съща с цената ако викнеш лекаря си.

# 128
Само че, те звънят на проследяващия, дори и да е фалшива тревога. Поне така беше при мен, когато се следях при Димитров. Когато ходех за изтичане на води, винаги му бяха звъняли да му кажат, когато е било събота /неделя или е бил горе в отделението.

# 129

Относно избора мисля че е 900 лв. и също мисля че все ще го извъртят така, че си избрал екип. Попитах конкретно това на ден на отворени врати, тогава беше на смяна д-р Апостолова и тя каза “може да не си избереш и да родиш при този който в момента е на смяна, но кой не би си избрал”. Относно д-р Маркова, аз също се следя при нея и вече съм в 38ма сед. когато я попитах как стоят нещата при естествено раждане, тя каза:”ами как, просто ми звъниш и аз идвам”. Демек все ще те накарат да избереш екип, аз поне така го тълкувам. А за самата Маркова никога не съм чела мнение и аз с интерес очаквам някой да сподели.

Да, всъщност щом се проследяваш при конкретен лекар толкова време, няма причина да не го посочиш и за самото раждане, предполагам. А на теб до момента какви са ти впечатленията за д-р Маркова ? Simple Smile

# 130
Здравейте,
Има ли някой представа, при раждане през нощта, на 3-я етаж ли се отива? 🙄

# 131
Здравейте,
Има ли някой представа, при раждане през нощта, на 3-я етаж ли се отива? 🙄
В спешното.

# 132

Да, всъщност щом се проследяваш при конкретен лекар толкова време, няма причина да не го посочиш и за самото раждане, предполагам. А на теб до момента какви са ти впечатленията за д-р Маркова ? Simple Smile

Ами позитивни 😀, но за професионални умения не съм чувала нищо... Много се надявам всичко да мине нормално и да родя естествено, при такива обстоятелства акушерката на смяна е важна тя върши основното. Виж ако е секцио вече е важно кой точно ще го извърши. Просто останалите специалисти като Богданова, Нашар и Димитров все имена, все има мнения за тях, а за нашата Маркова нищо....живи и здрави всичко да мине добре пък смятам че тя е млада и напориста грижи се за пациентките си 😉

# 133

Ами позитивни 😀, но за професионални умения не съм чувала нищо... Много се надявам всичко да мине нормално и да родя естествено, при такива обстоятелства акушерката на смяна е важна тя върши основното. Виж ако е секцио вече е важно кой точно ще го извърши. Просто останалите специалисти като Богданова, Нашар и Димитров все имена, все има мнения за тях, а за нашата Маркова нищо....живи и здрави всичко да мине добре пък смятам че тя е млада и напориста грижи се за пациентките си 😉

Именно и аз търсих отзиви, но не намирам кой знае какво, а също съм се насочила към естествено раждане. Искрено ти пожелавам всичко да мине по конец!!! Ще се радвам след това да пишеш отново как е минало Blush да съберем едни от първите положителни мнения Hands Muscle Hands Plus1

# 134
Мили момичета в четвъртък имам час при доктор Велева ( Казаха ми че работи с Нашар ) Колко психически да се подготвя да чакам ?

Общи условия

Активация на акаунт