Следя темата и аз съм решила да раждам в Токуда. Следя се на друго място, в шести месец съм.
Тъй като още не съм се спряла на лекар, някой знае ли кои от АГ лекарите в Токуда са по-склонни за естествено раждане? Предстои ми да се консултирам кой към кой лекар да се насоча.
Относно самостоятелната стая, в която родилката се качва за престой от 3 дни след като е родила, знаете ли дали понякога се случва да няма свободни самостоятелни стаи, въпреки че е направена такава заявка от родилката?
Благодаря много и лека,
Елена
Здравейте,
повечето лекари в Токуда според мен биха ви препоръчали ествествено раждане, ако нямата медицински индикации за секцио. Опитът ми се базира на две нормални раждания в болницата при двама различни лекари - никога не сме обсъждали опцията за секцио. Препоръчвам най-милата лекарка, с която имах късмета да родя второто си детенце, Д-р Атанасова. Изключително грижовна, фина, успокояваща във всяка ситуация, най-добрата компания по време на самото раждане:) Ако ви интересува нещо по-конкретно, пишете на лични.
Самостоятелната стая не може да се заяви предварително, защото никой не знае кога ще се случи едно естествено раждане. Опитват се да настаняват всички, но съществува и вариантът да няма налична в деня на раждането ви.
Благодаря много за изчерпателния отговор. Засега и аз към нея клоня

За естествено раждане със сигурност са също д-р р Илиев, д-р Нашар и д-р Велева.