Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 297
  • 962
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Добре са, просто едното беше малко мъничко и нали имат протоколи да им правят пцр и на тях и отложиха ваксинацията за днес или утре. И явно вне случай на положителна майка пътеката за тях е повечко дни (7).
Вчера толкова бързах да си тръгна. А и горе в ковид не са много наясно с документите - повечето са доброволци от други отделения, някои даже от други болници. А и - аз все пак бях приета към гинекологията, нищо че лежах долу, та днес ще звъня на лекарката ми да я питам какво що. Долу уж ме приеха по ЗК, обаче ми взеха и картата от допълнителното здравно. Трябва малко да се събера Simple Smile

# 886
Здравейте! Simple Smile
Бременна съм в 8-ма седмица и за в момента се следя при д-р Гълабица Велева. Може ли раждалите при нея да изкажат своето мнение относно консултации, раждане и така нататък? Как са родили? Съгласна ли е да се ползва упойка при нормално раждане или е против? И друга подобна информация?

# 887
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Simple Smile
Бременна съм в 8-ма седмица и за в момента се следя при д-р Гълабица Велева. Може ли раждалите при нея да изкажат своето мнение относно консултации, раждане и така нататък? Как са родили? Съгласна ли е да се ползва упойка при нормално раждане или е против? И друга подобна информация?
[/spoiler]

Здравей Simple Smile
Аз не се следя при д-р Велева, но днес бях на преглед при нея, защото моята докторка отсъстваше.
В 37 г.с.съм - направи ми ехограф и вагинален преглед. Подкрепи идеята за естествено раждане - такава е и моята настройка.
Изрично попитах какво е мнението за упойките - и тя и сестрата в един глас бяха "ЗА" Simple Smile
Попитах и дали слагането на упойка предполага и слагане на окситоцин. Потвърди, че упойката може да забави раждането и следователно слагат окситоцин.

# 888
Скрит текст:
Здравейте! Simple Smile
[/spoiler]

Здравей Simple Smile
Аз не се следя при д-р Велева, но днес бях на преглед при нея, защото моята докторка отсъстваше.
В 37 г.с.съм - направи ми ехограф и вагинален преглед. Подкрепи идеята за естествено раждане - такава е и моята настройка.
Изрично попитах какво е мнението за упойките - и тя и сестрата в един глас бяха "ЗА" Simple Smile
Попитах и дали слагането на упойка предполага и слагане на окситоцин. Потвърди, че упойката може да забави раждането и следователно слагат окситоцин.
Благодяря за отговора. Simple Smile

# 889
Здравейте,

Получих много положителни отзиви за Герганова и Атанасова Simple Smile. Но съм страшно колеблива и още се чудя коя да избера за секцио 🙄

Давайте съвети 🙏🙏🙏

# 890
Здравейте,

Получих много положителни отзиви за Герганова и Атанасова Simple Smile. Но съм страшно колеблива и още се чудя коя да избера за секцио 🙄

Давайте съвети 🙏🙏🙏
Аз се следих и родих при др.Атанасова.Безкрайно съм доволна.Няма да сбъркате,ако се спрете на нея.

# 891
  • София
Здравейте,
знаете ли пред токуда има фургониза бързи антигенни тестове за ковид?

# 892
Здравейте,
знаете ли пред токуда има фургониза бързи антигенни тестове за ковид?
Има фургони.

# 893
Здравейте,

Давайте съвети 🙏🙏🙏

Аз пък раждах секцио при д-р Герганова и съм изключително доволна! Много внимателна по време и след операцията! Обясняваше ми всичко Simple Smile

# 894
Момичета, при тази Ковид ситуация, има ли възможност зс изписване в стаята за изписване с бащата, баба, дядо за няколко снимки.. или само ти връчват детето и по живо, по здраво? И обикновено сутрин ли изписват майките с бебетата или няма значение и това се случва през целия ден и е на късмет?

# 895
Забравете за баби дядовци и подобни...
Бащата се качва в чекалнята на 5ти етаж, вие излизате с акушерка, която държи бебето и го подава на бащата 🙂
Изписването е след като си платите всичко, те ви казват и предлагат часове. Обикновено не е сутрин защото има визити.
Честно това е голяма болница и предвид обстановката, не ми минаваше през главата да правя снимки и да идва семейството. Едвам чаках да се махнем от там.

# 896
Здравейте,

Давайте съвети 🙏🙏🙏

Герганова Heart

# 897
Здравейте,

Давайте съвети 🙏🙏🙏

Здравей,
Раждах при док. Атанасова октомври месец , много е грижовна и внимателна.
Препоръчвам с две ръце.
Успех с раждането 🙏👶

# 898
Здравейте, за следене по ЗК прочетох, че има часове само между 13-14ч това така ли е няма ли да в препълнено и да се вместваш трудно? Някой следил се по ЗК може ли да каже всички прегледи и изследвания, които се полагат се правят - цитонамазка, 2ехографски прегледа, 2 микробиология, 8 записа на тонове? Доплаща ли се нещо за тях или само за всичко останало извън ЗК? Отделно всички АГ ли следят по ЗК или само определени? Мислех, че всичко е частно в Токуда и наскоро разбрах, че все пак има по ЗК някакви неща, но съм объркана

# 899
  • София
Записи на тонове се плащат (мисля че навсякъде е така, освен ако не е закупен някакъв пакет)
Бях на ЖК по ЗК при Колева 2018-2019г. Всеки месец ме гледаше на ехограф, отделно ми е пускала доста направления за изследвания и за специалисти (кардиолог, гастроентеролог, според нуждите).

Общи условия

Активация на акаунт