Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

 • 49 098
 • 748
 •   1
Отговори
# 15
 • SF
 • Мнения: 12 746
А малко разяснения какво да представлява рисунката? Дърво като дърво?
Покажете някакъв пример, моля.
Simple Smile

# 16
 • Мнения: 16 155
По спомен, дърво и на всяко клонче написано желание.

# 17
 • Мнения: 1 433
Да. Рисуваш дърво и на него си написваш желанията както ти дойде музата.

# 18
 • Мнения: 965
Много благодаря за съветът с Дървото на желанията. Писала съм си желания на новолуние, но не и по този начин.
Да попитам къде държите рисунката? Моята е малка, колкото една женска длан, за да си я държа в портмонето, но се чудя правилно ли е?
Или път трябваше да е голяма ?

# 19
 • Мнения: 1 018
Благодаря за новата тема!
Рожденничките бъдете много щастливи и обичани!

Честита пролет на всички! Това е любимият ми сезон, обожавам цветовете, ароматите зараждането на нов живот.

До сега съм правила карта на желанията както пише в книгата на Жан Спилър. Тази година ще направя дърво на желанията. Искам да ви пожелая здраве и нека тази криза, която ни накара да спрем и да се огледаме на къде е тръгнал света искара доброто у нас.

# 20
 • При децата ми
 • Мнения: 3 874
Моята рисунка на дървото с желания, както и всички листи с желания по Новолуние ги държа скрити на работа. Вкъщи децата много тършуват все ме е страх да не ги намерят и да ми се смеят!:smiley:
И да попитам: В рамките на 24 часа ли трябва да си нарисуваме дървото с желанията, или може и след това?

# 21
 • Мнения: 1 433
Дървото на живота се прави само през първите 24 часа от навлизането на Слънцето в Овен и е добре да е по светло ,т.е през деня, защото става въпрос за светлина и Слънце.

# 22
 • София
 • Мнения: 651
Честита първа пролет, дами! Да сте здрави и изпълнени с позитивни емоции, а лошото да бяга от всички нас!
И аз направих своето дръвче, но то е по-скоро овощка.
Дано през новата, астрологична година планетите бъдат благосклонни към нас и ни помогнат в постигането на целите и желанията! Simple Smile

# 23
 • SF
 • Мнения: 12 746
Аз си написах желанията на лист. Същото, каквото правя на Новолуние. Дърво не нарисувах, защото едва сега прочетох разясненията ви.
И понеже съм хоум офис, имах време да го направя чак вечерта. Надявам се, да ми се сбъднат желанията!

# 24
 • Sofia
 • Мнения: 3 796
Аз пък нарисувах едно много шарено дърво, но чак днес сутринта. И не написах желания, а само нарисувах няколко символа - Ин/Ян, сърце, усмивка. И написах следните думи: Любов, Мир, Радост и Хармония. Хубаво ми се получи Flowers Hibiscus Всъщност, беше толкова приятно самото рисуване като процес! Прегръщам ви.

# 25
 • Мнения: 1 433
Да кажа още нещо подходящо за ситуацията. На 24.03. от  6ч и 47мин  до  11ч и 29мин е 30-ти лунен ден със символ Златен лебед . Ден на изяществото, красотата, милостта, мъдростта и моногамността. Става сливане с космоса чрез всемирната любов. За лебедите е доказано ,че когато се образува двойка, те остават заедно докато единият напусне този живот, а другият си отива от него в самота. Като дете рисувах лебед като изписвах голяма цифра "2" и после добавях клюн и тяло. Ето сега едно обяснение, дошло спонтанно. Та, през тези около 5 часа можем също да си напишем или визуализираме ЕДНО всемирно желание. Явно вселената ни праща три поредни възможности да изпратим към нея своите желания : първия момент беше началото на пролетта с Дървото на живота, вторият е този 30-ти ден и третият е Новолунието на 24.03,когато отново ще пишем желания.
 И да не пропусна - честит Сатурн във Водолей, преди ок. 4 часа направи тази ингресия ! Grinning

# 26
 • Burgas, Bulgaria
 • Мнения: 3 227
Момичета , тези  които професионално се занимавате с астрология  - ваш колега от женски пол , даде прогноза  за края на тази и 2021г. на база предходни съвпади  .... апокалиптична е !
Зная , че тук не е мястото ,а и самите вие  се изказвате деликатно , но ако отново е възможно така ....деликатно,  вие какво мислите ?

# 27
 • Пловдив
 • Мнения: 706
От коя гледна точка апокалиптична? Няма да имаме пари или ще умрем?

# 28
 • Мнения: 2 665
Момичета , тези  които професионално се занимавате с астрология  - ваш колега от женски пол , даде прогноза  за края на тази и 2021г. на база предходни съвпади  .... апокалиптична е !
Зная , че тук не е мястото ,а и самите вие  се изказвате деликатно , но ако отново е възможно така ....деликатно,  вие какво мислите ?

Дай линк към прогнозата.

Толкова се излагат астролозите заради тази пандемия и криза, че им лъснаха на всички гащите.

Никой, разбира се не го е предвидил това събитие, но пък много се опитват да си спечелят дивиденти като вадят едни смешни нещица от предишни техни прогнози, които нямат нищо общо със ситуацията и  се опитват да вкарат слон в хладилник. И като вземат да цитират дати - вече на целия свят известни - кога е първия случай в Ухан, кога в  Европа, кога в България и астрологичен анализ за минали събития, НО НИТО ЕДНА БЪДЕЩА ДАТА, нито дори намек за прогноза.
Смях. Най-вече за муданните астролози говоря.

# 29
 • Мнения: 907
Кои са тези мунданни астролози ? Прогнозите за ден, седмица, месец са прогнози, които въпреки че прогнозират мунданното, разглеждат само конкретния отрязък от време, без неговата предистория и взаимовръзки т.е. в мащаб. В България болшинството астролози правят такива прогнози, а не мунданни в пълния смисъл на тази дума. Поне такива са моите впечатления от астролозите публикуващи мнения в интернет и тези, които се появяват по телевизията.
На всички тези, които са недоволни от астролозите и че не дават прогноза едно към едно, ще кажа нещо простичко. Ами направете го Вие. Щом имате претенциите и смятате, че сте в позиция да изразявате съмнение в нечия компетентност по някакъв въпрос, значи Вие можете да го направите по-добре. И разбирате за какво говорите като човек от кухнята на нещата. Ако това не е така,  значи имате неоснователни претенции. И говорите празни приказки.
Това, което аз мога да Ви кажа, че и да отделите години да се занимавате и проучвате астрологията, ще  разберете че тя не е панацея, не може да отговори на абсолютно всички въпроси, още по-малко едно към едно. Поради една елементарна причина - не е ясновидство, а анализ на тенденции, които могат да бъдат нееднозначни и многопластови. И всеки астролог който се изхвърля, гарантира едно към едно или разглежда нещата еднопластово, просто не вижда по-далеч и робува на собственото си его и ограничен светоглед. Или става въпрос за човек, който тепърва прави първите си стъпки в астрологията.

И астролозите са хора. С его. И те могат да спекулират с въпроса. За да спечелят, извлекат дивидент за себе си. Именно поради тази причина. Затова е препоръчително да се подхожда внимателно към всяка информация, която циркулира в интернет. Меркурий в Риби е благодатна почва за общуване, комуникация с недобра "видимост" - заблуди, възможни измами, различни спекулации. Лов на риба в мътна вода.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 02:50 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт