Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

 • 49 098
 • 748
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 651
И на мен ми стана интересно, каква е прогнозата, че освен Коронавирус се задават и други апокалиптични сценарии, като старта на 3-та световна война, преминаването на астероид през април и изригване на Йелоустоун.

# 31
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 473
Титания, другата седмица ще трябва да подпиша един договор             / животът си върви../ ! Кога  е най-добрата  дата за подписване-има ли  добри и лоши дати? Благодаря предварително!

# 32
 • Мнения: 1 433
От 29.03 до 04.04 ли?

# 33
 • Sofia
 • Мнения: 3 796
Преди малко написах ето това  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Транзитите днес, 23.03.2020 г., споделям ги с вас с цялата грижа и любов, на които съм способна:

Всички планети се движат директно, тоест нито една не е ретроградна в момента, което е хубаво.

Лунните възли се намират по оста Козирог /Южен лунен възел/ - Рак /Северен лунен възел/. Сега е добре, на колективно ниво, да обърнем внимание на семействата, близките и домовете си, на децата и роднините си, да се концентрираме върху родината си, езика си, нравите и обичаите си, вътрешния си психо-емоционален свят, душевните си преживявания, чувствата и емоциите си, да развием състраданието и емпатията си. Подходящото занимание е временно да загърбим грижата за работа, оцеляване, кариерен растеж и развитие, труд, делови ангажименти и задачи, бясно препускане и гонене на срокове, амбиции да сме отгоре и да командваме ние, на всяка цена, да натрупаме власт, влияние, пари, статус, социален престиж, специален статут. Не, че последните неща са лоши. Просто прекалено много фокус им отдавахме досега. Затова се връщаме към дома - жилището си - но и дома, душевността и психиката ни. Не се гневете на ситуацията! От астрологична гледна точка, тя дори ни подкрепя в това да усвоим урока на Рак - родителството, грижата, дома, недвижимата собственост, вътрешния ни свят, чувствата и емоциите ни, всичко управлявано под Луната.

Уран образува хармоничен аспект с ЮЛВ, а Меркурий - със СЛВ. Което означава, че в момента се случват внезапни, резки, неочаквани неща, касаещи кариерата, работата и професионалните на занимания, както и че сега всички интензивно и потенциално сътрудничещо си общуваме с роднини, деца, близки, в дома си, нещата в комуникациите са гладки и текат безпроблемно. Тази мекота у дома може да се наруши по-вероятно от мъжете в къщата, защото Слънцето в Овен е в точен напрегнат аспект със СЛВ в Рак. На мъжа ще му е някак сковано и непривично това стоене у дома, което може да му се стори ограничаващо го и безсмислено. И аз не зная какъв е най-добрият съвет за подобни мъже /и жени със силно присъствие на Овен в наталните си карти/. Може би да спортуват нещо от дома си, да слушат жива и динамична музика, да подредят основно, да изчистят, да се включат в някаква интензивна дейност. Нищо, че е от вкъщи. Свършете нещо с тялото си, с ръцете си. Порисувайте или потанцувайте, сгответе, помогнете на децата с домашните. Изчистете кухненските шкафове. Важно е да изразходвате енергията си в нещо конструктивно, за да не се скарате с останалото домочадие наместо това!

Стелиумът Юпитер, Плутон, Марс и Сатурн, който се намира предимно в Козирог, а от днес Сатурн се намира във Водолей, няма начин да не ни се отразява! Отново колективно, дори както виждаме всички, на планетарно ниво! Юпитер е благодетел, Бенефикът в астрологията, дава късмет, изобилие, шансове за растеж. Намирайки се в Козирог, ни дарява с възможности именно в кариерен план. Плутон, великият Трансформатор, носи огромни и глобални Промени, отново на същия фронт - работа, кариера, професия. Марс ни зарежда с енергия, борбеност, инициативност, постоянство, кураж, мотивация, хъс, жар да се справим, това е чиста мъжка енергия Ян. Да, от полза може да ни бъде сега, само да не изпадаме в излишни спорове, конфликти и конфронтации! И строгият Учител, Повелителят на Кармата и на Закона за причината и следствието, Сатурн - от днес следобеда влезе във Въздушния Неподвижен Водолей. Строгият и традиционален Сатурн - в най-нестандартния, ексцентричен, човеколюбив, визионерски и новаторски настроен зодиакален знак, Водолей. Чакат ни интересни години, определено! Предизвикателни. Ще се срещнем с нови и непознати за нас неща. Ще преразгледаме твърдения, смятани дълго време за истинни.

Горният Земно-Въздушен стелиум от планети си хармонира чудесно с един друг стелиум - Водно-Огнен. Нептун и Луна са в Риби, а Слънце и Хирон - в Овен. Преведено на ежедневен език, това ще рече, че две от женските планети се намират в най-мекия, чувствителен, нежен и женствен зодиакален знак - Риби. Това ще засили склонността ни да творим, да пишем, да чувстваме, да усещаме всичко през сърцето, с интуицията си. Емоциите, чувствата, преживяванията, сърцето, интуицията, изкуствата, душевността, връзката с невидимия свят - всичко това взема връх в ежедневието ни. Занимания с рисуване, музика, приложни изкуства, творческо писане, игри с децата, кулинария, майсторене на бижута... списъкът няма край. Дайте воля на своето въображение. Фантазията ви достига върхове - Меркурий, за който стана дума малко по-горе в този текст - също е в Риби. Нежно общуваме помежду си и творим, това е на дневен ред. Обаче в същото това време Слънцето ни бута да бъдем активни и пробивни, а Хирон ни предупреждава буквално да си пазим главите. Как да си съхраняваме главите ли? Първо, от удари и падания. Второ, от отрицателни мисли. Трето, лицата си - защитни маски, не се пипаме с мръсни пръсти по носа, очите и устата.

И накрая, Уран и Венера са в Земния Телец. Занимания в градината, с цветя, грижа за плодородието, ако имате достъп до двор, до поляна, ако можете да пипате пръст, да засадите нещо в пръстта - направете го. Ще ви се отрази невероятно благотворно. Венера е на своя трон в Телец. Чувства се комфортно там. Това е планетата на любовта, красотата, хармонията, лукса и парите. Уран в Телец пък променя бурно нашите финанси, нашите ценности - материални и духовни.

Водещи стихии: Земя /6 планети/, Вода /4 планети/, Огън /2 планети/ и Въздух /1 планета/. Най-добре се чувстват представителите на зодиакалните знаци от Земния и Водния елемент, както и тези хора с Луна и/или Асцендент в някоя от тези зодии. А това са: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби.

Желая на всички ви Здраве, Спокойствие и Щастие!

П.П. Титания и другите пишещи в темата, моля да ме поправите, ако някъде съм сбъркала! /предвид Меркурий в Риби, а моят натално е в Риби, при това изгорен от Слънцето ми/. Благодаря предварително за което.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:51 от vihrogonche

# 34
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 473
Да ..от 29.03 до 04.04?

# 35
 • Мнения: 1 433
Дните  от  01.04  считам,че ще са по-добри за това.

# 36
 • Мнения: 16 155
Вихрогонче, късно прочетох, вече направих скандал...

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:59 от Г-жа Рамацоти

# 37
 • Sofia
 • Мнения: 3 796
Г-жа Рамацоти,
Списък с Новолунни желания ще пишем утре. Свързани с архетипа Овен, 1 дом, Аз-а.
Мила, спокойно. Случвало ми се е аз да предупредя за нещо сутринта, да забравя какво съм написала, а вечерта да свърша точно това, за което съм говорила сутринта. Хора сме Simple Smile Случва ни се ВСИЧКО. И всичко е в реда на нещата.

# 38
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 473
Дните  от  01.04  считам,че ще са по-добри за това.
Много ти благодаря! Ще се похваля като стане!:smiles:

# 39
 • Мнения: 1 433
Вихрогонче, късно прочетох, вече направих скандал...
Утре сутрин ще пишем ли едно желание?!
Титания, от дни си мисля за твоето изречение, че за Козирог се повтаря конфигурация от 1988г....
Да,тогава Нептун , Уран, Сатурн  бяха в Козирог - 1989,1990. За кратко беше и Марс от 30.01 до 12.03.1990 , Юпитер беше в Рак - опозиция на Козирог.

# 40
 • Мнения: 16 155
Много ти вярвам  скъпа Титания!
Бъдете здрави и спокойни, момичета!!!!

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:59 от Г-жа Рамацоти

# 41
 • Мнения: 907

П.П. Титания и другите пишещи в темата, моля да ме поправите, ако някъде съм сбъркала! /предвид Меркурий в Риби, а моят натално е в Риби, при това изгорен от Слънцето ми/. Благодаря предварително за което.

Айде бе. Само онзи, който не вижда по-далеч от чувството си за собствена значимост и непогрешимост, може да си въобразява, че не греши и знае всичко, което е смешно. Именно такъв дава акъл от гледната точка на последна инстанция. Такъв Знае еднолично, а не предполага. Тъй или иначе астролозите са за смях. Като гледам колко лайка е събрал един коментар. От цял свят. Как така по цялото земно кълбо не се намери един, който да е обут. Логично е да няма място за извинения, защото  грешките  на астролозите са им по подразбиране.
Това което виждам е, че хората имат нужда да вярват в някой и нещо, което ще им гарантира, увери, обещае нещо хубаво, а не допускат че астролозите също са хора, като тях, не са всемогъщи и всезнаещи, не са от някаква друга планета и "над нещата". И именно затова им се сърдят, защото не оправдават очакванията им да са олицетворение на някакъв стожер, в който търсят упование. Дали ако някой астролог беше прогнозирал моментната ситуация едно към едно, хората от предварителна гледна точка, щяха  да са доволни от подобна перспектива ? Или пък за тези за момента  е от особена важност за тяхното добруване, че някой мунданен астролог е познал ситуацията в света едно към едно ? Едва ли. Онези с апокалиптичната прогноза по споделени мнения, явно не се приветстват.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 00:53 от starinthenightsky

# 42
 • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
 • Мнения: 2 324
Няма ли кой да ти каже, starinthe-не-знам-си-какво, че коментарите ти, всички, до един, са злобни. И не са полезни за никого. Ето , вече го направих! Всеки път, когато те чета цялата негативна енергия ми се изсипва през телефона, и искам да кажа мнението си за теб. Такава липса на човешка добрина не съм срещала никога!

# 43
 • Мнения: 907
Със сигурност са полезни за някого, а вие не сте всички пишещи в този форум, за да се цаните за техен говорител. Ами не ми четете коментарите. Някой да ви кара насила да го правите, че се чувствате призвана да ми държите сметка ?! Сменете канала, пропуснете това, което не Ви импонира, вместо да ме хейтите. Форумът е голям, много хора коментират. Със сигурност моите коментари не са насочени специално и единствено за Вас лично, нито ми е мисията на живота да обслужвам нечии егоистични ползи и консуматорски нагласи. Просто споделям мнението си. Това което знам, астрологичния си опит.

# 44
 • Мнения: 1 433
Няма ли кой да ти каже, starinthe-не-знам-си-какво, че коментарите ти, всички, до един, са злобни. И не са полезни за никого. Ето , вече го направих! Всеки път, когато те чета цялата негативна енергия ми се изсипва през телефона, и искам да кажа мнението си за теб. Такава липса на човешка добрина не съм срещала никога!
Приветствам този пост и се присъединявам към него!

Общи условия

Активация на акаунт