КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 316
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Аз утре сутрин ще пиша желания, защото сега луната е без курс. Или бъркам?

# 451
но имам чувството че ми пречат чужди енергии.  Колко е някой да е направил ритуал всичко което пожелая да става точно наобратното. След като видях хвърлен отрязан крак от животно на терасата знам, че има психари, болни хора, които се занимават с това. Най-добре ми повлия онзи ден когато правих медитацията на Susan Wilbanks за прекъсване на корди/въжета, но явно не само този човек ми е пращал лоша енергия, около мен постоянно има завистници, смешното е че за мен повечето пт тях имат по-добър живот.

Значи не е подходящ астрологично периода, да се случи според желаното. Това няма нищо общо с магии, че някой Ви е изпратил лоша енергия и затова не Ви се получават желаните неща. Желанията са вид фиксация, която не допуска възможността за други желани варианти, които не сме се сетили да си пожелаем. Фиксацията може да стане причина за неудовлетворение, разочарование.
Не притежаваме механизъм, за да случим нещо желано когато и както го искаме. Затова е препоръчително да се спазват две максими - "Прави каквото трябва, да става каквото ще" и "Не на всяка цена"
Като не става с лекота,  плавно, няма  смисъл да настоявате. Проверили сте на практика, че подобна стратегия с позитивни афирмации, няма особен резултат. И това не е някаква вълшебната рецепта за постигане на желаното.  

За енергиите - когато се фокусирате върху нечия хипотетична завист, това че някой иска да Ви навреди, Вие сама си създавате енергийни котви,  показвате един вид енергийни предпочитания, вместо да се фокусирате върху това, което Ви кара да се чувствате добре.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 07:19 от starinthenightsky

# 452
  • SF
Esmee,с тая позиция на Марс в Козирог...не мисля,че трябва да се безпокоиш чак толкова за неща свързани с работата-ще имаш достатъчно енергия,за да се справиш,макар че няма да ти е лесно определено при съвпад на Сатурн.От друга страна пък може да използваш момента и да обърнеш повече внимание на себе си и личния си живот.
Титания,освен да организираш астрологичен протест и да им кажете точна дата на ония кога трябва задължително да си ходят:)

Чак толкова не се безпокоя за работата си, особено когато започвам нова, а не губя стара. Все някоя планета ще бъде ретроградна.
Как точно свързваш Марс и Сатурн с личния живот на натива и защо при евентуален техен съвпад периодът е подходящ да обърне внимание на личния си живот и на себе си? Жена съм.
Някак не ми идва отвътре, когато ще започвам нова работа, точно тогава да се отдам на гаджета, кино и козметика, да започна спорт или да обикалям баровете и плажовете.

# 453
Юпитер, Сатурн и Южен възел  от 2,5 години ми транзитирали Козирог в 5-ти дом (или май е само Сатурн, индиец ми писа и не му се разбира много). Буквално ми казаха, че искам промяна, но тези транзити я блокират. Е как живеят хората с натален Сатурн в Козирог в 5-ти дом ако това е причината? Това май е един от най-тежките транзити. При мен е хем  вътрешно изпепеляване, хем външно другите ме блокират. Външни фактори спират промяната която желая неистово.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 01:07 от Анонимен

# 454
Аз съм от хората с натален Сатурн в Козирог, в 4Д е моя ама е управител на 5.

# 455
  • SF
Simple Smile  Ха сега кажи как живееш! Simple Smile
Сатурн в Козирог е на трон!
А моят Марс екзалтира в Козирог. Толкова е екзалтиран, че ме мързи, та ме боли.

# 456
И Марса ми е в Козирог. Ми а де и аз не знам как живея 😀😱

# 457
Ами индиецът ми е написал “jup-sat-ketu now 2.5 yrs transit Capricorn 5th” Много неграмотна работа, но за без пари толкова. Освен тези черти да показват нещо? А забравих - Плутон ми опозира Меркурий, да не е от това блокажа? Щяло да продължи дъъъълго. В последно време след връщането на Сатурн през 2017-та ми се изредиха все външните пwланети с опозиции на личните всичко е наопаки меко казано.

# 458
Горби, няма как да се каже така от какво е. То трябва да се види цялата карта и да се коментира от човек, който разбира - демек астролог.
И аз минах Сатурново завръщане, което се застъпи с прогресивно новолуние и т.н. Ами труден период беше, тежък, емоционален и с кофти събития.
Ама и сега не ми е лесно. Всъщност, едва ли на някой живота му е розов, просто всеки приема нещата различно и някои имат повече препятствия за преминаване. Жалко, но какво да се прави. Ако можеше всичко за всеки да е цветя и рози ...

# 459
Ооо то моето беше след като няколко години оцелявах на Плутонова астрокартографска линия. Достатъчно трансформация като за цял живот, без причина изведнъж можех да ям все по-малко неща, топях се, от всичко което хапвах ми ставаше лошо. Органите сякаш отказваха. В болницата за 1 нощ престой 2000 евро, че това не е Америка или Англия, според мен ме измамиха и там. А и постоянни лъжи и драми.

Макар че има доста какво да се желае откъм тълкуване ако видите Плутонова линия в AstroClick Travel не стъпвайте на това място. Pluto IC линия беше. Ад пълен. Ще ида на регресия да чистя шока от там. В един момент се чувствах почти като евреите в концлагерите, просто беше страшен стрес живота там, че и отслабнах тотално, за тормоза от местните мога много да пиша, но поне никой не ме нападна физически, но си имаше бая злоба, а за друг това е една богата и подредена страна. Буквално изпадах в ужаш като им чуя езика, толкова ме бяха наплашили с поведението си. А то просто защото там ми минавала тая линия. Иначе обективно страната е супер за живот, зелено, чисто, подредено, хубаво, но не и за мен.

# 460
Астрокартографските карти са усъвършенстван вариант на релокирането на рождената карта. Триизмерен. На тази локация, Плутон от картата Ви се намира на върха на четвърти дом.  В момента, в който сте се родила. А този Плутон се намира някъде в рождената ти карта - дом,  управлява дом ... Там някъде е източникът на плутоновите Ви терзания.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 08:10 от starinthenightsky

# 461
Като стана дума за Плутон как тълкувате Плутон съвпад Меркурий в 5 дом (скорпион)?

# 462
  • SF
Натален ли е този съвпад и има ли други аспекти към него? В картата на мъж или на жена?

# 463
Зависи и от знака. Имам такъв в трети дом. Точен съвпад с много конфигурации и силно аспектиран.
Изучавала съм го, когато се занимавах със западната астрология.

# 464
  • SF
Тя каза, че знакът е скорпион и 5-и дом.

Общи условия

Активация на акаунт