КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 657
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Новолунието носи характера на Дева,напрегнатите аспекти, които прави показва активност, борбеност,преодоляване на препятствия и конкуренция и е свързано с дейностите на наталния дом, в който попада. Това Новолуние не е за хора, свикнали нещата от живота да им бъдат поднасяни "на тепсия". Явлението изисква също осъзнаване на неща от миналото.

# 436
Девата май управляваше стомаха ако помня (?). Имам желание свързано точно с него и предишно състояние от миналото. А и по принцип от месеци правя утвърждавания и медитации за прошка и изхвърляне/пускане на всички лоши модели и енергии от миналото. До сега не знам защо но си повтарях че парите идват при мен а те изтичаха.

През юни т.г. си повтарях “работя работа която ми дава удоволствие” и... ме уволниха. Не знам защо има такива пречки пред привличането на хубаво и добро, от ретроградността ли е?

Аз силно искам промяна, но е блокирана - все получавам криза и не успявам да последвам мечтата си да се запиша на уроци по пеене и китара...

За нова работа писах до куп фирми - никакъв отговор, пак ме търсеха само от кол центровете. Това си е една нулева година, осъзнах какво искам и как да го постигна, но не ще да дойде все още. Освен да си пожелая всяка промяна от 6 години насам при мен да изчезне (защото са все негативни).

# 437
Да, Девата отговаря за храносмилане, черва и слънчев сплит

# 438
Момичета, защо не мога да спя, дали е от новолунието нещо? последните нощи са кошмар , будя се постоянно , нищо не помага 😒 ей ме сега, лежах до 5ч и станах , не се издържа..
П.п. Вчера пак в 5ч станах, ма така се разчистих, до 7ч бях измила всички прозорци 🤣 и после прочетох поста на Титания и се успокоих

# 439
Здравейте, четох че това Новолуние е свързано и със стомаха. В момента майка ми е оперирана точно стомаха и са и рязани дебели и тънки черва, като е в критично състояние. Може ли да пиша желания свързани с нея в тази област и как трябва да ги формулирам. Благодаря от все сърце!!!

# 440
Желанията са лични ,т.е само отнасящи се до Вас. В случая трябва така да ги формулирате ,че да се отнасят за Вас,но да засягат майка Ви.

# 441
Тоест нещо като: Искам още дълги години да имам здрава майка?

# 442
Gorby, това което се е случило е доста неприятно. Знам, че понякога човек като започне с позитивните утвърждения и очаква, че  нещата ще се наредят, но за съжаление не винаги става така. Има и друго, може ни не вярваш достатъчно в това, което казваш.
Аз в момента също съм в доста емоционален период, психически стресов и съм доста притеснена за много неща. От около 2 седмици започнах да практикувам повече хоопонопоно, да чета успокоителни молитви, дори се опитвам вечер като легна да медитирам. Повтарям си “няма да е все така и това ще мине, период е, нещата ще се наредят и т.н.”, но е много трудно. Успокоявам се за момента и после пак ми нахлуват проблемите в главата.
Сега и с този ретрограден Марс, при мен транзитира в 8Д, кеадратурата му със Сатурн също не е лека.

# 443
  • SF
Сатурн ми транзитира върху наталния Марс и няма да ви казвам какво ме прави - седя си вкъщи и правя нищо. Когато го подмине, транзитен Плутон ще направи съвпад на К4 и горкият ми Марс, който натално е кацнал върху К4. Имам пориви да правя ремонти, но нито започвам, нито се подготвям. Искам да имам магическа пръчка.
При тази конфигуация: Сатурн върху натален Марс, започвам нова работа. А и Марс е ретрограден. Сещате се, че не мога да изчакам да му мине ретроградието...

# 444
Сатурн ми транзитира върху наталния Марс и няма да ви казвам какво ме прави - седя си вкъщи и правя нищо. Когато го подмине, транзитен Плутон ще направи съвпад на К4 и горкият ми Марс, който натално е кацнал върху К4. Имам пориви да правя ремонти, но нито започвам, нито се подготвям. Искам да имам магическа пръчка.
При тази конфигуация: Сатурн върху натален Марс, започвам нова работа. А и Марс е ретрограден. Сещате се, че не мога да изчакам да му мине ретроградието...
Като по учебник! Grinning Отношенията  Марс/Сатурн винаги са били спирачка за Марс и  "подръчкване" на Сатурн,който не обича това. Само когато са в Козирог заедно могат да свършат някаква полезна работа. Сега квадратурата между тях е само хабене на енергия, т.е активност без желания резултат. Вижте какво става с протестите против правителството и главния прокурор - нямат резултат толкава много дни. Докато трите планети в Козирог са заедно промяна няма да има, но ще има нагнетяване на енергия и при третата квадратура между Марс и Юпитер,Плутон и Сатурн очаквам да има реални резултати.

Марс е ретрограден, за това 3 пъти ще направи напрегнатите аспекти с Юпитер, Сатурн и Плутон следващите месеци.
Квадратурата с Плутон ще е в средата на другия месец. Следва и тази с Юпитер отново.
Края на декември пак квадратура с Плутон.
В началото на 2021 квадратура със Сатурн и Юпитер отново,но те вече ще са във Водолей, а Марс в Телец.
Ето ,това са периодите на последните силни изяви на посочените планети. И още нещо - продължителната квадратура Марс/Сатурн води до изтощение и на двете планети - така,че нито Марс ще има сили да действа,нито пък Сатурн да управлява и да стагнира.

# 445
А как интерпретираш настоящия Юпитер в Козирог, квадрат с натален Плутон във Везни и Марс в Овен?

# 446
Скрит текст:
Като по учебник! Grinning
Отношенията  Марс/Сатурн винаги са били спирачка за Марс и  "подръчкване" на Сатурн,който не обича това. Само когато са в Козирог заедно могат да свършат някаква полезна работа.
Скрит текст:
Сега квадратурата между тях е само хабене на енергия, т.е активност без желания резултат. Вижте какво става с протестите против правителството и главния прокурор - нямат резултат толкава много дни. Докато трите планети в Козирог са заедно промяна няма да има, но ще има нагнетяване на енергия и при третата квадратура между Марс и Юпитер,Плутон и Сатурн очаквам да има реални резултати.

Марс е ретрограден, за това 3 пъти ще направи напрегнатите аспекти с Юпитер, Сатурн и Плутон следващите месеци.
Квадратурата с Плутон ще е в средата на другия месец. Следва и тази с Юпитер отново.
Края на декември пак квадратура с Плутон.
В началото на 2021 квадратура със Сатурн и Юпитер отново,но те вече ще са във Водолей, а Марс в Телец.
Ето ,това са периодите на последните силни изяви на посочените планети. И още нещо - продължителната квадратура Марс/Сатурн води до изтощение и на двете планети - така,че нито Марс ще има сили да действа,нито пък Сатурн да управлява и да стагнира.
Не думай. На детето в наталната карта Марс и Сатурн са в един дом. И не е нито марсов, нито сатурнов знак. А ...лъв.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 19:37 от Катерица

# 447
Катерица, при мене също са в един дом, в съвпад са даже тия тва пакостника - Марс и Сатурн, но са в Козирог.
Едната планета е на трон, другата в екзалтация, водят се силни ама то пак не е гаранция. Аз имам стелиум в Козирог.
Квадратурата между Марс и Сатурн определено мисля, че е кофти, но пък нали съвпада е по-силен аспект, та не знам кое е по-малкото зло.
Искам вече тоя Марс да излиза от Овен, макар че има да го обикаля до края на годината, с това ретроградие ...

# 448
Adriana11, аз вярвам, дори като си кажа “Отивай си” на болката изчезва поне временно, а като пратя любов до магазина и касиерките преди пазаруване (по Луиз Хей) обикновено действа и са по-приятелски настроени, но имам чувството че ми пречат чужди енергии. Тази безпричинна нервност и негативизъм са ми чужди, дори онлайн хората ми се дразнят без да ги предизвиквам. Колко е някой да е направил ритуал всичко което пожелая да става точно наобратното. След като видях хвърлен отрязан крак от животно на терасата знам, че има психари, болни хора, които се занимават с това. Най-добре ми повлия онзи ден когато правих медитацията на Susan Wilbanks за прекъсване на корди/въжета, но явно не само този човек ми е пращал лоша енергия, около мен постоянно има завистници, смешното е че за мен повечето пт тях имат по-добър живот. Простете за отклонението. Днес писах желания, дано потръгнат нещата за всички нас!

# 449
Esmee,с тая позиция на Марс в Козирог...не мисля,че трябва да се безпокоиш чак толкова за неща свързани с работата-ще имаш достатъчно енергия,за да се справиш,макар че няма да ти е лесно определено при съвпад на Сатурн.От друга страна пък може да използваш момента и да обърнеш повече внимание на себе си и личния си живот.
Титания,освен да организираш астрологичен протест и да им кажете точна дата на ония кога трябва задължително да си ходят:)

Общи условия

Активация на акаунт