Можем да очакваме изненади и импулсивност, прибързани действия под влияние на емоциите и всичко това в Телец знака обичащ сигурността и стабилността. Възможно е новините които ще получим да не бъдат толкова положителни и поради квадратурата на Меркурий (във Везни) със Сатурн (в Козирог), ще преобладават негативните мисли, песимизма, може да има неразбирателства дори и изолация.
Влиянието на днешното Пълнолуние ще продължи в следващите две седмици до Новолуние, което ще бъде на 15.11. в знака на Скорпион (23°17’) и ще бъде в 07,07ч. Можем да използваме това Новолуние за желания свързани със енергията на Скорпион – например трансформация/промяна на дадена ситуация, финансови въпроси свързани със чуждите пари, интимни отношения. Още същият следобяд към 17,47 ч. Луната ще премине в Стрелец. Новолунието прави добри аспекти – секстил с Юпитер и Плутон.
Точно преди новолунието, на 12.11. е и последният трети за годината съвпад на Юпитер и Плутон. Въпросът е дали този път хармоничният аспект с Новолунието ще направи аспекта също положителен за разлика от предишните два пъти от цикъла.
През Ноември три от планетите ще възобновят директното си движение: Меркурий (03.11. в 19,50ч.), Марс (14.11. в 02,36ч.). Марс беше ретрограден цели два месеца и малко започвайки на 09.09. в Овен, един от знаците който управлява. Отново директен и чувствайки се у дома си, Марс в Овен ни подтиква към действия, подчиняваме се много често на инстинкта си или правим прибързани действия, Нептун (29.11. в 02,36ч.).
През целия месец Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон са с директно движение, остава ретрограден Уран в Телец.
/в съвпад/ с огромния добродушко Юпитер. Интересното е, че Сатурн преминавайки във Водолей на 17.12.2020 г. също ще е натоварен по този начин - в съвпад с Юпитер. През 2019г. Рибите бяха също
При мен като бонус към зодията - транзитни Юпитер, Плутон и Сатурн са ми в 12 дом. Поне скоро 2 от 3 ще ми минат през асцендента и да се отпушва вече всичко, че не се трае/не се трая