КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 568
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
В статията е указан момент на всемирна молитва. Часът за България /София/ е даден 5ч и 45мин и това е времето на точния съвпад на Юпитер с Плутон в Козирог. Освен това имаме и съвпад на Меркурий с Нептун в Риби и още -
Уран в Телец, Луната в Дева и  Лунните възли  /Рак -Козирог/ правят прекрасна конфигурация . Ако на това са разчитали инициаторите, т.е на мощния съвпад  Юпитер/Плутон ,то според мен този час не е удачен за молитва.

# 76
Организаторите не са ясни, но като астролози когато погледнем картата ще забележим, че Слънцето и Луната не са свързани, освен това Луната няма аспекти, освен с Нептун, който е толкова отдалечен.. Когато Слънцето и Луната са без мажорен аспект и при движението си -от възход до възход , няма аспекти-това е хаос!
На някакви сили, личности, или не знам как да го нарека вероятно това е удобно..
Това е моето лично мнение.
И да не забравяме българската поговорка "Лозето не иска молитва, а мотика"
За някои е много удобно светът да е пасивен и послушен и да се моли, медитира...съвсем "оголен"!
Бъдете здрави и мъдри!

# 77
И аз не разбрах за какво точно да се  молим.  Ако е да спрем пандемията, часът трябва да е 11ч и 55мин. Ако е да спрем 5G мрежите - в 14ч и 40 мин ,ако е да променим себе си - часът е вече твърде личен. Но като смисъл денят е наистина подходящ. Да не забравяме,че Юпитер и Плутон ще се срещнат точно още два пъти  на 30.06 в 8ч и 48мин и на 12.11 в 23ч и 39 мин. И Слънце в Овен не е за кротки молитви. Аз бих прибавила и едно общо скачане Grinning

# 78
Организаторите не са ясни
И да не забравяме българската поговорка "Лозето не иска молитва, а мотика"
За някои е много удобно светът да е пасивен и послушен и да се моли, медитира...съвсем "оголен"!
Бъдете здрави и мъдри!

Прилича на сектантски призив.

И Слънце в Овен не е за кротки молитви. Аз бих прибавила и едно общо скачане Grinning

Зависи от молитвата ...

Цитат
Номерът не може да бъде избран в момента,
моля обадете се по-късно.
This number can not be reached at the moment, please try again later.

Ако знаех само аз
номера на Господ Бог,
щях да му звънна...
Щяхме да се разберем:
аз за него, той за мен нещо да свършим.
И когато той пита ме:
"Нещо искаш ли, ти кажи?",
 аз ще му кажа ей така:

Едно Ферари с цвят червен,
едно за теб, едно за мен -
това му трябва на човека...
а вътре гадже с бронзов тен
едно за теб,
едно за мен -
това му трябва на човек...

Нямаш ли си мобифон,
нямаш ли си, Боже мой, да те потърся?!
Да ме питаш, Господи,
за какво мечтая аз, какво желая.
И каквото, Боже, дадеш,
всичко равно ще поделим:
едно за теб, едно за мен...

Едно Ферари с цвят червен,
едно за теб, едно за мен -
това му трябва на човека...
а вътре гадже с бронзов тен
едно за теб, едно за мен
 - това му трябва на човек...

Няма такъв номер,
моля проверете и опитайте отново.
This number is not in use,
please check the number and try again.

# 79
  • SF
Много хубаво, Титания! Аз пък да ви кажа, че този аспект Плутон/Юпитер при мене е с точен съвпад с натален Марс. Точен-точен! В последния градус на трети натален дом и следователно работи и в четвърти натален дом. Тоест транзитният съвпад с натален Марс се пада върху IC.
Не знам какви събития ще донесе. - Идеи?
Знам, че се чувствам объкана, нацупена, натъжена, разочарована, разколебана, пренебрегната, в затлачен период (не се дължи на карантината), неразбрана, неорганизирана, неамбицирана, немотивирана, неуверена, раздразнена, с главоболие (Марс). Днес ми се появи и кашлица, но си е някакво дразнене в гърлото - тя не ме притеснява по "онзи начин".

# 80
Явно, силният ти Марс в момента "негодува" защото не може да изрази потенциала си Simple Smile . Може да имаш някакви разговори, спор или изясняване на ситуации с твои партньори  /Марс  У 7-ми и 2-ри/ ,особено ок. 06.04. Но ти завиждам благородно за предстоящото Пълнолуние Grinning . Вероятно ще се появи и подходящ партньор личен или служебен/ в живота

# 81
  • Sofia
Момичетата,
Верни ли са астрологическите данни в тази статия
https://trafficnews.bg/lyubopitno/svetat-se-sabira-obshta-molitv … 9-5-april-174253/

ЗигиЗаги, въпреки че вече достойно ти отговориха, ти пиша специално, за да ти БЛАГОДАРЯ за уместния и навременен въпрос!

От астрологична гледна точка не само часът, но и денят, не бяха точно и акуратно изчислени, поне за България де, не съм гледала другаде как са нещата.

Въпреки това тази сутрин се присъединих към груповата молитва-медитация, защото беше важно да се съберем МНОЖЕСТВО хора и да излъчим вибрации на Мир, Любов, Хармония, Разбирателство, желание за изцеление и подкрепа на цялото човечество и планетата Земя. Така го почувствах, така го направих.

Но погледнах и аз, разбира се. Транзитите бяха по-подходящи вчера да се случи това, при наистина съвсем точния съвпад на Юпитер и Плутон, и при съвсем точния съвпад на Меркурий и Нептун. Но станалото - станало. По-скоро сега можем да се опитаме да видим наистина дати занапред, които да са много подходящи за такива колективни духовни практики и занимания. Още веднъж - благодаря ти.

# 82
Вихрогонче,
Много си мила и положителна - както винаги Hug
Аз по природа съм много недоверчива и исках да разбера единствено дали посочените астрологични данни са верни.
Дали е секта, глупост и тн. не ми е от значение.
Занимавам се с йога и вярвам в силата на (колективната) положителна енергия, на насочването на мислите в правилната посока.
Не мисля, че подобно събитие и участието ми в него би могло да навреди. Дори да няма прокламирания положителен ефект.

# 83
  • SF
Явно, силният ти Марс в момента "негодува" защото не може да изрази потенциала си Simple Smile . Може да имаш някакви разговори, спор или изясняване на ситуации с твои партньори  /Марс  У 7-ми и 2-ри/ ,особено ок. 06.04. Но ти завиждам благородно за предстоящото Пълнолуние Grinning . Вероятно ще се появи и подходящ партньор личен или служебен/ в живота

Simple Smile Ей, за втори път направи така, че да се усмихна днес Simple Smile Благодаря!
Да, пълнолунието ще е  вточен съвпад с оста Асцендент-Десцендент. Дано, дано, дано да получа хубави новини за нещо ново. Работа например. Wink Чакам раздвижване там, а нищо не се движи. Тръгна добре, а така заспа, че чак ми става притеснително. Добре, че е извънредното положение, с което си обяснявам затишието. Просто сега в този момент нещата се случват по-бавно.
Разговори, спор, изясняване на ситуации, но не с мои партньори, а с чужди, имах вчера. И сега резултатът е едно унило, омърлушено неудовлетворено момиче, което си обещава, че ще сведе общуванията си до минимум, че ще се оттегли и ще изгради стена между себе си и незаслужаващи и заядливи хора. Страдам заради лошото отношение и възпитание на другите. Затова ви споделих, че не изолацията ми е причината, а това, че не се изолирам и пазя от недоброжелателни хора.
Довечера ще пиша едни служебни мейли, които утре, 6.04 може би ще донесат въпросните неприятни разговори. Но до деня на пълнолунието с хубавите новини ще изтрая някак. Simple Smile

# 84
Мен ме " притеснява" конфигурацията между Уран в Телец ,Марс във Водолей и Меркурий/Нептун в Риби , наречена
"копие" и действа негативно на психиката. Меркурий утре ще се отдели,но Нептун ще си остане . Считам,че утре, когато Луната в Дева ще застане срещу Нептун ,между 5ч и 13ч , космосът ще ни изпрати предупреждение и не е добре да инициираме разни неща.Освен това по обяд навлизаме във фаза Пълнолуние - започва пикът на емоциите,прибързаните действия и необмислените постъпки. Възможно е да бъдем предизвиквани и подканяни към свръх активност,която ще ни е в лична вреда - Марс квадрат Уран. Уран е управител на Марс - все едно да въстанем срещу хората ,от които зависим. Няма лошо ,както казват някои, обаче това взаимодействие,ще е без желания резултат - буря в чаша с вода. Нито Марс,нито Уран са подкрепени положително от други планети,т.е напрежението по между им няма смисъл. Вярно,че е в сила все още съвпадът на Марс със Сатурн и истинската му същност няма да се прояви - Сатурн го "удържа" Simple Smile и направлява. Уран и Марс са размирниците и лудите глави в семейството на планетите. И когато извадят оръжията... Ще видим следващите десет дни .Точната квадратура между тях е на 8-ми през нощта за нас, и през деня за другото полукълбо, дето е със седем часа разлика.

П.п   Есме, не видях,че си публикувала отговор.Писала съм  моя по това време.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:13 от Титания

# 85
  • SF
Да, много бунтарска  квадратура. Малко са непредвидими и неудържими и Марс, и Уран. И на двамата внезапно нещо им прещраква и решават, че часът е настанал. Остри са и не мислят за последствията. Пазете се от решения, взети под афект и прибързани действия. Ако Марс ви позволи, първо преспете и после решете дали наистина си струва.  Уран едва издържа да стои мирен, а Марс му налива допълнително енергия.
За тези, които имат такъв натален аспект в картите си, ще е по-лесно да преминат през него, без големи последствия. А който го няма, е възможно сам да се изненада от собствените си реакции.
Не е чак толкова страшно и странно, все пак такъв аспект между двете планети имаме всяка година.

# 86
На мен ми идват малко в повече тези лични квадрати вече и Юпитер квадрат Венерата ми (5 дом), преди това Сатурн и Плутон...напрегнато ми е някак си, така ми се иска нещо хубаво и за мен ...

# 87
  • София
Здравейте, дами!
И аз на свой ред бих искала да попитам, подходящ ли е периода за стартиране на нова работа? Предвид ситуацията с безработицата и задаващата се (може би) финансова криза, определено считам, че е. Работата е там, че имам предложение за работа от която бих имала само финансова полза. Аз съм илюстратор и другият ми вариант е работа на свободна практика. Тайно ми се иска да чуя нещо негативно, но и нещо позитивно, че в предвид наближаващия период на Слънце в Телец, моя слънчев възврат и т.н. предстоят само хубави неща в тази посока.

# 88
Астрологът Силва Дончева при Мондьо
Случайно попаднах на предаването, но го изгледах. И астроложката не знам коя е, но ми беше интересно да я чуя.

# 89
Аз пък Мондьо не знам кой е. Но пък Силва нямам особено желание да я слушам...че може да получа паник атака.

Общи условия

Активация на акаунт