Уран в Телец, Луната в Дева и Лунните възли /Рак -Козирог/ правят прекрасна конфигурация . Ако на това са разчитали инициаторите, т.е на мощния съвпад Юпитер/Плутон ,то според мен този час не е удачен за молитва.

. Може да имаш някакви разговори, спор или изясняване на ситуации с твои партньори /Марс У 7-ми и 2-ри/ ,особено ок. 06.04. Но ти завиждам благородно за предстоящото Пълнолуние
. Вероятно ще се появи и подходящ партньор личен или служебен/ в живота 
. Може да имаш някакви разговори, спор или изясняване на ситуации с твои партньори /Марс У 7-ми и 2-ри/ ,особено ок. 06.04. Но ти завиждам благородно за предстоящото Пълнолуние
. Вероятно ще се появи и подходящ партньор личен или служебен/ в живота
Ей, за втори път направи така, че да се усмихна днес
Благодаря!
Чакам раздвижване там, а нищо не се движи. Тръгна добре, а така заспа, че чак ми става притеснително. Добре, че е извънредното положение, с което си обяснявам затишието. Просто сега в този момент нещата се случват по-бавно.
и направлява. Уран и Марс са размирниците и лудите глави в семейството на планетите. И когато извадят оръжията... Ще видим следващите десет дни .Точната квадратура между тях е на 8-ми през нощта за нас, и през деня за другото полукълбо, дето е със седем часа разлика.