КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 304
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
От друга страна той хирургът ще я прави операцията, а неговия Марс знам ли го какъв е. По-добре след 15ти ноември. За Луната - чак толкова не мога да съобразя деня.

# 496
Нямам ретроградни планети в натала, но меркурий никога не съм го усещала кой знае колко. Притеснява ме повече ретро уран в пети дом опозиция с юпитер в 11ти. Но той ще е така до януари. Подкрепен е с тригон от натален марс и слънце в първи.
На 31ви октомври ми предстои и пълнолуние в пети дом (телец), дали пък не е момента ситуацията да достигне своята кулминация? Реално за инвитро се борим от преди карантината, изследвания, чакане...
Южния възел е на път да съвпадне с аксцендента също.
Стимулацията зависи от мен и ми се ще да нацеля точния момент, но пък и нетърпението вече е голямо.

# 497
По въпроса с операциите ще разкажа една история, която се случи с мен. Ще я сложа в скрит текст, понеже не е изцяло по темата и е дългичко.
Скрит текст:
преди да се откажа от консултации с астролози, имах лична астроложка, с която правех консултации при неоходимост, в моменти, в които съм се чувствала за нещо притеснена или несигурна.
Понеже се наложи да ме оперират, се обърнах към нея с молба да ме насочи в кои дни/ часове би било най- благоприятно да планирам операцията. Имах възможност да се подходи по- гъвкаво и да имам точна  уговорка с лекарския екип. Изчисли ме тя, купих самолетни билети, уредих лекарския екип, приеха ме в болницата и.....изневиделица се случи да се съберат всички лекари от отделението на извънредно съвещание, което забави с поне един час моята операция. В крайна сметка, колкото и да бях планирала,  събитията се случиха по волята Божия. Този факт, в съчетание с други обстоятелства ми показа и доказа достатъчно еднозначно, че не бива да "разчитам " на астрологически съвети и по- добре за мен е да планирам според обстоятелствата и интуицията, които ми се дават. С вяра и молитва , с доверие към Промисъла... .

# 498
На мен такива изчисления и съображения със звездите ми създават излишен стрес. Изобщо не гледам нищо, преди да уговарям интервенции, операции и т.н. Най-много една Луна да погледна и то постфактум.

# 499
Честито Слънце във Везни ! Малко повече въздух в нажежената земна енергия - днес и Луната е в Стрелец,така,че имаме 3 планети в Огън, 4 пл. в земя, 2 във въздух и 1 във Вода. Днес ще сме леки, комбинативни, настроени позитивно,ще сме отворени за контакти и срещи. Приятен ден на всички!!!

# 500
  • При децата ми
Честито Слънце във Везни ! Малко повече въздух в нажежената земна енергия - днес и Луната е в Стрелец,така,че имаме 3 планети в Огън, 4 пл. в земя, 2 във въздух и 1 във Вода. Днес ще сме леки, комбинативни, настроени позитивно,ще сме отворени за контакти и срещи. Приятен ден на всички!!!

Точно за днес четох, че ще е напрегнат ден! Мекурий и Сатурн са в точен напрегнат аспект в 13:38 ч. Утре също ни очаквал конфликтен аспект на Меркурий с ретро Марс, като щяло да стане още по-напрегнато...

Титания, на теб ще вярвам!:hugs:

# 501
Добре Grinning ,съгласна съм ! Вярно е че днес имаме напрегната конфигурация , тау-квадратура, между ретро Марс/Черна луна в Овен в опозиция на Меркурий във Везни ,а пък почти стационарните Сатурн/Плутон в Козирог  - в квадрати към тях. Взривоопасна ситуация по отношение на делата по Меркурий - комуникация,документи,път и т.н.,затова искам да разсея негативизма с повече оптимизъм /Луна в Стрелец ,при моята натална Simple Smile /. Ако е възможно да бъдем по-толерантни и дипломатични / по Везни/.

# 502

Точно за днес четох, че ще е напрегнат ден! Мекурий и Сатурн са в точен напрегнат аспект в 13:38 ч. Утре също ни очаквал конфликтен аспект на Меркурий с ретро Марс, като щяло да стане още по-напрегнато...

Точната квадратура на Меркурий и Сатурн мина в понеделник...вече е на около 3 градуса...къде ги пишат тия неща?

# 503
  • При децата ми
Скрит текст:

Точната квадратура на Меркурий и Сатурн мина в понеделник...вече е на около 3 градуса...къде ги пишат тия неща?
Брадли, тук ги пишат:

https://www.astronews.eu/23-septemvri-2020-g-dnevna-astroprognoza-ot-mishel/

# 504
Да, обърках се с квадратурата Меркурий/Плутон. Вярно е това. No Mouth

Ъпдейт с проявление на меркуриевата квадратура днес....със спрян нет съм в къщи....отказват ми да го оправят веднага, а е работа за 10-15 минути!?! ...трябва да чакам седмица....
Не ми се е случвало такова нещо 10 години поне!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 20:09 от Bradley Cooper

# 505
Четох, че в края на декември настъпвал нов 200-годишен период. Едва ли не една нова ера, по-подобна на декември 1980 - май 2000, от колкото на 2000-2020. Сега била още ерата на земните знаци, нещо за позициите на Юпитер или Сатурн беше. Вещаят, че властта щяла да отиде при народа, дори можело да има революции (влиза във Водолей), шефовете, злоупотребяващи с власт и положение вече нямало да бъдат търпяни. Истина ли е?
Всъщност вече сме опитали от Сатурн във Водолей (март до юли):
https://www.astrotalks.online/post/сатурн-във-водолей-новата-власт-в-ръцете-на-народа

# 506
200 или 20 годишен период????

# 507
На 21.12.2020г. предстои съвпад на Сатурн и Юпитер във въздушният знак Водолей на 0гр. , като в следващите 240г. съвпадите на двете планети ще бъдат само във въздушни знаци, или в въздушният триплицитет.
Съвпадите на тези две социални планети се наричат Мутация. Промяната на стихията в която се случва съвпада е свързана с промени в икономически, геополитически и социален план.
Промените започнаха, и в следващите години ще бъдем свидетели на смяна на елитите, и промени във всички области на нашият живот. Предстоят трудни години, защото цяла една епоха си отива...
Вчера в 16:30ч. Слънцето навлезе в знака Везни
В картата на ингресията на Слънцето във Везни за София,  ясно е  показан конфликт между управляващи -Марс управляващ МС и народ АСЦ Козирог  Сатурн, престъпни закони Юпитер квадрат Марс. Меркурий от 9 в аспект с Марс и Юпитер , са пари от чужбина важни за управляващите. Като цяло картата показва криза в икономически, политически и социален план. Управлението е в хаос, Марс управляващ МС, не "вижда" знака, Венера от 8 дом поема управлението....Венера в дома на кризите в рецепция с падащо от ъгъл Слънце-възможни са всякакви фалшификации, както на закони, така и на документи свързани с финанси, нелегитимни договори-Меркурий опозиция Марс, без приемане в квадратура с Сатун и Юпитер. Или с две думи ни очаква трудна есен.

# 508

Сатурн - Юпитер във Водолей представлява едновременно стартиране на нов синодичен цикъл и ингрес и то в нов елемент.  Нещо, което в комбинация се случва рядко. Синодичен цикъл Сатурн - Юпитер се разглежда в няколко перспективи. По знак, по елемент и като период от време, в който се връща в същия елемент. По зодикален знак, на всеки 20 години. За този период предстоящия синодичен цикъл Сатурн - Юпитер е подвластен на символиката на Водолей. Понастоящем се засяват семената, на това, което ще бъде актуално през следващите 20 години в обществено-политически план. Домът, в който се намира първия градус на Водолей, ще е източник на социален растеж и  реализация. За период от приблизително 200 години, техния синодичен цикъл се случва във въздушните знаци т.нар голяма мутация. 2020 Сатурн и Юпитер поставят началото на голяма мутация. В същия елемент, това ще се случи отново след приблизително 800 години.

Прогноза за София. Тримесечието се познава по  началото на сезона т.е. когато настъпва астрономическата есен. Среда и обстоятелства, които е възможно да са източник на блокажи, агресия, насилие. Това, което евентуално може да се реализира през следващите три месеца е през призмата на трансформацията, метаморфозата на някакви концепции, статукво. Коренна промяна на обстоятелствата и кардинални властови рокади. Реорганизация. Стремеж, към обединението с други хора, които споделят сходни ценности и идеали, което носи в себе си потенциал за революционен ефект/резултат.  

Със Слънце във Везни и Венера в Лъв във взаимна рецепция, индивидуално желание да бъдеш забелязан и чут,  да блеснеш,  може да е в основата на личната мотивация.  Във фокуса на вниманието  може да е желанието за свобода,  перспектива - Луна в Стрелец. Емоционалната агресия - гняв, нетърпимост, избухливост, нервност, раздразнителност. Разрушителни емоционални нагласи. Изразяването на позиция може да е предпоставка за вербална агресия и разместване на пластовете. Да играе ролята на катализатор за отваряне на нови и различни перспективи.
Това, което се казва изрича, споделя като мнение, позиция, информация, може да се окаже от ключово значение. Меркурий във Везни е период, в който на дневен ред може да е свръзката, информацията по отношение на взаимоотношения и срещи с партньори, било то бизнес или любовни. Поставя на фокус обменът в работата в сътрудничество, екип. Взаимоотношения от такъв тип могат да играят ролята на мотиватор, вдъхновител, инициатор. Да се изяснят недоизказани или недоразбрани неща.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 07:50 от starinthenightsky

# 509
Утре Меркурий влиза в Скорпион, нали? За водните знаци и тези с АС във воден знак това е добър период, но за нас, останалите?! Подходящ ли е за нови начинания?

Общи условия

Активация на акаунт