КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 312
  • 748
  •   1
Отговори
# 480

Сърдечни благодарности! А може ли да се гледа и като успешна любовна връзка с мъж от чужбина или чужда религия?

В девети дом не са точно любовните събития. Ако има любов, по-скоро може да трябва да се пазят тайни.

Извинявам се за намесата, но на мен ще ми се случи в 5Дом, където ми е Слънцето, Уран, Раху, и Меркурий.
Ще бъда и в Сатурнова опозиция по оста 9/3 дом.
Има ли индикации за нещо конкретно според вас?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 21:06 от Dez

# 481
Основното събитие следващата седмица ще бъде ингресията на Слънцето във Везни - на 22.09, вторник, в 16ч и 31мин, с което още по-силно се подчертава ролята на кардиналните знаци и напрегнатото взаимодействие между тях. Да припомня : Юпитер, и ретроградните Плутон и Сатурн са в края на Козирог, ретро Марс в съвпад с Черната луна  /Лилит/ са в 27-ия гр. на Овен и тези две групи са в непримирима битка по между си  /в аспект "квадрат" , 90гр., с марсов характер/. Напрежението,изразено в тау-квадратурата между Везни,Овен и Козирог, ще се повишава постепенно, като максимумът ще бъде от 08.10 до 22.10, когато Слънцето ще се премести в Скорпион.
Следващата седмица , от 21.09 до 28.09  ,с най-тежка енергия ще са дните, когато растящата Луна ще преминава през знака на Козирог,особено на 25.09,петък, но пък Венера в Лъв в този ден започва тригон с Марс в Овен - ще се обичаме огнено,страстно,истински. Този обмен Венера/Марс ще продължи до 03.10 и  казвам,че това ще са дни на любов.Може някой да се върне към стара връзка - Марс е ретро. Повече съм писала в сайта си: astro-titania.com

# 482
Днес и следващите 2-3 дни имаме и квадратура на Меркурий с Плутон.
Плутон ще прави мисленето и комуникацията ни задълбочени,  манипулативни. Изразяването може да предизвика негативна реакция от другите. Възможни са и  депресивни мисли, мнителност, даже параноя.
За щастие ще е за кратко.

# 483
Днес и следващите 2-3 дни имаме и квадратура на Меркурий с Плутон.
Плутон ще прави мисленето и комуникацията ни задълбочени,  манипулативни. Изразяването може да предизвика негативна реакция от другите. Възможни са и  депресивни мисли, мнителност, даже параноя.
За щастие ще е за кратко.
Няма да е кратко - на 27.09  Меркурий навлиза в Скорпион, така, че плутоновото влияние ще се засили.Освен това ще има и ретро фаза в този знак , само  от 29.10 до 11.11 ще се върне във Везни и отново ще направи квадратура с вече директен Плутон. И затова много Плутон ни очаква в комуникацията, мисленето, писането ...и т.н... Меркурий е в Скорпион до 02.12.2020г.

# 484
Леле, значи ли това, че всякакви нови начинания трябва да се отменят? Много искам да се запиша на едни уроци и вече цяла година отлагам поради различни причини. 23-ти подходящ ли е за записване?

# 485
В момента е точен аспектът и почва да отслабва...чети какво подписваш.

# 486
  • SF
Вчера  усетих  параноята в мисленето си, но имах и повод, свързан със здравето. Но мислите ми са плутониански.
Опитвам се да се разсейвам, но положението е точно такова, каквото го описвате: Плутон е хванал Меркурий с 2 ръце и го гледа как се гърчи в шепите му.
Ако можех да медитирам, сигурно щях.

# 487
Затова ли в последните 2,5 години съм много зле? Плутон е в опозиция срещу наталния ми Меркурий и го тормози вече от 2,5 години. Като прибавим и този квадрат мамма миа! Това ще е поредната нулева година и ще трябва да започна отново работа, която не понасям, само за да плащам сметките и която ще напусна след няколко месеца, защото ме изпива психически... факт е, че и мислите ми са плутонски, но колкото и да се опитвам и другите ми помагат за това - в общуването нищо не върви, каквото и да кажа никой не ми вярва или постоянно подемат спор с мен, защото смятат, че те по-добре знаят какво ми трябва и какво искам, и говоря за случайни хора - на работа, бизнес срещи. Колкото и да се опитвам да променя това и да изляза от калъпа, от клишето в което се превърнах, просто не се получава.

# 488
  • При децата ми

Сърдечни благодарности! А може ли да се гледа и като успешна любовна връзка с мъж от чужбина или чужда религия?

В девети дом не са точно любовните събития. Ако има любов, по-скоро може да трябва да се пазят тайни.

Защо тайните да са по 9-ти дом? За тайна любов/връзки не се ли гледа 12-ти дом?

# 489
  • SF
Не съм написала, че тайните са в девети дом.

# 490
9-ти не управлява ли пътуванията (в чужбина) и философията?

# 491
Здравейте,
Дали края на октомври месец е подходящ за започване на стимулация и инвитро процедура за първи път?

# 492
  • SF
Меркурий става ретрограден. Марс ще бъде все още ретрограден. Това са две лични планети. Не е подходящ период за започване на нещо важно. Към средата на ноември и двете ще станат директни. Но, ако не зависи от вас и трябва да започнете, действайте си.
А и много зависи дали Меркурий не е ретрограден в наталната ви карта. Ако е, периодът ще бъде добър за вас.

# 493
Аз съм с ретрограден Марс в наталната. Значи ли, че мога да планирам операция преди средата на ноември или е по-добре все пак да изчакам?

# 494
  • София
За операция трябва да гледаш не само Марс, а и в коя фаза се намира Луната и в кой зодиакален знак.

Общи условия

Активация на акаунт