КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 313
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Значи е много силно влиянието на Плутон. Важно е да се видят аспектите и конфигурациите, за да се коментира.
Като цяло, засяга темата с творчеството и децата.

# 466
  • SF
Понеже не знаем аспектите, аз ще заложа на Агата Кристи - писател на криминални романи с убийства, детективи и 10 малки афроамериканчета.

# 467
Здравейте! Направих си солар ретърн чарт за 2021 година и Венера ще бъде в 9 дом в Скорпион. Какво означава това според Вас най-общо казано с две, три думи? Благодаря!

# 468
  • SF
С 2-3 думи Венера в Скорпион се превръща в Плутон. Сферите, в които ще се проявява са чужбина, свързани с чужденци (чуждестранна компания) или университет.
И малко шеговито - може да заобича чужди култури и да смени религията. Simple Smile

# 469
С 2-3 думи Венера в Скорпион се превръща в Плутон. Сферите, в които ще се проявява са чужбина, свързани с чужденци (чуждестранна компания) или университет.
И малко шеговито - може да заобича чужди култури и да смени религията. Simple Smile

Сърдечни благодарности! А може ли да се гледа и като успешна любовна връзка с мъж от чужбина или чужда религия?

# 470
С няколко думи нищо не може да се каже.
Щом Венера в Скорпион е в девети, то асцендентът вероятно е в Риби, а десцендентът в Дева. Везни пък е в осми. Хлъзгава година, подвластна на  изгарящите страсти и емоции. На разбулване на тайни и заблуди. На изясняване в партньорствата. На обсебващите, драматични желания и страсти.  Трансформация на мирогледа чрез взаимоотношения,  в които се търси яснота. На прекрояването на личните предпочитания.

# 471
Щом Венера в Скорпион е в девети, то асцендентът вероятно е в Риби, а десцендентът в Дева. Везни пък е в осми. Хлъзгава година, подвластна на  изгарящите страсти и емоции. На разбулване на тайни и заблуди. На изясняване в партньорствата. На обсебващите, драматични желания и страсти.  Трансформация на мирогледа чрез взаимоотношения,  в които се търси яснота. На прекрояването на личните предпочитания.

АЦ ми дава във Водолей. Благодаря все пак!

# 472

значи имаш и инсептиран знак. Я качи картата

# 473

значи имаш и инсептиран знак. Я качи картата

Тук е и с наталната карта.

# 474
Чак толкова не се безпокоя за работата си, особено когато започвам нова, а не губя стара. Все някоя планета ще бъде ретроградна.
Как точно свързваш Марс и Сатурн с личния живот на натива и защо при евентуален техен съвпад периодът е подходящ да обърне внимание на личния си живот и на себе си? Жена съм.
Някак не ми идва отвътре, когато ще започвам нова работа, точно тогава да се отдам на гаджета, кино и козметика, да започна спорт или да обикалям баровете и плажовете.
[/quote]

Esmee,имах предвид не съвпада Марс-Сатурн,а че с Марс в Козирог вероятно работа и кариера са ти винаги на по-преден план от личния живот и можеш да посветиш предстоящето време на себе си,в предвид,че в работата така или иначе ще е трудно сега.
Майка ми е с Марс в Козирог и дори в почивните дни и е трудно нещо да не прави и просто да си почива...Simple Smile

# 475
starinthenightsky, благодаря! В един доклад за релокация най-подходящите места за приятелства за мен ми ги дават все покрай линията на луната Moon IC . Някой живял/пътувал ли е на тази линия? Имам луна в Скорпион в натала и няма ли да е неприятно да се живее на такава линия в това положение, въпреки че 2-3 страни страшно ме привличат културно? Тук в София е юпитерова линия, но е от “пусто в празно” (юпитер ми е в близнаци), винаги имам чувството, че не е моето място. Имам и малки линии на венера и меркуриева (меркурий ми е слаб в натала), но там пък слънцето ще влезе в 12-ти дом. В Източна и части от Средна Европа слънцето е все още в 11-ти, което е за предпочитане.

# 476
Натален ли е този съвпад и има ли други аспекти към него? В картата на мъж или на жена?
Натален е съвпада, да. Става дума за моята карта Relaxed Като аспекти правят секстил с нептун в 6 дом (стрелец) и тригон с асцедента (рак)

# 477
  • SF

Сърдечни благодарности! А може ли да се гледа и като успешна любовна връзка с мъж от чужбина или чужда религия?

В девети дом не са точно любовните събития. Ако има любов, по-скоро може да трябва да се пазят тайни.

# 478

В девети дом не са точно любовните събития. Ако има любов, по-скоро може да трябва да се пазят тайни.

Право в десетката си. Точно така е ...

# 479
  • SF

Esmee,имах предвид не съвпада Марс-Сатурн,а че с Марс в Козирог вероятно работа и кариера са ти винаги на по-преден план от личния живот и можеш да посветиш предстоящето време на себе си,в предвид,че в работата така или иначе ще е трудно сега.
Майка ми е с Марс в Козирог и дори в почивните дни и е трудно нещо да не прави и просто да си почива...Simple Smile

Не, при мене няма такова нещо.
За предстоящото време фокусът ще трябва да бъде насочен в работата. Достатъчно дълго си обръщах внимание и сменях прически. Не е пододящо да си пренебрегна планетите и да се отдам на пътешествия и още нещо.

Общи условия

Активация на акаунт