/Той има Луна в Дева, но е Лъв.
/Той има Луна в Дева, но е Лъв.
Моят най-добър приятел Рибок ми звъни (не сме гаджета).

Шегувам се! Ама не съвсем. 

(това няма начин да го разбера, защото майка ми така и не успя да се сети за точен час )Мъж ми близнак, който по принцип е плашлив, проявява абсолютен непукизъм, но спазва ограниченията, де. 
! Синът ми,Близнак, събра цялата световна информация по всички световни проблеми и непрекъснато ми я набива в главата, така,че използвам телевизията само за филми. Съпругът ,Лъв, се завря из най-забравените кътчета на тавана,мазето,двора,мъжките джунджурии /живеем на село / и започна да оправя неща,за които говоря поне от 10 години. Имало и нещо добро в цялата ситуация. Котките надебеляха,защото обикновено последната порция от някоя манджа никой не я иска и сега само чакат под прозореца на кухнята. Ирисите и всички останали китки тръгнаха ,а бе, все пак, ПРОЛЕТ е !
"Как ще да не умират?". -"Ми не умират, нищо не пише тези дни!". "Бе, кви сайтове четете? Те под 700 не падат. Онзи ден бяха над 900"...принципно никакви сайтове не се четат от Козата, не се гледат новини. Ноооо...има твърдо мнение на база "нищо".Препоръчани теми