Карантинно и лично: За зодиите и коронавируса

• 14 615
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Аууу, Рачка, която ми дойде на гости у дома за половин година ли?
Мисля в "най-гадната зодия за мъж 😂😂  Не в актуалната, а в старата.
Не ми е  удобно да досаждам и да пускам стар мой си пост още веднъж.

# 181
  • Бургас
Телец и пари,рядко срещано,друг от семейството му да ги осигурява по-може.За храната обаче е така.Според Форбс,най-богатите хора са от зодия Дева.

# 182
  • София
Аз съм със слънце в рак. Сега прочетох описанието. Смешно е наистина. Ами, пиша рецепти и меря температура само по задължение на подопечните болни. За съжаление, по стечение на обстоятелствата медицината ми е сред семейните задължения.

От другите зодии най-непасващо ми се струва описанието на телците. То бива ядене, ама в тези около мен и върл песимизъм бушува покрай карантината.

# 183
Според гледната точка, те му викат реализъм, на песимизма Smiley
Какво означава слънце в нещо си, това не е ли всъщност зодията, слънчев знак?

# 184
  • София
Според различни школи основен знак в натала може да е слънцето, луната, асцендента.

Това горе, струва ми се е писано за слънцата по тропическия зодиак. Та там аз съм със слънце в рак.

# 185
Така... Къщата пак стана за основно почистване...някой ми я изцапа Grinning ! Водолей съм!!!  МъжЪТ  ЛЪВ най-сетне ,след 5 -годишно отлагане, поправи трите  счупени стола за хола - той има три планети в Дева и умее тези работи ,обаче...нали е ЦАР Simple Smile - когато той реши. Близнака - син, си трака по клавиатурата по цял ден и така може да си откара много карантини.

# 186
У нас на секундата се поправя нещото си, като се дудне, вдига се пушилка и повредата на нещото е въпрос на живот и смърт - по-бърз е от Бърза помощ, но пък и бързането при работа понякога води до спънки и сакатлъци. Така че, невинаги ми се иска да ремонтира, понякога искам да купя ново,... За Дева с Луна Рак и Асц. Козирог говоря.
Аз, от своя страна, обичам понякога да съм невнимателна, че нещо да се повреди и да си купя ново. Не им треперя на вещите, което е голямо изпитание за нервите на партньора.

# 187
  • София
Аз Водолей реших да поръчам един пъзел, не съм редила от много време и да разнообразим между книгите и филмите. Естетвено въобще не му погледнах размера и се оказа, че е по-голям от наличните маси вкъщи. Близнака премина през - супер, не съм редил пъзел от дете....леле много е голям, много време ще го редим...ооо занимание за по-дълго време отлично...олеее ама много са му дребни частите...не, не това не възможно...ами ако ми писне и никога не го наредим ( казано с тон все едно света ще свърши). От вчера е залегнал над него и се тюхка, чак леко съжалих, че го поръчах.Joy

# 188
Много обичам да редя пъзели, после ги рамкирам и закачам...
И аз съм имала спънки с невървящи по план пъзели, дето се закучват, но в крайна сметка всички се нареждат. ЗавиД, завиД, искам и аз пъзел... Нов и голям, и пъстър го искам Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 12:35 от *Камея

# 189
Пъзелите явно са любими на въздушните, синът ми много ги харесва, аз имам алергия към тях.
Днес ще боядисвам яйца с двама капацитети и всезнайковци вкъщи, отлагам вече няколко часа този процес, но трябва да се отметне....Давам си 30 мин точно, преди да изпадна в истерия и да ги прогоня завинаги от кухнята, и заплаша със заливане с вряла вода.

# 190
Никакви нерви нямам за пъзели и въобще пипкави неща отнемащи повече минути, да не говорим за часове или пък, оле мале, дни и седмици. Абсурд. Но съм забелязала, че от земните Девите са с някакво такова непоклатимо търпение. Позната двойка /и двамата Деви/ са подхванали да редят 5000 части.

# 191
  • България
Пъзелите явно са любими на въздушните, синът ми много ги харесва, аз имам алергия към тях.
Не на всички въздушни.
Везна съм, не обичам пъзели.
По-добре да прочета книга или изгледам филм за времето, което бих загубила за пъзел. Grinning

# 192
  • Бургас
Да редя пъзел-абсурд.

# 193
Везна съм и мн.обичам пъзели и играене на игри. Сега в карантината все се тюхкам, че детенцето ни е още малко и нито можем с него да играем, нито двамата с мъжа ми. А ние с него сме като деца (везна и овен), и ако ни гледа някой отстрани като играем, ще падне от смях. Обичаме мн.да играем карти и яко се палим кой бие. Случвало се е като взема преднина и искам да си дръпна някой бонбон, той да не ми дава, че явно това ми помагало да бия и дърпаме кутията... Или ако той падне, на следващия ден го мисли и премисля и само чака да почваме пак за реванш. (Нали е овен, винаги трябва да е победител!).. Но с детето не става засега, иначе така бихме си прекарвали весело и вкъщи като седим... И само чакам като попорасне, да почваме и заедно да играем, всякакви обичам, и Не се сърди човече бих играла с удоволствие Grinning

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 18:05 от Pr13

# 194
Аз харесвам Не се сърди, обаче не ми се получава със заглавието. Особено като ме бутнат точно преди да си вкарам пионката и побеснявам. Същата работа и със Змии и стълби като падна от най-горе най-долу. Изобщо тия игри са създадени за по-спокойни персони и зодии. И аз като мъжа Овен от предното мнение - ако не съм победител, реванш дотогава... ако ли не не се играе и точка.
Къщният Козел пък вечно се сърдоли на Монополи, щото традиционно го обирам. Ейй, направо в егото му удрям и не мога да го накарам с 300 зора да направим една игра.

Общи условия

Активация на акаунт