Карантинно и лично: За зодиите и коронавируса

• 14 627
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • На топло в неговото сърце.
Ох,ММ е Водолей и разправя, че това било конспирация за преразпределяне на световните благинки..

# 151
  • България
Везната, аз, добре че са китайските сериали, не ме вълнува никакъв вирус, душата ми е в Небесното царство.
Утре ще се приземи за малко, за да си попълня шоколадовия резерв.
Скорпионът. Лоша работа. Спря да гледа статистиката на разболели и умрели, само за да ми каже, че мрази корейците. Сетих се откъде му е драмата и му обясних, че гледам преди всичко китайски фентъзита, а не корейски.
Вече не мразел корейците. Сега мълчи и чете нещо. Сигурно ще се сети защо мрази китайците. Joy
Рачето приятелка. Пак е щастлива. Разхожда кучето на сина си и така е навън, душата ѝ се отпусна.

# 152
  • Бургас
"Експертното"противоречие,което наблюдавам в последно време  от страна на правителството ни,а и на други държави,ме кара да се замисля дали ограничаването на свободата ни,няма да бъде за постоянно.Като типичен Стрелец си разсъждавам...Че,който ни посегне на свободата,лошо му се пише.Ще взема тези дни да събера четата и да мръднем към Странджа-та.Шегувам се,но по-горе,написаното съвсем сериозно го мисля.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 17:08 от Nina_Z

# 153
Ще си я принтирам да плащам глобите.
На Стрелеца /моа/ почна да му писва. Не точно, че си стои вкъщи, а самото ограничение. Прередих и подредих къщата няколко пъти. Чакам нова муза.
Козирога си е все така. На никой не вярва, нищо не чете и гледа. Той си знае най-добре и край.
Скорпиончето, тази кипра и конте, разбра вчера, докато коментирахме че ще се излиза само с маска и заключи моментално, че няма да носи такова нещо и не иска да излиза. То не че щеше, ама да си каже. Пощръкля вече тотално.
Еййй, Моарейн, срам нямаш вече! Следя те аз, не съм забравила.

# 154
Ние (везна и овен) до последно успяваме да се измъкнем с колата по едни баири и поляни, детето щастливо че тича на слънце, настроението прекрасно, животът изглежда пак хубав... Но мисълта, че през април може и това да не е възможно, ме кара да се чувствам в затвор и ме потиска... Да гледаш пукналата пролет през прозореца ми се струва като нещо невъзможно и нереално... В по-лошото време все ще си намеря да се разтъпча за покупки. А овенът ест.хич не се е спрял - все си има някаква работа за излизане. Все още си използваме приготвения от него дезинфектант пръскало от домашна ракия.

# 155
Не мога да си представя да влизам в разправии и циркове/панаири в ФБ, нито да си дам безплатно мъжа за секс, нито пък да искам през 20 мин някой да ми звъни или аз на него... Акаунт, защо са ти такива приятелите, вдигни нивото - вземи си от форума приятели, то тук са все изискани Sunglasses

# 156
Аааа, как от форума приятели??!? Ше вземат да ме поканят на някоя среща, чувала съм страховити неща за форумните срещи!!

Ама аз такива си ги харесвам приятелите, не се оплаквам, споделям.

# 157
Еее, харесваш ги, тъй ще кажеш...
А бе аз кат една изискана ти предлагам приятелство, а ти не щеш да се въздигнеш над дребнотемието...   Joy (б.а. шегичка)

# 158
Аааа, как от форума приятели??!? Ше вземат да ме поканят на някоя среща, чувала съм страховити неща за форумните срещи!!

Страшно е, по-добре не ходи Joy

# 159
То и аз не съм ходила на форумни срещи. Едно време имах един лаф: „С непознати не се запознавам.”, малко така стана... Ама някой ден може и да се наканя, кой знае. Blush

# 160
Аааа Лорче,трябва поне на една да дойдеш.Голям купон е!

# 161
  • България
Еййй, Моарейн, срам нямаш вече! Следя те аз, не съм забравила.
Нямам хич даже. Grinning
Запасът е попълнен, че и отгоре.
Тъкмо щях да питам за другите Скорпиончета и прочетох за твоето.
Домашният Скорпион е съвсем във филма. Днес в магазина тича след мен и крещи да стоя далеч от хората, да не пипам тук-там, че и да бързам. Най-странно беше последното - аз си се бях затичала към ония буркани от 1кг, колко още да бързам. Confused
На влизане и излизане от магазина използва каквото има за дезинфекция, а и се оказа че има и пръскалка със спирт в колата.
Маската я сваля само у дома.

# 162
12-ти дом в хороскопа и знакът, който се намира на върха на този дом, представлява призмата през която всеки индивидуално разбира изолацията. Например за човек с Везни там изолацията може да представлява по предпочитани условия и обстоятелства, в които допуска хора в живота си. Скритото, задкулисното, тайното, неясното, енигмата създават благодатна почва за контакт други хора, партньори, съдружници.  Позицията по дом на управителят на 12-ти предполага какво се "ражда" от уединението. При управител на 12-ти във втори дом,  повод човек да преоткрие, развие, усъвършенства някакви свои скрити неподозирани до този момент таланти,  способности.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 08:29 от starinthenightsky

# 163
  • На Марс
Аааа Лорче,трябва поне на една да дойдеш.Голям купон е!

Дени е голяма палавница Simple Smile

# 164
Е, да бяха казали, че ще ни слагат под карантина и затворят заведенията, нямаше да пропусна, ама човек все си мисли, че има време за всичко. Smiley
По темата: имам изблици на черен хумор. Rolling Eyes Трябва да ги огранича, май стресирам събеседника с такива. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт