Гореща, психясала, но НЕкоронясала НЕМСКА тема/203

• 28 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Е как няма да излизаме в двора. Важното е съседите да не идват.

# 76
  • в сърцето на един мъж...
Казаха, че може да излизаме, стига да не каним никой, да не правим грил партита. Даже и самотна разходка може, но ако не сме в група с други, единствено с членове на семейството.

# 77
  • В страната на мечтите
Тежко ни на тези, дето нямаме дворчета и градинки Cry

# 78
Пише, че за спорт/чист въздух може да се излиза поединично или с членове на семейството.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 19:36 от Анонимен

# 79
  • DE
Уроците по БНТ 2 са полезни. Харесаха се на младежа и май ще продължим да си ги гледаме.

# 80
Баден В., Райнланд Пфалц и Заарланд също са под карантина.

# 81
  • Германия
Значи 50 души в Бавария са в болницата, 17 са в тежко състояние. Има поне 2000 Intensivbetten, това е само в униклиникте.

Знам че за повечето от вас това са бели кахъри, но аз много се притеснявам, че ако положението не се подобри скоро няма да допускат придружители в родилните зали и ще се наложи да раждам сама 😣 Имам време, живот и здраве, до началото/средата на май, дано мерките дадат резултат до тогава 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:27 от TeoM83

# 82
  • Германия
Бибит, благодаря ти много! Такава екстра при нас няма, или даваме като ерледигт задачата, или пишем директно отговор. Днес пратих отговор по география, който не се хареса на госпожата. трябваше да се допълнят някои неща и не успях. Пратих й го като приват коментар. Толкова съм руса като трябва да работя с електронни устройства, че чак ме е срам. Карай, все нещо се прави от децата.
Бибит, ако не се оправя с този classroom, ще те помоля сигурно пак за помощ.

При нас говорят вече за аузгангшпере. То хората сами се изолираха, няма жив човек по улиците.

# 83
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
От кога е в Хесен шперето?

Съседките ми чупят тъпомера!!!!
Първо тикаха по 2-3 деца в кофата за хартия и така ги разхождаха. После по дете в кога и майките бутат и се състезават 😧

Бях на разходка с бебето, държи всеки ден да излиза. Сега ще видим какво ще я правим.

Тео, разбирам те много добре... стискам палци да мине както си го представяш 🤗
Моята бенка края на май ще става на една, май в карантина ще празнуваме.

# 84
От кога е в Хесен шперето?

От утре доколкото си спомням, че много новини четох. Т.е. от довечера след 24.00 часа.

# 85
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз пратих мъжът ми да напазарува, сега тръгват с детето да карат колело.

И ние имаме малък двор, това ще ни е спасението.

# 86
  • Germany
Баден В., Райнланд Пфалц и Заарланд също са под карантина.

Може ли линк, да видя какво ще рече карантина.

# 87
Всички провинции си определят самостоятелно правилата. Например в Хесен хората не могат да бъдат на едно място в група от повече от пет човека, в Баден В. от трима.

https://www.tagesschau.de/inland/laender-corona-103.html

# 88
Оф, най после, дано да не е станало късно за карантина та и да почнат да намаляват броят на заразените.
Благодаря за инфото, което споделяте тук момичета:hugs:
Дано само добри новини да имаме отсега нататък....
И ние също нямаме двор, градинка, даже тераса нямаме Confused с две деца съм вкъщи и то момчета ужас направо, но понякога за по пол. Час ще по излезем на чист въздух, иначе невъзможно...
Приятен ден момичета Hug

# 89
Добре де, на работа как ще ходим в понеделник? Аз нямам никакъв документ

Нашата шефка ги получи от големите шефове по мейл, разпечатихме ги, попълнихме и сме готови за работа.

Общи условия

Активация на акаунт