На пазар във Варна - тема 56

• 29 694
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте, тъй като малко късно се сетих, да попитам къде все още има бели яйца, тази вечер Лидл и Кауфланд Младост нямаше..ще съм благодарна утре ако някой види да пише.
Лека вечер:)

Купихме от нашия Май Маркет

Кой квартал?

# 511
  • ВАРНА
Бели яйца видях в Метро,но в началото на седмицата.

# 512
  • Варна
Да в началото на седмицата имаше и в Кауфланд и в Макао, но сега вече не...

# 513
Яйцата в майМаркет ги взех сряда вечерта. Забравих да уточня.

# 514
  • Варна
2 козунака със шоколад взехме вчера от Chocolate sweet temptations. Единият го дадох на брат ми, а другият оставих за нас. Половината го изхвърлих. Не беше никак вкусен. Днес говорих с брат ми и той ще го изхвърли. Иначе отношението на хората беше прекрасно, безплатната доставка до дома също ме впечатли, но за съжаление козунаците не.

# 515
Сега, Мармалад като е затворен от къде да намеря по_читав сладолед?

# 516
  • Варна
Аз се замислям дали да не опитам това лято да правя домашен. Моя приятелка каза, че прави и й се получава много добре, спряла е изобщо да купува. То като види човек какви неща има вътре... А детето обича и чака лятото с нетърпение.

# 517
  • Варна
Преди входа на ФК- бул."Сливница "10 (Морската г- на) продават сладолед. Но не се наемам да го коментирам.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 23:46 от Viviana91

# 518
  • Варна
Срещу Черно море има една Сладоледария....  май беше. Там има един страхотен сладолед - със сладко от горски плодове и сирене горгонзола. Уникален вкус, за мен.

# 519
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние взехме козунаци на Селена. Много ни до паднаха. За рулото оше нямам отзиви, не сме  го пробвали, но до два дни ще дам инфо.

# 520
Сега, Мармалад като е затворен от къде да намеря по_читав сладолед?

"Обнова" до Окръжна болница работи. Колко е читав(ако говорим за състав) не знам, на мен ми харесва.

# 521
Домашен сладолед правя. Става много лесно и много вкусно.

# 522

Спам ли е ако поискам рецептата Ice Cream

# 523
  • Варна

И аз искам да помоля за рецептата.

# 524
  • have faith and be patient ..
Ако ще се пуска на лични искам и аз, иначе съм правила с разбита животинска сметана от лидл 2бр х 250мл и 1 консерва подсладено кондензирано млякомпак от лидл.. Просто се разбива сметаната, смесва се с млякото, добавки по желание плодове, шоколад, ядки и т. Н и в камерата..

Общи условия

Активация на акаунт