Смешки от форума 33

• 84 340
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • BG
Цитат
….. С тази киселина има и други инжекции, на тази не й знам търговското наименование. 2-3 дни има оток по-изразен, след това около 10 дни е оточно, но не в смисъла да си като джаба, ами си е както ти е в настоящият момент, тоест може да се показваш пред хора и т.н. След този период започва да се прибира, като няма увисване. Тези неща ми бяха обяснени. .....…….

Чудя се дали наистина са и обяснили, че няма да е като Джаба?

# 481
Не знам каква е темата, ама ми напомни за оная мацка дето сама си беше слагала ботокса на джуките. Ами като Джаба си беше. Grinning

# 482
  • Ланкър, планините Овнерог
Цитат
Нямате ли вътрешни правила и инструктаж? Трябва да имате. При нас е маска или щит
Веднага си представих

# 483
# 484
  • София
Ей, само за секс мислите Simple Smile.

# 485
Цитат
Цитат
Оставете Мангъров-гледахте ли новините с кмета?
Кмет на кое населено място?
Симитли?

# 486
Маска, щит, меч... Някои точно така си представят борбата с вирусите. 😂 Само да не вземат да извадят и танковете...🤐

# 487
  • Ланкър, планините Овнерог
За шлем знаех, ама щит? От къде дойде това на шлема да му казват щит?

# 488
Цитат
Цитат
Имам чувството, че всички дето да се юрнали наблъскани в баровете, отчаяно искат да спечелят награда Дарвин. И за съжаление някои от тях сигурно ще го постигнат.
Нищо няма да спечелят, защото наградите Дарвин ги отмениха за тази година, имало твърде много участници.

# 489
  • Германия
Цитат
Преди време коментирах нещо във Фейсбук и си спомням, че един швед хареса коментара ми, това ме изненада приятно. Не знам защо, но си мислех, че шведите не харесват българите, после се сетих, че имам далечна роднина, която е омъжена за швед. Явно съм имал грешно впечатление за тях Simple Smile.

# 490
Шведите са социално затворени и никого не харесват.Да ти кажат ти си един от нас  е равно на награда.
Ама чак за лайк да се чудиш....

# 491
  • Mediterraneo
Ма и никой не му е казал, че е един от тях. Един лайк на пост не означава, че шведът го харесва. Чак пък и българите като цяло.

# 492
Харесването на коментар означава, че си съгласен с изказаното, не че харесваш човека отсреща.

Обратното също важи.

# 493
Май много хора вече приемат харесването на коментар като обяснение в любов дори. Simple Smile

# 494
Не само това: ако случайно гаджето не е качило всички снимки с любимата във фейсбук, настъпва краят на света. Ако пък въобще няма фейсбук - направо не те обича

Общи условия

Активация на акаунт