Смешки от форума 33

• 84 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз колко пъти се хващам, че без да искам, лайквам разни неща. Кой знае и за колко не знам, че харесвам.

# 496
  • Пловдив
"До 7-ми клас винаги съм била пълна отличничка така че няма как да си мерим двойките, но имам култова забележка, затова няма начин бележникът да не бъде запазен: "Без червей в час по биология."

# 497
  • France
Ха, това е велико Joy
Между другото, аз още съм волна пеперуда според фейсбук. Не съм във връзка.

# 498
Филомена, като прочетох за забележки в училище, се сетих за един учител, , беше писал - ученикът спи и гледа през прозореца 😀😀

# 499
И моят бележник се пази - Ученичката идва без чанта на училище Joy

# 500
"До 7-ми клас винаги съм била пълна отличничка така че няма как да си мерим двойките, но имам култова забележка, затова няма начин бележникът да не бъде запазен: "Без червей в час по биология."
Якооооо!
Една приятелка пази бележник на дъщеря си от 6-ти клас със забележка "Пее в час!", вписана от учителката  по музика Close

# 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
" свирука си в час по математика, по време на теста"
За Горинич младши

# 502
Из нашия репертоар:
"Синът ви отказва да танцува коледния танц!"

# 503
Laughing Със сигурност щяха да ми зашият същата забележка. За щастие, поискаха ни да занесем домат и не помня какво друго. Без червеи, жаби, мухи и т.н. Rolling Eyes

# 504
  • Fairbanks, Alaska
В Младост 3 късоплодните краставици днес бяха 0.95 кг. Имаше много кашони.

# 505
JoyJoyJoyJoy
Цитат
ако разпърдите курабиите
Joy
казва се в контекст "ако се разделите"... чувала съм израза "да се разпърдите" но не и "да разпърдите курабиите" Joy

# 506
JoyJoyJoyJoy
Цитат
ако разпърдите курабиите
Joy
казва се в контекст "ако се разделите"... чувала съм израза "да се разпърдите" но не и "да разпърдите курабиите" Joy
Разпърдите гърнетата съм чувала като израз

# 507
  • Mediterraneo
Цитат
Възможно ли е серума от ваксината да е изтекъл от напрягането на мускула от тежеста на чантите?
Въпрос с повишена трудност.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 22:11 от Тарталета

# 508
Що речи???? Joy

# 509
  • Mediterraneo
Ох
Цитат
Когато ям една скилидка чесън няма този ефект, но когато ям две скилидки чесън обикновено силно ми се прияжда нещо сладко

Не искам да си представям, ако изяде три склидки чесън. Или една глава.

Общи условия

Активация на акаунт