Смешки от форума 33

• 84 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Минал е сигурно ъпдейт на коректорите на правописа. Друго обяснение нямам.

# 76
  • на брега
"Добре де, а тези маски, които предлагате да се пекат във фурната няма ли да им се разтопят някакви части? Примерно ластиците. Или да пламне нещо? Страх ме е да го направя тоя експеримент."

# 77
  • Mediterraneo
Цитат
В момента съм бременна в началото на 5 месец след инвитро процедура, защото ММ има проблем със спермитата.

спермитата се нарежда в челната ми класация от противни изрази, наред с педи, детенце и пр.

# 78
и бебка.

# 79
А защо се пекат маски?

# 80
  • София
За дезинфекция?

# 81
  • Варна
Ютията е по - добрия вариант. Маски на фурна. 😁

# 82
Цитат
В момента съм бременна в началото на 5 месец след инвитро процедура, защото ММ има проблем със спермитата.

спермитата се нарежда в челната ми класация от противни изрази, наред с педи, детенце и пр.
Още като го прочетох бях сигурна че ще се появи тук 😂

# 83
Цитат
Нискочестотните вълни карат атома да вибрира по-бързо, т. е. нагряват го. На този принцип работят микровълновите печки.
Аз съм изхвърлила моята.

# 84
Цитат
моята любима певица след Ерос Рамацоти
Heart Exl

# 85
😆

Цитат
Сексуална връзка с много по-млад е като да отидеш с дете на баня, накрая винаги се налага да обясняваш защо сапуна не трябва да се яде.   

# 86
  • Варна
😆

Цитат
Сексуална връзка с много по-млад е като да отидеш с дете на баня, накрая винаги се налага да обясняваш защо сапуна не трябва да се яде.  
Може ли линк към темата? 😎

# 87
Какво мислят жените за връзка с по-млад мъж

https://m.bg-mamma.com/?topic=1200699

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 11:19 от Антигона

# 88
Ютията е по - добрия вариант. Маски на фурна. 😁
     Абе направо с горелката, както си е с все дрехите Stuck Out Tongue Winking Eye
И да не пропуснат подметките на обувките....Tired Face

# 89
  • Mediterraneo
Цитат
Но искам да попитам 36.8 сутрин температура /с живачен термометър/ трябва ли да е притеснително?  Има ли нещо общо и със стайната температура,  че съм забравила климатика на високи градуси и в стаята беше 28:anguished:

Докъде води изолацията и паниката. Не знам, може би е за страшките това.

Общи условия

Активация на акаунт