Смешки от форума 33

• 84 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
с най-най-добри чувства към авторката. и с разбиране Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Цитат
Оплаквам се от мъжа ми и улавите му ръце.Взех си чудна фурна-самопочистваща се с телекинеза ли беше,пиролиза ли бе.
самопочистваща фурна? Где това чудо? Искам и аз!
Добри, разсмя ме Simple Smile

# 166
  • София
Скрит текст:
с най-най-добри чувства към авторката. и с разбиране Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Цитат
Оплаквам се от мъжа ми и улавите му ръце.Взех си чудна фурна-самопочистваща се с телекинеза ли беше,пиролиза ли бе.
Мечтая си да мога да почиствам с телекинеза и аз. Smile

сакън!
ако с телекинеза изчезне от вас къде ще иде?
като си знам късмета - направо у дома.
Trollface
Ама пък ще е почистена, Добри, не бягай от късмета си!

# 167
  • Euskal Herria
Добри, то целият пост е точно за тук. Просто всички, които го четохме, се смяхме. Ами, има дар слово съфорумката, умее и да разкаже неволите си, и да бъде с хумор:
Цитат
Оплаквам се от мъжа ми и улавите му ръце.Взех си чудна фурна-самопочистваща се с телекинеза ли беше,пиролиза ли бе.Толкоз прекрасна,че се страхувах да и махна вътрешното стъкло за сериозно почистване,а търках на място.За прозниците се разшетах вместо кротичко да дебелея и това ми бе грешката.Дотърча тоз ми ти мъж,заръга в пантите,аз пискам:нидей уа;
Той ми вика:
-Спокойно...
До първата пукнатина на джама.Натроши ми вратичката тоз човек,по особено жесток начин.И не само я потроши,ами не успя да я сглоби та я подпирахме до идването на майстора.И теории ми развива:ми те 3 стъкла са си много за фурна,защо ли са го сложили вътрешното?За да се караме са го сложили,да го счупиш и да не скучаем в мълчание.Да,ама майстора натегна пантите,та се налага сборна команда при готвенето- един държи вратата отворена,друг вади манджата.Най-сладкото в ситуацията е,че спори,как винаги си е било така,аз просто не съм обръщала внимание.Абе аланкоолу,кога съм ти звъняла на работа да дойдеш,че да извадим манджурляка заедно.....или съм викала комшията?!Днес ми акомпанира за тава с ориз и пиле.Тъй му трепереха ръцете,че оля и фурна и оцелелите стъкла.А после ме обвини,че съм препълнила тавата.....аз....Ми сигурно сефте готвя.
Изводите ми от ситуацията са два:
-Многото чистене е път,към Ада!;
-Мъж ли е-стъкла да яде,кръв да с*ре!

Цитат
"Сръчко" звънна на фирмата вносител и му казаха 240 лева за стъкло.Аз намерих нашенци със закалени стъкла и цената бе 70 лева.Сега го чакаме,но ми е чоглаво,защото той сне размерите.Но пак не бил виновен,на всеки можело да се случи...междувременно затри една купа и чиния от сватбеният ни сервиз.

# 168
Рева...😂😂😂
Дамата е уникална! То бисер до бисер...

# 169
Дамата е родена за хумористика! Много моля, светнете я, да  влезе в писателството, хем ще ни радва, хем 💰 ще печели!

# 170

Цитат
самопочистваща фурна? Где това чудо? Искам и аз!
Добри, разсмя ме Simple Smile
Има, има такава фурна. Само че е с пиролиза. Когато се включи тази функция, вътре се развива много висока температура /за това е и с три стъкла/ и всички мръсотии /загорели мазнини и пр./ изгарят. После с влажен парцал се обира и фурната е като нова - няма търкане, няма препарати.

# 171
Леле....  Благодаря! Даже направих снимка на мнението ти, Ренинг. Ще търся такава фурна за ужас на моят.....

# 172
И после да знаеш: с пиролиза става работата, щото с телекинеза виж докъде я докара съфорумката по-горе, почти до развод😉

# 173
  • София
Направили сте разбор на телекинезата, ама ако може някой да ми обясни за улавите ръце.

* улав - смахнат, странен, глупав

# 174
  • Другата България
Цитат
Колко хора носят смислени маски, и не гидокосват и ги сменят на 2 часа?
Аз навън маска не съм слагала досега. Братовчед ми ,микробиолог и лаборант, ми каза , че той ще ми плаща глобите, но да не съм посмяла парцали на лицето да си слагам, докато съм навън
отговор:
Цитат
Аз не разбрах. Какво като братовчед ви е микробиолог? Той ли ще ви лови плюнките?

# 175
Тема: Когато ядете чесън искате ли и нещо сладко?

..........ааъъъъ обсъждането на този фундаментален въпрос ще ви разсее от скуката може би😊

# 176
След салатката, ракийката и чесънчето, може и нещо сладичко Yum

# 177
Тема: Когато ядете чесън искате ли и нещо сладко?

..........ааъъъъ обсъждането на този фундаментален въпрос ще ви разсее от скуката може би😊

Може ли линк?

# 178
# 179
  • До сърцето...
Оф, не моа (търкалящо се човече)  ...от горната тема е. Уникално просто!
Цитат
Имам едно предположение. Нали знаете, че има теория, че в телата на всички хора има паразити?  Дори се твърди, че те могат да контролират човека при избора му на храна, като го карат да яде това което на тях им харесва, а едни от любимите им храни са сладките неща. Вероятно когато хората ядат чесън, тъй като започва да трепе паразитите и бактериите, те подават сигнал до мозъка да се яде нещо сладко, за да имат какво да ядат и да оцелеят на атаката на чесъна.

Общи условия

Активация на акаунт