Смешки от форума 33

• 84 217
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хахха, "Неуморимият отмъстител" или "Балканский Казанова"
Simple Smile

# 196
"Здравейте искам да попитам, някой правел ли си е регресия, и по точно дали си е правил в къщи сам докато слуша видео раковоцтво и дали се е получило???"

# 197
Какво да си е правил? Dizzy Face Аз знам само за такава регресия: https://expert-bg.org/machine-learning-kakvo-e-regresia/

# 198
Какво да си е правил? Dizzy Face Аз знам само за такава регресия: https://expert-bg.org/machine-learning-kakvo-e-regresia/
Не гледаш правилното раковоцтво.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
Това е където воцтват раците предполагам? Joy

# 200
Това е където воцтват раците предполагам? Joy
😂😂
И аз реших, че за раци става дума, пък да ги воцтнеш какво ще да е - загадка 🤣

# 201
Котаракът Румен разполага с богат набор от раковоцтва, проверете там.

# 202
  • Другата България
Цитат
Оплаквам се от едната котка-по-младата.В периода на изолация разви гадния навик да ми пикае в чехлите(уж е женска),а аз само хвърлям и търкам.Бре нов вид тоалетничка,други храни-цък.Добичето само дебне и пИка.Ходихме на лекар-човека каза,че е поведенчески проблем.Ма стреса ли и дойде в повече,обиди ли я някой-не се разбра.Единственото с,което бих могла да нараня крехката и душевност е коментара,че се е наляла в бутовете и прилича на Ники Минаж.И шеговитото обръщение Николинке.Но чак пък толкова!Нещата ескалираха,защото Николинка реши,че ще е кеф и да дриска по плочките в банята,не в тоалетничката си.Послетното,което ме втрещи бе пърформънса сглобен от нея.Изтропала се във форма на V ,а в долната част добавила ластика ми за коса.....плътно го монтирала.Как се е катерила да го краде,къде се е чекнала,ама е успяла.Доста се впечатлих,като го видях на плочките.На руническо послание ми замяза.Проверих го  в прабългарската символика и едната част на буквата Г отговаряше,другата на С.Дали по един неграмотен начин не се опитва да ми каже,че съм Г*С?
Всеки път се хиля с глас, четейки съфорумката.
Уникално чувство за хумор има.

# 203
Направо има хумористичен талант Simple Smile

# 204
  • Euskal Herria
И аз се хилих, като я четох. И си знаех, че и този път ще намери място тук поста й.

# 205
  • Другата България
Цитат
Никой не издирва никого, РЗИ-тата ги издирват в смисъл по-бързо да ги уведомят и да ги тестват, а не, че ги издирват, за да ги установят къде са.

Ко речи?
Оооо, благодаря за наблюдателността, сега като се прочетох и аз не се разбрах, въпреки, че прекрасно знаех и знам какво исках да кажа. Joy
Репликирах на съфорумка, която твърдеше, че МВР издирва пътниците от прословутия полет от Нидерландия, с който дойдоха тримата коронясани. И че това било казано на сутрешен брифинг. Всъщност не ги издирва МВР, а РЗИ, и то не издирва в точния смисъл на думата, а по-скоро ги призовава да се явят за тестване по места /местоживеене/.
Ама след нощна смяна е така, понякога мисълта ми тече бавно и хаотично.
Направо има хумористичен талант Simple Smile
Определено има, удоволствие е да я чете човек.

# 206
А пък нашата котка веднъж си беше изяла мартеницата и из*ка  едно шарено ла*но ...  голям майтап беше. 
Жалко, че не го снимах.

# 207
Като сме тръгнали на тая тема, във филма на Тим Бъртън "Франкенуини' (анимация) има един котарак, който ака букви/послания, по които стопанката му гадае.
Предполагам, че и съфорумката оттам се е вдъхновила, ако не, мисълта и явно се движи паралелно с гениалния режисьор.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 208
  • Ямбол
Съвет за почистване на блажна боя:
Цитат
Блажна боя с ацетон или разреди тел за боя, ама да не иде и цвета на тениската.
Как се разрежда тел?

# 209
  • France
Като разреди-тел например. Понякога аутокоректът си прави шеги и разделя думите.

Общи условия

Активация на акаунт