Смешки от форума 33

• 84 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Сипваш си едно с много лед и  десет часа бистриш сериозните теми, какво неясно има...
Мисля, че много хора го практикуват. Simple Smile

# 226
  • Другата България
Същата потребителка с котката, много ме радва:
Цитат
Звъни ми вчера майка и със скръбен,нетърпящ възражение глас ми заповядва,колкото се може по-бързо да я посетя.А аз предния ден ходих при нея.Тъкмо попитах,какво се е случило,тя още по-тъжно въздъхва:
-Като дойдеш ще видиш!-и прекъсва връзката.Звъня,звъня-не вдига.Хукваме с милото през 5 спирки в 6-та да разследваме и даже не отразих чавето,което излизаше с приятелка "из квартала". За  нула време стигнахме.Отваря маман-жива,здрава и в добра кондиция.
-Какво стана,бе душа,че така спешно ме извика?
-Какво,ли маме?Добре,че дойде,защото в градинката пред блока вятъра довлякъл една жълта хартия,която много ме дразни!Вземи я махни!
А,щерката в къщи....не ми се пише даже.

# 227
Ох много ме разсмива и мен-може ли името,да прочета малко/може на лични/.Жената има уникално чувство за хумор..много ме радва!

# 228
  • BG
Merri_An, моля споделете в коя тема пише тази потребителка, и на мен ми харесва стилът и! Simple Smile

# 229
  • Другата България
Мацката е голям свежар, и със страхотно чувство за хумор.
Моите цитати са от "Да се оплачем", но предполагам, пише и в други теми.

# 230
Господи, наистина е Свежа! Да ни радва още дълги години!

А това изкопах аз от темата за хитринките. Много се смях, без глас останах.
Става дума за чистене на  бели фуги:
"За чистенето им само съболезнования мога да предложа... " Това се казва хумор..... Ох, белите фуги са наистина голяма беля......😂
Пиша от телефон,  не знам как да цитирам без да показвам автора 🤔

# 231
С [quote ] текст [/quote ], като махаш интервала преди последната скоба и на двете, а на мястото на "текст копираш желания такъв.

Пример:

Цитат
Пиша от телефон,  не знам как да цитирам без да показвам автора 🤔  

# 232
  • Сф
Цитат
Звъни ми вчера майка и със скръбен,нетърпящ възражение глас ми заповядва,колкото се може по-бързо да я посетя.А аз предния ден ходих при нея.Тъкмо попитах,какво се е случило,тя още по-тъжно въздъхва:
-Като дойдеш ще видиш!-и прекъсва връзката.Звъня,звъня-не вдига.Хукваме с милото през 5 спирки в 6-та да разследваме и даже не отразих чавето,което излизаше с приятелка "из квартала". За  нула време стигнахме.Отваря маман-жива,здрава и в добра кондиция.
-Какво,ли маме?Добре,че дойде,защото в градинката пред блока вятъра довлякъл една жълта хартия,която много ме дразни!Вземи я махни!
Мен пък този последващ коментар ме разсмя
Цитат
Да не е жълтата й книжка това..да е хвръкнала 😆

Майтапът настрана, не звучи това нормално 😐

# 233
Цитат
-Като дойдеш ще видиш!-и прекъсва връзката.Звъня,звъня-не вдига.Хукваме с милото през 5 спирки в 6-та да разследваме и даже не отразих чавето,което излизаше с приятелка "из квартала". За  нула време стигнахме.Отваря маман-жива,здрава и в добра кондиция.

Ей за такова нещо, ако ми се обади майка, ще бере ядове!! Simple Smile)) Няма и да се замисли после какво я дразни пред блока Wink

# 234
Господи, наистина е Свежа! Да ни радва още дълги години!

А това изкопах аз от темата за хитринките. Много се смях, без глас останах.
Става дума за чистене на  бели фуги:
"За чистенето им само съболезнования мога да предложа... " Това се казва хумор..... Ох, белите фуги са наистина голяма беля......😂
Пиша от телефон,  не знам как да цитирам без да показвам автора 🤔
Показвай смело, под това и още веднъж бих се подписала... бели фуги в кухнята са си за съболезнования отвсякъде, наистина ми е жал за стопанката им Grinning

# 235
Натка, Hug Hug Hug
Права си. Навремето при една хазайка, я бях заподозряла в "пъклени планове" да ми съсипе живота - всеки път гледаше под лупа тези фуги.... Майкооо, идеше ми да вия до небесата...
Оф, сори за спама, но исках да кажа, че си Права Simple Smile Просто ме разсмя духовитият ти отговор 🌺🌺🌺🌺 А тук темата боксува.... За разлика от страшките 🙄

И още нещо ми изпадна от спам темата.... Явно днес са решили да ме разсмиват в темите където пиша....
Цитат
като прекъснат полов акт съм
свиркайте, ако трябва да го трия, ама ми кажете - в страшките ли да го пусна?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 23:34 от Vicky_P

# 236
Цитат
Някой 23 годишен като ми каже, че е преживял много трудна връзка и ми се насълзява лявото око.

Joy

# 237
  • Пловдив
Ей такива най ги обичам, дето все подценяват проблемите на другите. Да, може да преживееш трудна връзка на 23, даже някои са женени и деца имат. И е по-нормално от офисен планктон, за който 40 е новото 20.

# 238
Цитат
Аз си взех вода със сребро ... поне от чума да ме пази, тая ако е такава мисля не е зле Simple Smile
Не знам от чума дали пази, но пък може да подейства срещу вампири, нали?... 
Скрит текст:
.. че недай Боже те срещне Ангелкова...
е, сребърната вода има някакви бактерицидни свойства, но срещу вируси надали помага

# 239
  • Mediterraneo
Цитат
заведенията ще се пукат по шефовете

Общи условия

Активация на акаунт