Изпитани сайтове за парфюми - 23

• 60 084
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • До сърцето...
Каква е тая доставка от 6 лв в нотино + 2 лв, ако искаш да платиш на място.... Нещо не ми допада, защо някой вчера говореше за безплатна?

Доставката е безплатна за някои продукти - https://www.notino.bg/bezplatna-dostavka/
Ако платиш с карта или по банков път тези 2 лв отпадат. Политика за насърчаване на безкасовото плащане.

# 256
Привет от мен! Не съм писала в тази тема от години. Сега имам нужда от съвет от по-опитните от мен. Търся спрян парфюм, който все още се намира тук-там. Дори го намерих в БГ сайтове, но не се осмелявам да купя. Парфюмът е Bvlgari Jasmin noir най-голямото възможно количество. Но не и Splendida, този не. Можете ли са помогнете Simple Smile
Бях го гледала в магазина на Нотино, пробвай там.

# 257
Привет от мен! Не съм писала в тази тема от години. Сега имам нужда от съвет от по-опитните от мен. Търся спрян парфюм, който все още се намира тук-там. Дори го намерих в БГ сайтове, но не се осмелявам да купя. Парфюмът е Bvlgari Jasmin noir най-голямото възможно количество. Но не и Splendida, този не. Можете ли са помогнете Simple Smile
Хм, наистина го няма...не знаех, че е спрян. Всъщност да не е просто реформулиран? Виж първа стр. на темата, ако в някой от изброените надеждни сайтове го намериш и цената те устройва, спокойно го поръчвай.
Моята поръчка е запецнала на първа стъпка в Спиди и до там. От 27,03,2020 е, но като ви чета, се нареждам на опашката, че вашите са по- отдавна.

# 258
  • София
В Нотино е отдавна изчерпан.

# 259
Encre Noire for Men 100ml за 38,90 лв. в Нотино.
Има и други интересни промоции.

# 260
# 261
Този парфюм (Encre Noir) ме привлича необяснимо много с името, вида и пирамидата си. Трябва ли ми?
При тази цена мога да си го фъскам и из вкъщи да ми мирише на хубаво (и на мъж Laughing) То една от модерните миришещи свещи излиза по-скъпо, лол.

# 262
  • виртуално

тя търси Bvlgari Jasmin noir , не Mon
и аз не го намирам в сайтовете

# 263
Няма отдавна Bvlgari Jasmin noir. Той имаше и много ментета.

Този парфюм (Encre Noir) ме привлича необяснимо много с името, вида и пирамидата си. Трябва ли ми?
При тази цена мога да си го фъскам и из вкъщи да ми мирише на хубаво (и на мъж Laughing) То една от модерните миришещи свещи излиза по-скъпо, лол.
Не, не ти трябва въобще. За мен е непоносим, много вмъже го харесват и носят, но не и моят. Абсурд е да си го купиш насляпо и то в криза и при такива невероятни цени на парфюми, които ще спадат още.

# 264
Ама щото е 40 лв за 100 мл Grinning Той е на цената на ароматизатор Grinning
Любимият ми мъжкарски аромат, с който винаги взимам свещи, е teak wood. Ей такова искам.

# 265
Цената на този Лалик и на повечето му фланкъри гравитират поне от 2 месеца около сумата от 40лв в Парфимо, така че дори и да изпуснете сега офертата на Нотино, ще можете да го купите по-нататък на сходна цена. Simple Smile

# 266
https://parfumi.mall24.bg/?product=jasmin-noir-bvulgari

# 267
https://parfumi.mall24.bg/?product=jasmin-noir-bvulgari

Не бих съветвала да купувате от там каквото и да било.

# 268
# 269
Това е от новата разпродажба в Парфимо.
Проверих цената в няколко сайта и действително е много ниска.
Ако има почитатели, аз не го познавам, пък и не се сещам на кой да го взема за подарък.
https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-light-blue-pour-homme-eau-d … te-za-maje-40-ml/

Общи условия

Активация на акаунт