Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 452
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
И трайноста и удобството на четката са много индивидуални. Аз харесвам тънки четки, други харесват дебели четки.
А трайността най-често зависи от ноктите и състоянието им.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 12:09 от Lemy

# 166
Аз харесвам тези на Голден Роуз (Color Expert и Ice Chic), като при мен вторите са по-малко трайни от първите.

# 167
  • Пеликания
Аз харесвам лаковете на Llums, Catrice и Rimmel. Но при всеки е индивидуално.

# 168
Благодаря ви! Харесвам по-дебели четки. Тези на ГР - такива ли са?

# 169
По мое мнение, поне на тези две серии да Simple Smile

# 170
Моите любими лакове са Catrice, Flormar (те са с тънки четки обаче), Aura и Rimmel.

Не успях да устоя на душ-геловете на Нивеа и си взех и 3те вида от Кауфланд. А пък и всички, които са в банята са на привършване и са по зимни аромати. Който и да вземете няма да сбъркате. Много свежи и летни. Особено този с диня и мента е невероятен.😍 Пренася те на плажа моментално. Дезодорантите също са с приятно сладникаво ухание.

# 171
А остава ли аромата по кожата след къпане или е само докато трае къпането?

# 172
Сигурно сте дискутирали, обаче аз нещо не мога да намеря, та за това да попитам..
Препоръчайте ми моля добра термозащита за коса (може и да не е съвсем бюджетна)Rolling Eyes

# 173
Скрит текст:
А остава ли аромата по кожата след къпане или е само докато трае къпането?
Ами сутринта ги взех и още не съм ги пробвала. Ще пиша, когато влязат в употреба.😊

Скрит текст:
Сигурно сте дискутирали, обаче аз нещо не мога да намеря, та за това да попитам..
Препоръчайте ми моля добра термозащита за коса (може и да не е съвсем бюджетна)Rolling Eyes
Крема на Loreal от серията Extraordinary oil. Ако предпочиташ да е под формата на спрей препоръчвам и термото на Tresemme.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 13:14 от Анонимен

# 174
Аз съм доволна от express dry 60sec. серията на Голдън Роуз с бързосъхнещ топ лак на Флормар. Отдолу слагам калциева основа на Perfect.

# 175
Момичета,преди време писах за Лили и една забравена спирала.Днеска си я получих.За сега се оказаха коректни.
Благодаря Ви за отговорите.

# 176
Момичета, препоръчайте балсам за суха, изтощена , руса коса както и четка с която да се упражнявам да си правя сешоар сама.

А пак да повдигна питането си за балсам и за четка .

Имате ли отзиви за Parsa от ДМ ?

Ще разгледам в Елитис предложената.

# 177
  • Deutschland
Преди няколко мнения препоръчах Dove dry oil за руса, суха коса. Моята става като коприна след него.

# 178
Лили имат ли вече каталог за месец Април?

# 179
  • Deutschland
От ДМ. Всички продукти са нови в асортимента, само маската с коноп вече съм я ползвала, защото я купувах и от друго място. Парфюма е имитация на Joy(Dior), ретро ми е, но е много хубав аромата. Бутера на Балеа мога да го ям с лъжичка, много сладко ухае. На Дав душ гела е от нова серия, ухае ми на мъжки парфюм, но не ми пречи. Маските на Балеа ще пробвам тези дни

Общи условия

Активация на акаунт