Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 439
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Имам на Катрис, много хубав,но е повече сребрист.
Златист имам на Inglot, много ми харесва, но разпрашава доста.
А иначе много хвалят хайлатър “русалка” на Есенс.

# 196
alethea, аз харесвам хайлайтърите на Revolution, разгледай ги. Има избор. 🙂

# 197
Моля Препоръчайте ми дълготраен хайлайтър в бежово-златната гама .
Имам някакъв на Мис спорти, но като че ли е повече към розовата гама, а искам да пробвам и някакви други.

Революшън, Есенс тройката, която е заредена като най-нова. Ако искаш ще прикача снимки кои ползвам аз, по-скоро ползвах преди да спра да излизам🤣

# 198
Да, моля за снимка.

Като че ли искам да има повече цветове,
а конкретно на Революшън кое ще препоръчате?

# 199
Подарих този хайлайтър. Много е красива опаковката и самият продукт и много се хареса от приятелка
https://makeup.bg/product/392538/#/option/679788/

# 200
И аз давам глас за Революшън, имам една счупена палитра за лице, но хайлайтъра вътре е уникален и си я пазя заради него Simple Smile
Аз съм в търсене на хубави лепенки за премахване на черни точки...

# 201
Палитрата на Софи си заслужава всяка стотинка, препоръчвам я.

# 202
Революшън, Есенс имаха палитра с 3 или 4, Римел също с 3 или 4 и бяха доста добри.

# 203
За черни точки ползвам тези на Balea и съм доволна.

# 204
Благодаря!
Разглеждам парфимо и видях тези палитри https://www.parfimo.bg/makeup-revolution-london-i-heart-makeup-b … -ruzhove-za-jeni/

Пише руж, ама ми изглеждат много пигментирани като  за светла кожа.
А и ми се струват като хайлайтъри .,..
Не мога нещо да се ориентирам по картинки в интернет.

Има ли ги някоя от вас или пък  тези ?

https://www.parfimo.bg/makeup-revolution-london-i-heart-revoluti … -frosted-cupcake/

# 205
Здравейте! Препоръчайте ми лак за нокти. Оказа се, че всички лакове у дома са за изхвърляне. Най ми е важно, четката да е удобна и да е възможно по-траен.
Аз съм доволна от точно тези на Rimmel

Те имат и други лакове , но точно тези наистина съхнат бързо и на мен блясъкът ми харесва , задържа се повече време в сравнение с други лакове.
Има разнообразие от цветове - светли и пастелни , по - ярки и цветни , бляскави , тъмни.
Не знам дали всички цветове са налични в дрогериите , но доста от тях ще откриеш.
Цената е около 3-3,50 , намалят ги понякога.

# 206
Моля Препоръчайте ми дълготраен хайлайтър в бежово-златната гама .
Имам някакъв на Мис спорти, но като че ли е повече към розовата гама, а искам да пробвам и някакви други.

Хайлайтърите на  революшън - има и единични и в палитри. Катрис и есенс също имат прилични.

# 207
Здравейте 😊.Някой ползвал ли е деотата на Балеа? Търся такъв да не оставя бели следи по дрехите.Благодаря ви🤗
Аз съм ползвала няколко - тези, които са дезодоранти, не антиперспиранти/антитранспиранти. Доволна съм, нямат алуминий и миришат хубаво, като при мен и имат добър ефект.
Ето от този тип:
Скрит текст:

И от мен глас за лентите за черни точки на Балеа - май са най-сполучливите, които съм ползвала.
Да похваля и кола маската им, много е добра!

# 208
  • Бургас
Ходих за любимия ми околоочен на Балеа с уреда, но в ДМ беше свършил, взех някакъв на Балеа с алое, някой пробвал ли го е, дали е сходен по действие с моя любимец?

# 209
Ходих за любимия ми околоочен на Балеа с уреда, но в ДМ беше свършил, взех някакъв на Балеа с алое, някой пробвал ли го е, дали е сходен по действие с моя любимец?
Определено е по-лек и немазен в сравнение с другия с урея. Лека консистенция, прилична хидратация, като цялата им серия с алое Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт