Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 358
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Обичайно по-светъл коректор се използва главно за озаряване под очите, но и на други места по лицето - на челото, по средата на нослето. За корекция на пъпки и други несъвършенства, например, коректорът трябва да е с еднакъв цвят на фондьотена.

# 391
Само да похваля кремът за ръце на Балеа.Беше на промоция на 1,99 лева. Кожата ми е мека и гладка

# 392
Да похваля един от шампоаните на Балеа който прави косата ми уникалнааа.. Още не мога да повярвам предвид парите за които го взех..

# 393
А аз съм голям фен на балсама и серума за коса от същата серия на Балеа.

# 394
Такъв балсам/серум в мини опаковка пробвах и доста ми хареса и на мен.

Да кажа, че пробвах една нощна маска за лице на Балеа (лилаво саше) и много ми допадна. Снощи я пробвах и кожата ми беше супер мека. Не остави мазно усещане, което ми е доста важно.

# 395
Тази серия на Балеа е наистина страхотна, имаха и вариант с кофеин , но го спряха в България. Беше вълшебен...

# 396
  • Deutschland
Някой се сети да направи лосион с аромат на моной.

# 397
Здравейте, четох добри отзиви за шампоана Balea Med, но не можах да го намеря в DM. Да не би да са го спрели или аз съм го проспала?

# 398
Аз тази серия на Балеа съм я ползвала преди 2-3 години и помня, че бях супер доволна. Наскоро се присетих, че имам неотварян балсам и шампоан пак от тази серия и ги почнах, но изобщо не ми харесват. Имам чувството, че и аромата е сменен.

# 399
  • софия
Все още я има серията, поне в ДМ The Mall -аз си купих миналата седмица от него.

# 400
Докато съм на темата да попитам може ли да препоръчате шампоан, освен този на балета мед за раздразнен скалп (предполагам нов е такъв). Сърби ме, леко се бели в някои участъци и ми се омазнява косата от всякакви шампоани, което е новост за мен.

# 401
Фа Fiji Dream

Fa Ipanema Nights

Някой има ли отзиви за тези душ гелове.
Вчера усетих аромата на дезодорантите и видях, че има и рол-он и душ гел от сериите.
Много интересни смесици, усеща се много лято и свобода.

Чудно ми е дали се задържа аромата им и след баня .

# 402
Докато съм на темата да попитам може ли да препоръчате шампоан, освен този на балета мед за раздразнен скалп (предполагам нов е такъв). Сърби ме, леко се бели в някои участъци и ми се омазнява косата от всякакви шампоани, което е новост за мен.
Пробвай шампоани без SLS,SLES  и билкови. В Лили има много.
Скрит текст:

# 403
  • Deutschland
Горещо препоръчвам този крем за тяло. Ако се появи в България, не се колебайте. Тук цената е 3.45€
Вчера към 18 се намазах, в момента още го усещам. Мъжът ми каза, че цяла нощ е усещал аромата му из жилището. Наистина уникален, дълготраен аромат

# 404
Скрит текст:
Горещо препоръчвам този крем за тяло. Ако се появи в България, не се колебайте. Тук цената е 3.45€
Вчера към 18 се намазах, в момента още го усещам. Мъжът ми каза, че цяла нощ е усещал аромата му из жилището. Наистина уникален, дълготраен аромат

Само този вид ли е? Mисля че видях още разновидности. Предполагам е имитация на всеобщия любимец :

Общи условия

Активация на акаунт