Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 393
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
И аз не останах доволна от камуфлажа, много ми е изсушаващ (направо се впива във финните линии), въпреки, че винаги си нанасям серуми, кремове и какво ли не овлажняващо около очите. Изпробвах и на римел и на буржоа хваления, до момента топ ми е на мейбълин age rewind.

# 421
  • Пеликания
Аз съм доволна от коректора на Aura. И аз съм със суха кожа, но винаги слагам серум и крем преди грим.

# 422
На мен Камуфлаж ми е сред любимците.

# 423
Препоръчайте ми тогава за суха кожа, без белези, но с червени бузки. Grinning Ползвам Хелти микс и не е особено покривен фдт.
Ето този
https://makeup.bg/product/270435/
Камуфлажът е ужасно изсушават и за мен.

# 424
  • Бургас
Първо лек хидратант слагам аз/серума преди него/ оставям да попие и нанасям слънцезащитата, понеже някой изсушават зверски.След това фдт, бази не ползвам.На мен слънцезащитен крем никога не ми е основен, пазя се от пресушаване.

# 425
Ето този
https://makeup.bg/product/270435/
Камуфлажът е ужасно изсушават и за мен.
С две ръце съм за този, за суха кожа е разкош. Аз го ползвам само за зоната около очите.

# 426
Благодаря ви, момичета. Ще се разходя из дрогериите днес и ще взема нещо. ( Сега в ИП никой не ти се бута в краката Smiley )

# 427
Спокойно ли е, току виж и аз съм се престрашила да вляза 😎

# 428
Lemy, аз редовно разглеждам като имам работа по центъра. Почти няма жива душа, рядко някой заблуден като мен. Grinning Но не съм от голям град.

# 429
Спокойно е като цяло,особено преди обед.

# 430
fit me на мейбълин също е страхотен за под очи. Все се каня да си взема age rewind с гъбичката, за колко време ви стига количеството ?

# 431
Може и да не ми повярвате, но age rewind при мен издържа 1 опаковка за над 3-5 месеца, при ежедневна употреба. Повечето хора казват, че им свършва много бързо. Повече от 2 опаковки на година не съм купувала аз Simple Smile

# 432
Супер, че аз слагам за през деня само серум и хайлайтър по бузите, но кожата ми е много бледа и дори една вечер ако не съм се наспала си личи много. А пък този коректор е доста удобен и заради гъбичката.

# 433
Да, удобен е и според мен е от малкото, които могат да се носят и без задължително да има нещо отгоре/отдолу.
Сега особено, слагам само него, където е необходимо. Не личи да има нещо не се събира във фини линии Simple Smile Абе любимец ми е Heart

# 434
Аз съм най-недоволна от Essence Camouflage + Matte. Всеки път различно стои на кожата и невинаги се разнася хубаво. По-често зле и дори най-светлия ми жълтенее на кожата ми. Catrice Liquid Camouflage даже втори път си купих преди време - средна работа ми е. А преди това ползвах Rimmel Wake Me Up, който ми беше най-лек и не се насъбираше толкова покрай очите. Много време се чудя и аз на Maybelline Instant Anti Age Eraser, но не мога да се реша. Има ли хубави светли тонове и леко ли стои на кожата?

Общи условия

Активация на акаунт