Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 073
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Може ли някой да ми каже къде точно са поставени нефритените ролери за лице в DM?
Търсих, но не успях да ги намеря.

Моя го взех от частта с нокторезачки, гъби за лице и пр. Но той определено не е нефритен, дизайна  наподобява, но материла и аз не мога да го определя какъв е...

# 691
При четките за грим съм ги виждала.

# 692
Аз да върна пак темата за сенките на Революшън. Благодарение на дама от форума, имам flawless 3. На мен ми допада много. Не слагам основа. Да, не са много пигментирани цветовете, но по-ярките са с хубав цвят. За ежедневна-офис визия е добра палитра. Сега заглеждам новите палитри на Флормар, около 9лв. са в Лили, по спомен са 9 цвята.

# 693
Може ли някой да ми каже къде точно са поставени нефритените ролери за лице в DM?
Търсих, но не успях да ги намеря.

Моя го взех от частта с нокторезачки, гъби за лице и пр. Но той определено не е нефритен, дизайна  наподобява, но материла и аз не мога да го определя какъв е...
Ако е лек със сигурност не е нефритен...

# 694
Ето го спрея. Има лек сладък аромат на нещо като папая, манго, не мога да определя точно. С розово-златист брокат е, но брокатът почти не си личи, когато се напръскаш по тялото, само придава лек приятен тропически аромат. Общо взето не е нещо особено, по-скоро глезотийка.

# 695
rdb323 За мен абсолютен хит е серията за лице Naturschon на ДМ.

# 696
Блонди, ти ли си на снимката?
Какви очи и клепачи, о, Боже!, само за гримиране. Heart Eyes

# 697
Обещах да споделя мнение за палитрата на Мейбълин Lemonade craze, която взех вчера от ДМ за 8.50 лв. Сенките се преливат много лесно, нежни и деликатни цветове са, пигментирани, позволяват наслагване. Единствен негатив е, че е прашлива. За леки летни визии мисля, че е страхотна. Особено на тази цена. Препоръчвам!

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 09:55 от esmeralda23

# 698
Блонди, ти ли си на снимката?
Какви очи и клепачи, о, Боже!, само за гримиране. Heart Eyes
Аз съм. Благодаря ти❤️
Многоцветните гримове не ми се отдават, а пък така искам с червено/розово да се гримирам, много добре стои.

# 699
  • вкъщи
Благодаря за снимката на спрея, ходих специално в нашия ДМ. Няма го, бил лимитка. Забърсах спрей за къдрици на ДМ.

# 700
Благодаря за снимката на спрея, ходих специално в нашия ДМ. Няма го, бил лимитка. Забърсах спрей за къдрици на ДМ.

Как изглежда?

# 701
Здравейте, дами! За първи път пиша в тази тема. За мен марката, която има най-добри продукти е Mixa. Използвала съм много от продуктите им и винаги съм била доволна. Любими продукти са ми също и Balea.

Миналото лято си взех пяна за бръснене с папая, но пак беше limited edition и вече не я откривам.

# 702
Момичета, не следя темата и нямам възможност да върна назад в момента, но дали сте говорили за оризовите пилинги на Нивея? Едва днес ги забелязах. Зелен и розов са. Хубави ли са, деликатни ли са, но с достатъчно частици?

# 703

Днес взех този гел. На първо ползване много свеж и приятен. Струваше по- малко от 3 лв.

# 704
bambinnah, къде ги откри пилингите? Аз ги търсих и не ги намерих и в ДМ, и в Лили.

Общи условия

Активация на акаунт