Използвам случая да честитя месечинките на всички, които празнуват днес или са празнували тези дни!

Равче, ама вие вече обърнахте 2 месеца, а ние още първия не сме преборили?!?!?! Браво! Да сте живи и здрави!

Хубав и спокоен ден на всички!

. Както и да е оставаме само на кърма (не че ако беше се опънала, щях да дам сокче
Видя ми се по-разумно тя да изсуче, вместо да дам другата и да цедя. Изпитвам ужас от помпата
(използвала съм я само 3-4 пъти още в началото).

По този повод да разкажа защо аджеба се препоръчват сокчетата и от къде тръгва цялата работа са тях 

Другото което не ми хареса е че каза за капките Вигантол да му давам по две капки на ден, аз попитах има ли нужда като почти по цял ден сме навън и все пак е лятно бебе и тя каза че ако е роден януари не би имало нужда, но в нашия случай трябва

в4ера и днес го слагам на гърдата и той сукне малко и по4ва да се мръ6ти, да реве, плюе цицата. реших да се поизцедя, давам му го с биберон / пие го с охота слагам го веднага на гърдата - не 6те. Какво да правя, кое може да е при4ината за поведението му. Искам да си го кърмя, не искам да го отбивам....
Опитах да изцедя с помпата , но от двете гърди едва изцедих 10-20 мл
Натъпках я с вода милата, за да може да заспи.И се обадих на педито да ми каже какво мляко.Сега първо и дадох да суче, докато не се изнерви и после дояде с ам- изпи 60 мл.После доизцедих - пак около 10-20 гр.Така ще ги събирам поне едното добавяне да е от кърма.
Аз не мисля да давам или пък ако давам ще бъде по 1-2 капки през ден-два.