Мая се радва много на бебето (е, иска доста силно да го гушка, но го приемам за израз на обич някаква си нейна
), но с мен се държи странно - не ме слуша за нищо, непрекъснато иска да я гушкам и да се прави на бебе, при най-малкото нещо плаче и така... образува ми доста нерви, та сега е изпратена на бабин дом, където се чувства по-спокойна, но скоро се връща и ме е страх как ще продължат опитите ни да сме голямо семейство 
Общо взето в къщи е лудница...Не ми е ясно още кога ревнува и кога просто показва ясно, че май прекалено сме я разглезили, но това ще го уточняваме с времето...
Или пък ако му дава биберона и тя отива да се гушка в него. Мен ме забелязва само от време на време. Даже като кърмя не реагира освен, че в началото й беше интересно и от време на време идваше и ми пипаше гърдите и казваше "бебе".
Мисля, че ще минат през различни периоди и ревността е нормална. При нас проблемът е, че каката е направо още бебе - тя много малко говори, още е с памперс (направо сме се луднали вече с това гърне!) и въобще не мога да я накарам да разбере, че е опасно например да потупва приятелски по главата бебето или да му струпва отгоре играчките си. Задачата е трудна, защото замисълът е добър и не върви да я нахокам и все пак трябва да й направя забележка
Та се мъча да приема някакъв средно вежлив, но твърд тон...Абе с една дума, има още много да се учим 
Аз така си правих /педито каза/ След изписването ми бяха станали корави като ми слезе преходното мляко.И ми олекна.

бебета шестзначета.
.Тази нощ се буди на 2 часа- дам и да суче и заспива.
Но пък няма непрестанен рев - буташ цицата и - спокойствие 

, че чак се питам дали не е свършило млякото... но като стисна и си има капчици млекце...
В коя друга държава освен в България ще измислят да те карат да си изваждаш удостоверение за семейно положение при условие че имаш акт за граждански брак??? 

Преди исках да заспи за да излезем навън.Сега ми се иска навън да будува а вкъщи да спинка да си оправя къщата че 
Не беше толкова страшно както ми го бяха разправяли другите майчета/че всички мои приятеки бяха с шевове и те/ Имах лохии само 10 дни но лекарите казват да изчакаме да минат 40 преди да се заиграем.Козметичката ми също не иска да ме прави по-рано от 40 дни.

А аз продължих с компресите над един леген с гореща вода след като всички си тръгнаха и спрях да се изстисквам, защото от него пък си докарах хиперлактация /тогава не знаех за зелевите листа/. Освен, че гърдата ми стана огнено червена от водата, нищо друго не постигнах, а и лявата гърда започна да става на бучки. Изчаках да минат тези 24 часа и сложих Анна да суче, оправи ми гърдите за половин час, да ми е живо и здраво детенцето

ама, както казва татито ни, нямам особен избор вече 
а да си мама на двама вече си е абсолютно изпитание... и като си помисля, че исках три деца... 

то и през деня е същата работа.притеснявам се да не преяжда че после ще го боли коремчето и пак ще реве е иди разбери какво му е 
да си ударя главата в таблата на леглото,но държа здраво дребчо.

И не преяжда. отвори кърмаческия, Лейди ди е пуснала точно такава тема. Ей сега й отговорих там 

) така се родих - аз спя, тя яде, пусне зърното, аз като се събудя я премествам в нейното легло и така
и до сега сме така, само че вече спи между нас, а сега като се прибера смятам да махна решетката на креватчето й и да го доближа до спалнята, защото с това спане между нас не се издържа - рита на поразия