Плаче ЮЛСКОто човече, колики го мъчат вече

• 13 452
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Честити месечинки на
bigdance2
Павел   на мама pipi       
Владимир на мама tydy
Самуил на мама IVAIA                                                           
Ема на мама valche   
Самуил на мама biboshka                                                             
Ели   на мама prascho
Стамен на мама embo   

Жоржи, честит рожден ден!
Жоржи, моята София вчера я държах пред мен и като си местя главата на ляво тя я следва с поглед , и така и на дясно.А не е случайно, защото го направих няколко пъти.Аз мислех , че към края на  първия месец чак започват.

# 91
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на Жоржито! Пожелавам ти много,много,много...подаръци Laughing макар че най-големия вече си го направи ти. Heart Eyes
Малиии,и аз се чудя защо мойто момиче спи така newsm78 А то било от индийското орехче #Crazy Повече никакви орехи Stop Незнаех,че така действа,благодаря ви за инфото Hug Всъщност ще го давам само в изключителни случаи /дано не се налага Praynig/.
Ние пък Бебиноса си ги пием с голямо удоволствие,а са толкова гадни Thinking Аз давам 3 пъти на ден по 3 капки,разредени с малко вода. Вие как ги давате и колко време ще ги давате /забравих да питам педито ooooh!/?

# 92
От няколко дни не съм писала, и едва влизам да прочета нещо, защото коликите ни станаха ужасни и едва имам време за себе си, а какво остава за компа. Сега Павел лежи по коремче, но пак е неспокоен.Даваме инфакол и чай от лайка, правя масажи, слагам го на моето коремче, понякога нищо не помага. Снощи от 24.00 до сутринта в 9 не е спал нормално, като и аз.много е мъчно да го глегам така.
В понеделник сме на консултация да видим колко е порастнал.Яде доста, от вчера по 120мл му правя и ги изяжда.
Павл често хърка, мислех, че му е запушен носа, но го прочистихме и пак хърка понякога, на вас случва ли ви се?
Сега черпя виртуално, че станахме на 1 месец:)  newsm38
Честит рожден ден Жоржито! nbirthday

# 93
Честити месечинки на всички сладки бебенца! Че са многооо!   Whistling

Жоржи честит рожден ден мила!   Tada

Вели_м аз го имам същият проблем с моя Галин.Мисля че иска да ми се отбива.Мързи го много.
Но му седя на главата, той като магаре и аз така.Настоявам му.На 3тия,4тия ден без силиконки беше голям инат.
И се принудих пак да ги сложа защото от мързел не се наяждаше хубаво и искаше на 1и1/2.
Сега е по-добре.

# 94
Честит рожден ден, Жоржито! nbirthdaynewsm59 newsm67
Благодаря за поздравленията за месечинката! Черпя ви виртуално  party023, а за бебенцата- едно голяяяямо  Misc Baby Bottle, ама от цица!
Вели М, и моята Ели "гневно" се хвърля да суче; аз реших, че това е нейния ритуал за насърчаване на апетита! rotfImao А и се убедих, че цицата не е само за папане, тя е и за игра, служи и като лекарство за колики... Случвало ми се е след като се нахрани 10 пъти да се хвърля към цицата и да я пуска, гледах, гледах, докато схвана че това си е веселба smile3532
Много целувки на всички Two Hearts

# 95
Честит Рожден Ден , мила Jorito. Пожелавам ти всичко най най и много да си обичНа от любимите ти хора.    bouquet

# 96
  • somewhere over the rainbow
yolk,мила,не се чувствай виновна,че бебе не суче! Те в болницата са за бой...какви са тези адаптета,кво е тва чудо #2gunfire В нашето родилно и лаф не можеше да става за АМ,постоянно ме следяха дали кърмя и дали кърмя правилно Hug
Да ви питам,вие сменяте ли пампите през нощта? Ако не е наакано бебето де.
И друго-това Хамомилията какво представлява,има ли общо с лайката /щото нали латинското наименование на лайката е нещо подобно/?

# 97
Честит рожден ден Жоржи,желая ти всичко най-хубаво.Нека твоите желания бъдат мои пожелания.   bouquet
Честито на всички месечинк,да са ни живи и здрави,и много да радват мама и татко.
Благодарим за почерпките от месечинките ни,Ема сега се възползва и си хапва добре  baby_neutral
Хайде лека и спокойна вечер на всички бебоци и мами.

# 98
  • Варна
Благодаря на всички за поздравленията newsm51
Честити месечинки на всички бебоци които празнуват днес  ura Tada.много да папкат и слушкат.а на мамите по-спокойни нощи Heart Eyes

# 99
  • някъде
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖОРЖИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ! newsm51
Честити месечинки на малките бебоци! newsm76  newsm32
И ние като хапнем се започва едно теглене на цицата, едно пъшкане, свиване на крачета и като видя че вече не иска да папка го изправям да се уригне и се започва пак мрънкане, присвиване, пъшкане, крещене... Sad
Колкото до болниците- моето бебе ми го донесоха на третия ден защото бях с операция и никой нищо не обясни, не се интересуваха ще мога ли да го вдигна за да го сложа  и да пробвам да го кърмя, абе въобще...нямам думи...че и като ми се надуха гърдите и получих бучка в едната... Tired
Фионче и ние следиме с поглед, обичам да гледа мама като му говори нещо, държи си доста добре главичката изправена. Във вторник сме на първата ни консултация.  Hug
Личицето ни още не се е оправило на пълно- мажа го с Ексипиал (или нещо такова)и докато спи му се успокоява, но като се събуди и започне да нервничи и почва да се дращи по лицето и пак му почервеняват пъпчиците...
Ами засега това е от нас лека вечер на всички мами и бебковци! Hug

# 100
НАН, Хамомилата е точно лайка. Само че динамизирана в хомиопатична потенция.
Диди, ако много се драска бебчето, слагаш ли му ръкавички? Сияна не ги търпеше, но много се дереше, та затова поддържах и поддържам добре подрязан маникюр Wink

# 101
Здравейте майчета
Честита месечинка на всички сладури.
При нас коликите намаляха но превантивно си давам Инфакол от време на време. Нещо имам проблем с кърмата много намаля и дохранван, но силно се надявам да се преборим с проблема и пак да си се храним изключително на кърма.
При нас сега основния проблем е че не иска да си спи в леглото. Приспивам го слагам го и след 5-10мин рев, вземам го и заспива веднага. Сега прочетох в една книга че някои бебетасе страхуват да спят самички и може да им помогне ако някоя дреха или шал на майката се сложи в леглото при тях, усещали миризмата и си мислили че не са самички Simple Smile. Бебешорска им работа Simple Smile. Сега съм му сложила една моя блуза обърнал си е главичката към нея и вече 2часа спи и не мърда. На мама малкия сладур.  

# 102
Даниела, с дохранване не се оправя работата. Оправя се с често поставяне на гърда. Честата стимулация дава сигнал от гърдите към мозъка, че има нужда от повече мляко и за няколко дни нещата влизат в релси. Дохранваш ли бебето няма да суче толкова често и ефективно, за да покаже на организма, че има нужда от повече кърма. По-малкото изсукано количество, води до по-малко произведено и така докато кърмата "спре". така че намали добавката, или директно я спри, ако не я даваш от повече от три дни и започни да слагаш бебето на гърда, когато е гладно, ако ще през половин час. от 3 до 7 дни е срокът, в който лактационната криза ("бум в растежа") ще отмие. Ако и ти се грижиш да пиеш достатъчно течности проблеми няма да имаш. Освен това редувай гърдите. Даваш от дясната - изяжда, даваш от лявата - изяжда, пак даваш дясната - в нея вече се е произвело мляко докато е сукано от лявата... и так до наяждане. Беболини заспива, буди се и процедурата се повтаря. Ще видиш как за няколко дни ще забравиш, че си поглеждала към кутията с АМ.

# 103
От обяд искам да седна да пиша, ама...  Embarassed

Жоржито, ЧРД, мила! Не ти желая радост, щастие и богатство, защото ти вече си ги имаш - твоето бебче! Желая ти единствено да си здрава, за да можеш да му се наслаждаваш и да се грижиш за него!   bouquet

Честити месечинки на всички бебоци, които са се родили на днешната дата преди цяяяял месец! Да растат здрави и щастливи, умни и красиви, добри и поспаливи...за спокойствие и гордост на мама и тате!  Heart Eyes

Лека нощ от нас с бебе Йоана! Hug

# 104
  • някъде
Диди, ако много се драска бебчето, слагаш ли му ръкавички? Сияна не ги търпеше, но много се дереше, та затова поддържах и поддържам добре подрязан маникюр Wink
Вече си мисля и до тях да прибегна ако не се оправим скоро. Thinking Иначе и при нас маникюра е на ниво! Peace
Колко пъти се уригват вашите дечковци! Достатъчен ли е само един път? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт